Fordel ved lithium-ion gaffeltrucks batteri — er lithium-ion gaffeltrucks batterier prisen værd?

Fordel ved lithium-ion gaffeltrucks batteri — er lithium-ion gaffeltrucks batterier prisen værd?

Fordel ved lithium-ion gaffeltrucks batteri — er lithium-ion gaffeltrucks batterier prisen værd?

Der er ingen tvivl om, at lithium-ion-batterier brugt i gaffeltrucks skaber mange overskrifter sammenlignet med tidligere år. Dette skyldes, hvordan det er blevet opdaget som en af ​​de mest innovative teknologier i nyere tid. I verden bruger de fleste virksomheder gaffeltruck batterier begynder at se grunde til at undersøge muligheden for lithium-ion-batterier på grund af, hvordan de har vist sig at være en fantastisk mulighed.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Her er mareridtet
På trods af alle udnyttelser og resultater af lithium-ion-batterier, er det klart, at der stadig er virksomheder eller arbejdsgivere, der endnu ikke overvejer at installere det på deres gaffeltrucks. De fleste af disse virksomheder bruger stadig blybatterier, som er meget forældede en gang sammenlignet med et lithium-ion-batteri. Sandheden er, at begge batterier ikke er ens med hensyn til ydeevne og output. Med andre ord vil et li-ion batteri altid klare sig bedre end et blybatteri, når det først er brugt som gaffeltrucks batteri.

Spørgsmålet, du skal stille, er, hvad der gør lithium-ion-batterier til en meget bedre mulighed i gaffeltrucks sammenlignet med blybatterier. Dette indlæg vil afsløre nogle af de bedste fordele og fordele ved et lithium-ion-batteri.

De er miljøvenlige
Hvis du ikke ved, blybatterier har trukket overskrifter de seneste år af forkerte årsager. Dette har gjort dem blevet mindre populære for virksomheder, der bruger gaffeltrucks. For eksempel er det blevet opdaget, at de udsender farlige gasser under opladning. En af disse er brint, som er i stand til at forårsage brandudbrud. Sandheden er, at det er meget risikabelt at oplade et blybatteri på den arbejdsplads, hvor du har mange arbejdere. Dette skyldes, at de kan være sårbare over for nogle langsigtede sundhedsmæssige forhold.

Du har brug for en mulighed som et lithiumbatteri, der har vist sig at være miljøvenligt og sikkert. Disse batterier udgør ingen form for risiko eller fare. Deres opladningsproces er meget enkel og ligetil. Desuden er de bygget og designet på den mest kompakte måde.

Nøglepunkter at bemærke
• Blybatterier udsender normalt kemikalier og stoffer, der er farlige under opladning
• Blybatterier kan forårsage skader på grund af eksplosion
• Lithium-ion-batterier indeholder normalt BMS

De er lette
Ved du, at blybatterier i gaffeltrucks er tungere sammenlignet med lithium-ion-batterier? Dette er et aspekt eller et område, som mange mennesker har klaget over tidligere. For eksempel kan et 50ah lithium-ion-batteri have samme vægt som et 21ah blybatteri. At bære sidstnævnte rundt er altid en vanskelig opgave på grund af dens vægt. Årsagen til dette er ret let at forstå. For eksempel indeholder væskekomponenten bly. Dette er en af ​​de faktorer, der er ansvarlige for dens sværvægt.

På den anden side er et lithium-ion-batteri kompakt og let. Derfor kan den nemt transporteres fra et sted til et andet. En anden fordel, dette kan medføre, er, at din gaffeltruck kommer til at fungere som forventet. Det kan med andre ord sikre optimal ydeevne.

Nøglepunkter at bemærke
• Lithium-ion-batterier i gaffeltrucks er både mere kompakte og lettere med hensyn til vægt sammenlignet med blybatterier
• En af grundene til blybatteriernes tunge vægt er blykomponenten
• På trods af at de er lettere, er lithium-ion-batterier mere effektive

Lav vedligeholdelse
Dette er en anden fordel lithium-ion lastbilbatterier i gaffeltrucks kan tilbyde brugerne. Hvor simpelt dette end kan lyde, vil det sikre, at du ikke er alt for generet af at holde et sådant batteri i den bedste stand. Når blybatterier bruges i gaffeltrucks, er det vigtigt, at de vedligeholdes regelmæssigt. Dette er den eneste måde, de kan yde optimalt. Det største problem er, at forsøg på at vedligeholde dem kan skabe nogle farer. For eksempel forventes de at blive vandet på en konsekvent basis.

I sådanne tilfælde kan de vise sig at være meget farlige, når du kommer i kontakt med deres kemikalier. De har vist sig at indeholde svovlsyre. Dette kan beskadige dine øjne eller hud. Det anbefales, at man udviser største forsigtighed, mens man forsøger at fylde et blybatteri med vand. På den anden side behøver lithium-ion-batterier ikke nogen form for vedligeholdelsesrutine for at fungere som forventet.

Det eneste er, at du bruger dem som anbefalet af deres producenter. Det betyder, at der ikke kræves vanding, mens de er i brug. Nedenfor er, hvordan du kan vedligeholde et lithium-ion-batteri, der bruges i gaffeltruck.

• Sørg for, at batteriet ikke aflades under 50 eller 40 %
• Oplad aldrig batteriet til 100 %
• Sørg for, at batteriet altid opbevares et sted, der har en temperatur på mellem 50-590C
• Hvis du ikke bruger gaffeltrucken, skal batteriet frakobles og fjernes

Minimal selvafladningshastighed
Med afladningshastighed mener vi blot, hvordan strømmen af ​​et batteri drænes, når det ikke bliver brugt. Dette har været en af ​​de mest fremragende egenskaber ved et lithium-ion-batteri i nyere tid. Disse batterier er bygget på en måde, så når de ikke bliver brugt, tømmes deres strøm ikke hurtigt. Faktisk, inden for en periode på 1-2 måneder, kan deres strøm drænes med omkring 5-10%. I en nøddeskal kan det siges, at de har en meget lav selvafladningshastighed.

På den anden side kan et typisk blybatteri aflade op til 30 eller 40 %, når det ikke bruges. Dette er et alvorligt problem, hvis det bruges i gaffeltrucks. Årsagen er, at det ikke kun er svært at oplade disse batterier igen og igen. Det er også en meget farlig proces, da det har vist sig at udsende brint under opladning. Lithium-ion-batterier på den anden side udsender ikke farlige kemikalier eller stoffer. Desuden er deres selvafladningshastighed meget lav.

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Konklusion
Baseret på ovenstående detaljer er det klart, at et lithium-ion-batteri, der bruges i gaffeltrucks, har mange fordele sammenlignet med konventionelle bly-syre-batterier. Det er en mulighed, der er værd at udforske. For mere om fordel ved lithium-ion gaffeltrucks batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/advantage-of-forklift-lifepo4-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X