24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 lithium-ion gaffeltruck batteripakke til elektriske walkie pallestik gaffeltruck og walkie stabler

24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 lithium-ion gaffeltruck batteripakke til elektriske walkie pallestik gaffeltruck og walkie stabler

24V 200Ah LiFePO4 lithium-ion gaffeltruck batteripakke til elektriske walkie pallestik gaffeltruck og walkie stabler

24V 200Ah LiFePO4 batteri til elektrisk gaffeltruck har haft stor indflydelse på markedet i de senere år. Som sådan er der blevet genereret mange spørgsmål om effektiviteten og pålideligheden af ​​dette batteri. Er du opsat på at købe dette unikke batteri, men er du ikke sikker på, om det er det, du vil have?
Hvis du passer til ovenstående beskrivelse, så er du kommet til det rigtige sted. Formålet med dette indlæg er at besvare nogle af de mest stillede spørgsmål, da det vedrører ydeevnen og troværdigheden af ​​24V 200Ah LiFePO4-batteri til elektrisk gaffeltruck. Lad os komme i gang med det første af alle de oftest stillede spørgsmål.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Er lithium-ion-batterier anderledes end LiFePO4-batterier?
Dette er et af de mest almindelige spørgsmål, du vil finde online. Det viser kun, hvordan folk er forvirrede over disse batterier. Bare slap af, for du ville forstå kerneforskellen mellem begge batterityper.

Jeg vil gerne starte med at slå fast, at Lithium-ion-batterier og LiFePO4-batterier begge er genopladelige batterier. Plus, som du ville have gættet rigtigt, indeholder de begge lithium som en del af deres makeup. Men de er ikke helt ens.

LiFePO4 er tilfældigvis en batteritype, der er formuleret af lithiumjernfosfat. For en bedre forståelse vil dette indlæg liste nogle andre batterier, der er i denne kategori. Eksempler på lithiumbatterier omfatter lithiumtitanat, lithiumcoboltoxid, lithiumnikkelmangancoboltoxid, lithiummanganoxid osv. Det er nogle af de bedst ydende lithiumkombinationer til dato.

I dag er LiFePO4-batterier ikke længere nye for folk på grund af den brede vifte af anvendelser. De har fundet stor anvendelse i solsystemer, både, køretøjer og andre relaterede applikationer. LiFePO4-batterier er i fokus i dag af en række årsager. Derfor vil interesserede brugere gerne vide, hvorfor de skal foretrække det frem for andre batterityper.

Lithium-Ion vs. LiFePO4 batterier
For nøjagtigt at sammenligne begge batterier, vil vi se på dem fra visse perspektiver. Lad os først se på dem fra den bærbare enheds perspektiv. LiFePO4 har aldrig været et godt valg, når det kommer til bærbare enheder. Det er ikke den bedste mulighed i smarture. Årsagen er ret simpel - lav energitæthed. Lithium-ion-batterier har højere energitætheder i denne henseende sammenlignet med LiFePO4.

Når det er sagt, ser LiFePO4 ud til at være førende lithium-ion på grund af dets overlegne egenskaber. Livscyklussen for en LiFePO4 er utrolig høj. I nogle tilfælde kan det være så mange som fire gange så meget som et lithium-ion-batteri. Så fordelene ved LiFePO4 i forhold til dets lithium-ion-modstykke opvejer ulemperne. Det efterfølgende afsnit af dette indlæg vil tage tid at nedbryde andre funktioner, der adskiller en LiFePO4 fra en lithium-ion batteri.

Det giver mere stabilitet
I lithium-batterisfæren er sikkerhed lige så vigtig som enhver anden ting. Jeg er ret sikker på, at du har hørt om en eller to lejligheder, der involverede lithium-ion batterieksplosioner. Et par af sådanne er blevet rapporteret at forekomme i bærbare computere. Dette er et område, hvor du ville sætte pris på LiFePO4-teknologien. Den er designet med en stabil kemi, der sikrer fuld sikkerhed.

LiFePO4 bruger den mest sikre kemi, hvis du sammenligner den med andre batterier. Årsagen kan spores til dens strukturelle og termiske stabilitet. Den strukturelle og termiske stabilitet af LiFePO4-batterier er på et meget højere niveau end for bly-syre eller andre batterier. LiFePO4-batterier er ubrændbare, fordi de er designet til at modstå høje temperaturer og ikke nedbrydes i processen. Det oplever aldrig nogen termisk flugt og forbliver altid køligt, når temperaturen er normal.

En ting mere, du skal vide, er, at selv når LiFePO4 udsættes for kortslutning eller ekstremt hårde temperaturer, er der ingen chance for, at det eksploderer eller starter en brand. Dette er en særlig interessant information for alle, der bruger LiFePO4-batterier til deres scooter, båd, autocamper eller bagklap.

Miljøsikkerhed
Den genopladelige natur af LiFePO4-batterier gør dem til et topvalg for vores nutidige eksistens. Der er dog mere ved deres øko-venlighed, end du kan forestille dig. For eksempel, i modsætning til nikkeloxid lithium og blybatterier, LiFePO4-batterier lækker ikke og er ikke giftige. De kan også genbruges. Når det er sagt, vil det tage meget lang tid, før du vil bekymre dig om at genbruge dem, fordi de kan holde i længere tid.

Faktisk er de i stand til at udføre så mange som 5000 cyklusser. Hvad det betyder er, at LiFePO4-batterier kan genoplades minimum 5000 gange. Du kan genoplade dem til mere. Blysyrebatteri vil derimod ikke give dig noget i nærheden af ​​det. Med blysyrebatterier kan du maksimalt få 400 cyklusser. Dette er forståeligt nok langt fra, hvad der kan opnås med LiFePO4.

Fremragende ydeevne og effektivitet
Det er rigtigt, at et ikke-giftigt og sikkert batteri er vejen at gå. Det er dog også vigtigt du går efter et batteri, der kan levere derefter. Lad os gennemgå et par statistikker for virkelig at måle dette batteris ydeevne og effektivitet.

Opladningseffektivitet – På mindre end 2 timer eller maks. 2 timer kan du forvente, at batteriet oplades til 100 %.
Selvafladning – Når den ikke er i brug, aflades den med en ubetydelig hastighed på 2 % på en måned. Blybatteri aflades med 30 % på en måned.
Runtime – det leverer en højere driftstid sammenlignet med ethvert andet batteri.
Konstant kraft – kraftforsyningen forbliver den samme, selv når du har brugt over 3000 cyklusser.
Nul vedligeholdelse – det er det, der gør LiFePO4 til et af de mest fascinerende batterier nogensinde.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Konklusion
Der er så mange ting, vi kan sige om LiFePO4-batterier. Fordelene er mange. Ud over alt det, der er blevet beskrevet ovenfor, er dens lille og lette funktion også med til at sætte den i toppen af ​​alle batterier. Disse batterier er lettere end de fleste andre batterier, hvilket betyder mere strøm og mindre vægt at bekymre sig om. Det gør det til et meget foretrukket valg til de fleste applikationer.

For mere om 24v 200ah lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteripakke til elektrisk walkie pallestik gaffeltruck og walkie stackere, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/28/benefits-of-24-volt-lifepo4-deep-cycle-lithium-ion-forklift-battery-for-electric-pallet-jack-and-industrial-agv-forklift/ for mere info.

Del denne post


en English
X