Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til dit materialehåndteringsudstyr og automatiserede vejledte køretøjer agv robot

Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til dit materialehåndteringsudstyr og automatiserede vejledte køretøjer agv robot

Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til dit materialehåndteringsudstyr og automatiserede vejledte køretøjer agv robot

Så populær som lithium-ion gaffeltruck batterier er blevet, er det stadig dit ansvar at sikre, at du køber den rigtige type. Med sådan et produkt, der har eksploderet industrien for genopladelige batterier, er der en god chance for, at du kan ende med at købe det, der ikke er originalt, hvis du ikke kan skelne det rigtige fra det, der er falsk. Så hvis du håber på at få det rigtigt med dit første køb, så skal du være uddannet i, hvordan du ser efter de rigtige batterier i denne henseende. Et par tips er alt hvad du behøver for at sikre dig, at du ikke bliver snydt i processen. Nedenfor er alt hvad du behøver at vide.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Evaluering af dine strømbehov
Det er virkelig meningsløst at købe et lithium-ion gaffeltruckbatteri, der ikke vil opfylde dine strømbehov. At købe det forkerte batteri vil ikke hjælpe dig på nogen måde uanset batteriets kvalitet. Prøv at finde ud af den nøjagtige effekt og spænding for din elektriske gaffeltruck. Det er fordi batterierne findes i forskellige specifikationer. Du har ikke råd til at få en batterispecifikation, der er anderledes end den, du har. Så det er omtrent det første, du bør se på, når du vælger et lithium-ion gaffeltruckbatteri.

Tjek Ampere-timevurderinger
Dette er en anden vigtig faktor, der skal overvejes, når du køber gaffeltruckbatterier. Denne parameter er det, der bestemmer, hvor længe dit batteri kan køre uafbrudt. Jo højere amperetimer, jo længere kan batteriet tjene ejeren. Du bør dog også tage i betragtning, at batterier med højere amperetimers rating vil koste mere end deres modstykker, der har lave ratings.
Der kan være forskellige amperetimer for den samme spænding. Med andre ord kan du have forskellige amperetimers rating for en 24V lithium-ion gaffeltruck batteri.

Batteristyringssystem (BMS)
Batteristyringssystemer er ved at blive en fælles ting med de nyeste batterilagringssystemer. I mellemtiden var det en idé, der først blev fremmet og banebrydende af producenter af lithium-batterier. Hvad gør et batteristyringssystem? Et BMS er designet til at gøre mange ting.
For det første er det meningen, at det skal beskytte batteriet mod overopladning og overafladning. Hvis du ikke er klar over det, er det aktiviteter, der kan få et batteri til at dø hurtigere end forventet. De fleste batterier dør hurtigt, fordi de ofte overoplader og overaflader.
Et BMS giver dig også mulighed for at overvåge en masse andre faktorer i dit batteri. For eksempel kan du overvåge din batterilevetid og sundhed, temperaturer og giver dig mulighed for at tjekke for interne kortslutninger og løse forbindelser. Et BMS vil også være med til at sikre, at du bruger dit lithium-ion gaffeltruckbatteri i lang tid.

Tjek for vægt
Vægt bør også medregnes i ligningen, når du køber et lithiumbatteri til din elektriske gaffeltruck. Lithium-ion-batterier har generelt fordelen af ​​at være lette og små. Derfor, hvis du skal købe nogle af sådanne batterier, bør de være af den lette type. Et 100 ampere timers batteri skal bogstaveligt talt veje mellem 12 og 13 kg i gennemsnit. Det er som at give dig en idé om, hvad du kan forvente. Hvis et batteri vejer mere end det med en bred margin, er det højst sandsynligt, at det ikke er den slags lithium-ion gaffeltruck batteri du leder efter.

Velegnet til al slags vejr
Selvom dette er en del af, hvad man kan forvente af alle lithium gaffeltruckbatterier, skal det stadig overvejes nøje. Antag ikke noget; find ud af hos producenten, om det, du sigter efter at købe, kan modstå alle former for klimatiske forhold. Sådan kan du være sikker på et batteri, der holder længe. Det er vigtigt at stille spørgsmål, så du ikke får et batteri, der er tilpasset til bestemte vejrsituationer.

Køb fra licenserede producenter
Det er ikke nok at vælge en producent og købe et lithium gaffeltruckbatteri hos dem. Det er blevet værd at bemærke, at det er bedre at købe fra producenter, der har licens til at drive en sådan forretning. Grunden til, at det anbefales at købe fra sådanne producenter, er, at deres batterier er produceret i overensstemmelse med internationale standarder. For eksempel tager de alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at gaffeltruckbatteriet er fuldstændig sikkert at bruge.
De designer dem til at være modstandsdygtige over for ekstrem varme og høje temperaturer. Så du gør ikke kun dig selv en tjeneste, når du køber fra godkendte outfits. Men også at sikre din sikkerhed i det lange løb.

Mål dit batterirums dimensioner
Mens det allerede er kendt lithium gaffeltruck batterier er generelt små, skal du kende dimensionen af ​​dit batterirum for at være sikker på, at du køber det rigtige. Tag dig god tid og mål rummet omhyggeligt, for hvis du går glip af målingen med en tomme i dimensionerne, kan du have svært ved at sætte batteriet ind i den nødvendige plads. Mål dimensionerne og prøv at være 99.99 % nøjagtige i dine mål. Når dimensionerne er korrekt udført, vil lithium-ion gaffeltruckbatteriet passe fint ind.

Hurtig opladning og langsom afladning
Uanset om du bruger en klasse I, II eller III gaffeltruck, er det bedre at få noget, der oplades hurtigt og aflades langsomt. Dette er den nye norm for lithium-ion-batterier efter mange års udvikling. Med andre ord, hvis du køber noget mindre end den fordel, kortlægger du dig selv. Jo kortere opladningstid, jo bedre for dig.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Konklusion
Der er forskellige varer, der sælges på markedet alle i navnet på lithium-ion gaffeltruck batteri. Som tidligere nævnt leder marketingfolk efter, hvordan de kan sælge noget til dig. Nogle af dem er mere interesserede i pengene; ikke om du er i stand til at nå dine mål til sidst. Ovenstående tips er blevet forklaret for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du anvender spidserne, er der en god chance for, at du ender med at vælge det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri. Det er også godt at tilføje, at lithium-batterier er langt bedre stillet end de fleste andre batterityper, der bruges til gaffeltrucks.

For mere om hvordan man vælger det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri for dit materialehåndteringsudstyr og automatiserede vejledte køretøjer agv robot, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/choose-right-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X