Lithium-Ion Gaffeltruck Batterisikkerhed — Lithium Ion VS Bly Acid Gaffeltruck-batterier

Lithium-Ion Gaffeltruck Batterisikkerhed — Lithium Ion VS Bly Acid Gaffeltruck-batterier

Lithium-Ion Gaffeltruck Batterisikkerhed — Lithium Ion VS Bly Acid Gaffeltruck-batterier

Spørgsmålet om lithium-ion-batterier at forårsage fare i gaffeltrucks har været et af de mest populære emner til diskussion i nyere tid. Der er naturligvis ingen tvivl om, at sikkerheden har været i højsædet for de fleste virksomheder, der gør brug af disse maskiner. Nogle risici er gaffeltrucks, der kører med meget høj hastighed, kørsel med forhøjet belastning, manglende advarsel om gaffeltrucks i nærheden, der bliver brugt, forkert acceleration, bremsning og drejning. Med alle disse farer har de fleste arbejdsgivere været bekymrede for at bruge lithium-ion-batterier i deres gaffeltrucks. Dette skyldes, at de mener, at det kan øge disse problemer.

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Her er sandheden
Dette er på ingen måde sandt, fordi lithium-ion-batterier har vist sig at være en meget sikrere mulighed, når de bruges i gaffeltrucks. Det er en nyskabelse, der har vist sig at være meget effektiv i forskellige aspekter, hvor konventionelle blybatterier ser ud til at have det svært. Når vi taler om den sikkerhed, som lithium-ion-batterier kan tilbyde, når de først er brugt i gaffeltrucks, er der al mulig grund til at tro, at du er kommet til det rigtige sted.

Dette indlæg vil forklare, hvordan et li-ion-batteri kan hjælpe med at sikre maksimal sikkerhed, når det først er brugt i en gaffeltruck. Efter at have tjekket disse detaljer, vil du se grunde til at begynde at bruge disse batterier i gaffeltrucks fra i dag.

Vanding er ikke påkrævet
Hvis du har brugt et blysyrebatteri før i en gaffeltruck, vil du forstå, at deres vedligeholdelse kræver processen med konstant vanding. Dette er den eneste måde, de kan forblive i en god form til at yde som forventet. Ved du, at lithium-ion-batterier ikke kræver en sådan proces, før de kan fungere eller fungere som forventet? De er designet på en speciel måde for at sikre, at der kræves minimal vedligeholdelse. Det bedste er, at på trods af at de ikke kræver nogen form for særlig vedligeholdelse, formår de stadig at yde optimalt.

Blybatterier indeholder normalt elektrolyt – vand og svovlsyre. Undladelse af at få dem genopfyldt med vand kan føre til, at sådanne batterier ikke fungerer. Der er absolut ingen grund til ikke at blive udfyldt. Problemet er ikke vandet. I stedet er det den proces, hvorigennem blysyrebatterier bliver vandet. Nogle af måderne at gøre dette på for at undgå fare er:

• Du kan kun vande, efter at batteriet er blevet opladet
• Lad altid batteriet køle af, før det genopfyldes med vand
• Du kan pådrage dig alvorlige skader, når der sker et spild

Vil du vide den bedste del? Sådan er det faktum, at alle disse farer er fuldstændig ikke-eksisterende, når et lithium-ion-batteri bruges i gaffeltrucks.

Minimal risiko for overophedning
Dette er et andet område, hvor en lithium-ion-batteri har vist sig at være meget sikker, når den først er brugt i en gaffeltruck. Blybatterier har altid været kendt for at opleve problemet med overopladning. Når dette er sket, vil der sandsynligvis være spørgsmålet om overophedning. Implikationen af ​​dette er, at der sandsynligvis vil være dannelse af ilt og brintgas. Dette er ikke et godt tegn, da det kan få et sådant blybatteri til at opleve øget tryk. Når en for stor mængde gas har akkumuleret, vil dens udluftningsteknologi ikke længere være særlig effektiv.

Det er derfor, det anbefales, at mens et blybatteri, der bruges i gaffeltruck, oplades, skal det overvåges regelmæssigt. Undladelse af at udføre denne proces som forventet vil føre til alvorlig fare. En af disse er eksplosion, som kan få dine medarbejdere til at lide alvorlige skader.

På den anden side udgør et lithium-ion-batteri ikke nogen form for fare for arbejdere. Dette skyldes, hvordan de er blevet struktureret til at fungere og lade. For eksempel har de normalt batteristyringssystemfunktion, også kendt som BMS. Dette hjælper med at sikre, at der ikke er noget problem med overopladning.

Nøglepunkter at bemærke
• Blysyrebatterier oplever normalt overopladning, medmindre de overvåges nøje
• Blybatterier vil sandsynligvis eksplodere på grund af overophedning
• Lithium-ion-batterier leveres med BMS for at forhindre problemer med overopladning og overophedning
Intet behov for et bestemt opladningssted
På grund af risikoen forbundet med opladning og genopladning af blybatterier har de normalt separate steder, hvor sådanne processer kan udføres. Som nævnt ovenfor vil overopladning og overophedning sandsynligvis forårsage eksplosion. Det betyder, at du vil bruge penge på at behandle medarbejdere. Dette er en hurtig måde at gå konkurs hurtigere, end du nogensinde kan forestille dig. På grund af alle disse farer kræves der altid separate mellemrum for at få dem opladet. Dette sikrer, at gas og brint ikke udgør nogen form for fare for besætninger.

Dette er meget farligt, når det først er brugt i en gaffeltruck. Når du oplader et blybatteri, skal du overholde alle de nødvendige forholdsregler. Når dette ikke gøres som anbefalet, vil der sandsynligvis være en eksplosion. Det bedste er, at med et li-ion-batteri er der ikke behov for alle disse protokoller. Dette skyldes, at det ikke udsender disse farlige gasser, der er anført ovenfor. Det er heller ikke nødvendigt at oplade dem i et separat rum.

Nøglepunkter at bemærke
• Lithium-batterier kan oplades inde i en gaffeltruck
• Lithium-batterier har meget minimal risiko for at eksplodere
• Blybatterier kræver, at separate rum oplades på grund af risiko for overophedning og overopladning

Minimale ergonomiske risici
Dette er som en fortsættelse fra sidste punkt ovenfor. Der er altid risiko, når det kommer til at flytte et batteri fra et sted til et andet med henblik på opladning. Det er, hvad blybatterier er kendt for, da de kræver et separat rum til opladning. En arbejder er sårbar over for at pådrage sig skader ved at flytte dem. På den anden side eksisterer ingen af ​​disse problemer i tilfælde af lithium-ion-batterier. Dette skyldes, at de kan lades inde i gaffeltrucken.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Konklusion
Efter at have set alt ovenstående, er det meget tydeligt, at et lithium-ion-batteri kan sikre det højeste sikkerhedsniveau, når det først er brugt i gaffeltrucks. Det er derfor, du skal overveje muligheden for at installere en i din gaffeltruck i dag. For mere om lithium-ion gaffeltruck batterisikkerhed — lithium-ion vs bly-syre gaffeltruck batterier, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/lithium-ion-vs-lead-acid/ for mere info.

Del denne post


en English
X