Fordele ved lithium-ion gaffeltruck-batteri fra materialehåndteringsudstyr batteriproducent og fabrik

Fordele ved lithium-ion gaffeltruck-batteri fra materialehåndteringsudstyr batteriproducent og fabrik

Fordele ved lithium-ion gaffeltruck-batteri fra materialehåndteringsudstyr batteriproducent og fabrik

Når det kommer til gaffeltrucks, er der mange forskellige muligheder på markedet. Men hvilket gaffeltruckbatteri er det bedste for dig? Det bedste gaffeltruck batterier er lavet med lithium-ion-teknologi. Denne teknologi byder på en masse fordele, herunder længere levetid, lav vægt og lavt strømforbrug. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge et lithium-ion gaffeltruckbatteri:

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Hvad er fordelene ved lithium-ion gaffeltruckbatteri?

Virksomheder over hele verden skifter til alternative energikilder, såsom lithium-ion-batterier til gaffeltrucks. Fremskridtene inden for batteriteknologi har gjort det muligt at levere en levedygtig kraftløsning til en gaffeltruck, der ikke er afhængig af traditionel blysyre batterier. Bly-syre batterier bruges i de fleste elektriske gaffeltrucks, og de er stadig en god mulighed for faciliteter, der ikke kører flere skift og har en lav startinvestering. Selvom lithium-ion-batterier er dyrere end bly-syre-batterier, er mange ejere og operatører enige om, at fordelene opvejer omkostningerne. Når den forvaltes korrekt, vil den første investering i disse batterier give et højere investeringsafkast end et bly-syrebatteri.

Fordele ved lithiumbatterier

Øget produktivitet

Under et skift, lithium gaffeltruck batterier holde en højere og mere ensartet spænding. Konsistent spænding betyder, at du vil have en bedre ydende gaffeltruck hele dagen, hvilket vil øge gennemløbet i dit anlæg. Lithium-batterier oplades også hurtigere, hvilket forbedrer produktiviteten og gennemløbet.

Nedetiden reduceres.

Et lithium-ion-batteri har potentialet til at holde to til fire gange så længe som et traditionelt bly-syre-batteri. Evnen til at genoplade eller lejlighedsoplade et lithiumbatteri eliminerer behovet for batteribytte, hvilket resulterer i mindre nedetid.

Næsten vedligeholdelsesfri

Lithium gaffeltruckbatterier er forseglede celler, der ikke behøver konstant vanding, udligning eller endda rengøring. Disse batterier er praktisk talt vedligeholdelsesfrie og vil reducere omkostningerne til arbejdskraft og nedetid.

Hurtigere opladning

Lithium-ion batterier gaffeltrucks oplade meget hurtigere og behøver ikke afkølingstid. Lithium-batterier kan oplades inden for mindre end en time og er otte gange hurtigere end blybatterier. Batteriet skal ikke være fuldt opladet, før det genoptages. Operatører vil være i stand til at genoplade batteriet i deres pauser i løbet af dagen.

Hvad skal du forvente, når du bruger lithium-ion-batterier til gaffeltrucks

Når du bruger lithium-ion-batterier til gaffeltrucks, er det vigtigt at forstå, hvad du kan forvente. Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du bruger disse batterier. De vil ofte holde længere end traditionelle batterier, og de er miljøvenlige. De har også en meget høj energitæthed. De kan også være meget farlige, når de ikke bruges under de rigtige forhold. Det er også vigtigt at være opmærksom på de spændinger, som disse batterier producerer. Hvis gaffeltrucken kører med en spænding, der er højere end den spænding, som batteriet er normeret til, er der en chance for, at batteriet bliver overophedet. Hvis spændingen er for lav, kan gaffeltrucken muligvis ikke producere nok strøm. Det er også vigtigt at kende spændingen på det batteri, der bruges. Dette vil sikre gaffeltruckens sikkerhed, når den er i brug.

Dine operatører og du vil bemærke nogle ændringer efter overgangen til lithium-ion-batterier. Operatører vil opleve en stigning i strømkonsistens gennem deres skift og hurtigere opladningshastigheder. Du vil se et mere holdbart batteri, der stort set ikke behøver vedligeholdelse, samt en mere effektiv drift. Der vil være en højere startpris for et lithium-baseret batteri, men dette vil blive kompenseret af en reduktion i arbejdsomkostninger, udstyr samt den tid, det tager at lukke ned.

Hvorfor bruger vi lithium-ion-batterier i gaffeltrucks?

Lithium-batterier er mere effektive at oplade og vil hjælpe dig med at spare penge ved ikke at være afhængig af rengøring, vanding og udligning, som kræves af andre gaffeltruckbatterier. De giver også længere og ensartet ydeevne sammenlignet med andre typer batterier. Lithium-ion-batterier har i gennemsnit tre gange så meget energi som konventionelle batterier og giver konstant spænding og forårsager ikke en opbremsning af din maskine, når de aflades.

De er mere sikre for medarbejderne og er et bedre valg for miljøet. De har en gennemsnitlig livscyklus på 4 gange længere. De er også 30% mere effektive i energiforbrug. De er grønnere og sikrere, da de ikke udsender CO2-gas, og der er ingen chance for syrespild.

Blysyrebatterier tager otte timer at oplade helt, og derefter 8 timer til afkøling til sammenligning, vil et lithium-ion-batteri blive helt opladet på kun en time, hvilket giver mulighed for den mest effektive udnyttelse af mulighederne for opladning i pauser, hvilket resulterer i et godt valg for skifteholdsarbejde.

Hvad kan lithium-ion-batterier gøre for at bidrage til en effektiv og omkostningseffektiv lagerdrift?

– Du sparer penge, som du kunne have brugt på energi til at oplade batterier

– Der kræves mindre tid og kræfter til, at arbejdere udskifter bly-syre-batterier

– Reduceret tid og kræfter brugt til at vedligeholde og vande bly-syre-batterier

– Reduktion af energispild (et bly-syre-batteri bruger normalt ca. 50 procent af sin energi fra opvarmning, hvorimod lithium-batteriet kun bruger ca. 15 %)

Lithium-ion-batterier har i høj grad bidraget til væksten i forbrugerelektroniksektoren, men de har ikke haft samme effekt på industrielt udstyr. Landskabet har dog ændret sig med stigningen i virksomheder, der bruger denne teknologi, og det kan derfor være en god investering for fremtiden at skifte til lithium-ion batteri nu.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Konklusion

Der er mange fordele ved at bruge producenter af lithium-ion gaffeltruckbatterier. For eksempel kan de give dig et batteri med lang levetid, som er fantastisk til tunge opgaver. De kan også være billigere og nemmere at bruge end andre batterimærker. Derudover kan de være mere pålidelige og effektive. Hvis du leder efter et gaffeltruckbatteri, bør du overveje at bruge en producent af et lithium-ion gaffeltruckbatteri. For mere om fordelene ved lithium-ion gaffeltruck batteri fra materialehåndteringsudstyr batteriproducent og fabrik, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/07/08/things-you-dont-know-about-lifepo4-lithium-ion-forklift-battery-manufacturer-and-factory/ for mere info.

Del denne post


en English
X