Alt, hvad du behøver at vide om elektriske gaffeltruckbatterier — Vedligeholdelse og sikkerhed af lithium-ion gaffeltrucks batterivægt

Alt, hvad du behøver at vide om elektriske gaffeltruckbatterier — Vedligeholdelse og sikkerhed af lithium-ion gaffeltrucks batterivægt

Alt, hvad du behøver at vide om elektriske gaffeltruckbatterier — Vedligeholdelse og sikkerhed af lithium-ion gaffeltrucks batterivægt
At vælge den rigtige batteriteknologi er en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil tage, når du leder efter, hvordan du kan drive din elektriske gaffeltruck. Uanset om du laver en opgradering af dit batteri eller køber en helt ny gaffeltruck, er det bydende nødvendigt, at du nøje vurderer de forskellige tilgængelige batterimuligheder, da det kan påvirke gaffeltruckens ydeevne, bundlinje og overordnede produktivitet.
Når det kommer til at levere strøm til kommercielle gaffeltrucks, er der 2 grundlæggende batteriteknologier, der kan få arbejdet gjort. De er blybatterier og lithium-ion-batterier. Gennem dette indlæg vil vi lave en sammenligning af begge batterityper via forskellige perspektiver, såsom sikkerhed, levetid, vedligeholdelse, samt opladningsbehov. Efter at have gennemgået disse tips, vil det være nemt for dig at træffe en informeret beslutning om, hvilket batteri der ville være bedst til din elektriske gaffeltruck.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Batterivægt
Det er vigtigt, at du rådfører dig med spec-pladen eller spec-arket for at kende den maksimale eller minimale vægt, der kræves af lastbilen. Hvis du vælger at købe et batteri, der overstiger det maksimale vægtkrav til gaffeltrucken, er der en god chance for, at du kan ende med at lægge unødig belastning på nogle komponenter i udstyret. Udover at hæmme ydeevnen, kan det også gøre garantien givet til dig af producenten ugyldig.
I de fleste tilfælde fungerer batteriet som en modvægt til lastbilens, hvilket sikrer, at gaffeltrucken altid er i en afbalanceret position. Det betyder, at du ikke kan købe et batteri, der har en mindre vægt end den krævede minimumsvægt, fordi det ikke kun vil destabilisere gaffeltrucken, men også kan give anledning til sikkerhedsproblemer.
Vægten af ​​et batteri virker i en modvægt. Ethvert forsøg på at udligne denne balance kan også påvirke gaffeltruckens ydeevne eller løftekapacitet.

Vedligeholdelse
Enhver, der vælger bly-syre-batterier, bør være opmærksomme på, hvad der er kendt som sulfatering. Det er simpelthen en kemisk proces, der kan få et blybatteri til at bryde ned. For at sikre, at dette ikke sker, skal man sørge for, at elektrolytvandstanden opretholdes. Derfor bruges destilleret vand til at toppe vandstanden fra tid til anden. På den måde kan du bevare bly-syrebatteriets levetid.
Når det er sagt, skal du overveje, hvor meget det koster at vande bly-syre-batterier til store flåder, fordi det ville koste mange penge, og det kan kun udføres af fagfolk. De skal følge særlige instruktioner, når de gør det; ellers kan deres sikkerhed være på spil.
Det er meget nemmere at vedligeholde lithiumbatterier, fordi de ikke kræver, at du tilføjer destilleret vand til dem. Du kan bruge en lithium-ion batteri uden at bekymre sig om vedligeholdelse. Udover at lave en rutinemæssig oprydning på selve batteriet, er der ingen anden speciel ting, der kræves af dig. Så selvom vedligeholdelse af et bly-syre-batteri er tidskrævende og dyrt, er intet af det et problem for lithium-ion-batterier.

Sikkerhed
Med hensyn til spørgsmålet om sikkerhed er forskellen mellem lithium-ion-batterier og bly-syre-batterier så tydelig. Et bly-syre batteri er grundlæggende lavet af to kemikalier - bly og svovlsyre. Disse er ekstremt risikable kemikalier, som kan udgøre sikkerhedsmæssige udfordringer for ethvert hold. Svovlsyre kan komme i kontakt med huden på dem, der udfører vedligeholdelse på den. Derfor anbefales det, at du altid tager personlige værnemidler på, såsom gummihandsker, ansigtsskærme, stænksikre googles og syrefaste forklæder.
Et blybatteri har også kapacitet til at udsende et eksplosivt produkt, der omfatter brint og iltgasser, under dets opladning. Derfor har der været meldinger om eksplosion, når den oplades i et rum, der ikke er tilstrækkeligt ventileret. Ud over andre foranstaltninger skal brugere af blysyrebatterier installere brintsensorer for at overvåge dets opladning.
Overopladning af et gammelt bly-syre-batteri kan give en gas kendt som hydrogensulfid. Dette er en ekstremt farlig gas, der ikke bør indåndes af nogen. Hvis dette nogensinde sker, har du muligvis intet andet valg end at evakuere alle i det område.
På den anden side udgør lithium-batterier ikke så stor fare som bly-syre-batterier. Lithium-ion-batterier er helt forseglet, så du behøver ikke åbne den for at gøre noget. Det reducerer muligheden for at spilde elektrolyt, sulfatering eller giftige dampe.
Sikkerhed og sundhed er afgørende på enhver arbejdsplads, hvilket absolut gør lithium-ion-batterier til en bedre mulighed sammenlignet med bly-syre-batterier.

Levetid
Et bly-syre batteri, der er korrekt vedligeholdt, har en maksimal levetid på mellem 1000 og 1500 cyklusser. Når det er sagt, er der noget andet, du skal vide i denne forbindelse. Det er det faktum, at selvom du oplader et bly-syre-batteri i 30 minutter, tæller det som én cyklus. Det betyder, at levetiden for et blybatteri forkortes for hver opladning.
Udover vedligeholdelse er en anden faktor, der kan påvirke et bly-syrebatteris levetid, hvordan det oplades. Som et tip, må bly-syre-batterier ikke lades delvist aflade. Plus, når som helst de aflades, skal de oplades så hurtigt som muligt. Sådan kan du sikre dens levetid og optimal ydeevne.
I skarp kontrast kan lithium-batterier holde alt mellem 2000 og 3000 cyklusser. Lithium-ion-batteri er ikke som bly-syre-batterier, fordi det kun anses for at have udført en opladningscyklus, når som helst batteriet oplades op til 100%. Når du oplader et lithiumbatteri i blot et par minutter, reducerer det ikke dets levetid. Derudover oplever et lithium-ion-batteri ingen skade, når det efterlades i en tilstand af delvis afladning.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Konklusion
På grund af de førnævnte årsager er det indlysende, at li-ion-batterier er i topklasse til elektriske gaffeltrucks. Den eneste grund til, at mange mennesker stadig foretrækker bly-syre-batterier, kunne være de høje forudgående omkostninger, der følger med at købe lithium-ion-batterier. Men stil dig selv dette spørgsmål – betaler du virkelig mere, når du køber et lithiumbatteri? Bare en stof til eftertanke!

For mere om alt, hvad du har brug for at vide om elektriske gaffeltruck batterier — lithium ion gaffeltruck batteri vægt vedligeholdelse og sikkerhed, du kan besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/electric-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X