Hvad skal du kigge efter i et elektrisk gaffeltruckbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier

Hvad skal du kigge efter i et elektrisk gaffeltruckbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier

Hvad skal du kigge efter i et elektrisk gaffeltruckbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier

Hvis du er afhængig af gaffeltrucks til driften af ​​din virksomhed, er du klar over, hvor afgørende det er at udstyre dine gaffeltrucks med de korrekte batterier.

I tilfælde af elektriske gaffeltrucks er to slags batterier, der ofte bruges, bly-syre og lithium-ion. At træffe det rigtige valg mellem dem er et væsentligt valg, der kan påvirke din virksomheds effektivitet såvel som den samlede rentabilitet.

Hvis det er en hel flåde af gaffeltrucks eller én gaffeltruck, kan det være svært at afgøre, hvilken slags batteri du skal købe. Hvis du har brugt bly-syre-batterier i lang tid, vil det kræve en masse forskning og analyser at skifte til lithium-ion. Gaffeltruck batterier er en investering, der vil have en direkte indvirkning på din virksomheds daglige aktiviteter.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

For nogle er det at vælge det rigtige bly-syre- eller lithium-ion-batteri et spørgsmål om at tage et kig på prismærkerne. Der er dog meget mere at kigge efter i et batteri, før du beslutter dig for, hvilket der er bedst egnet til dine behov.

Her er de vigtigste elementer, der skal tages i betragtning ved at træffe denne afgørende forretningsbeslutning:

– Dine krav til din flåde

– Hvordan klarer du dig

– Batterimulighederne du har til din el

– Batteriets forventede levetid

– Mængden af ​​nødvendig vedligeholdelse

– Tid til at køre for hver batteriopladning

– Effektivitet i energiforbruget

– Sikkerhedsproblemer

– Langsigtede og forudgående omkostninger

Når du ser på de forskellige aspekter, vil du være i stand til at bestemme den type batteri, der vil give den største værdi for din gaffeltruckflåde.

Dine behov

Før du beslutter dig for, hvilket batteri til elektrisk gaffeltruck der er det rigtige for din virksomhed, er det vigtigt at indsamle de nødvendige oplysninger for at sikre, at du får mest muligt ud af gaffeltrucken og batteriet.

Her er for eksempel nogle af kravene at tænke over:

Hvilken batterispænding har du brug for? Gaffeltrucks kan bruge enten en 36 eller 48 volt batteri for deres gaffeltrucks Du skal bestemme, hvilken spænding dine gaffeltrucks vil kræve.

Hvad er dimensionen af ​​dit batterirum? Find det område, hvor batteriet er placeret – det er ikke dit gamle.

Hvad er den ideelle kapacitet for amperetimer? Den rigtige mængde strøm fra dit batteri er afgørende, og du skal undersøge dine opladnings- og afladningsmønstre for at afgøre, hvilken kapacitet der er passende for dig.

Hvad er dit batteris minimumsvægt? Inkorporering af et batteri, der ikke er vægtet nok i gaffeltrucken, kan forårsage ustabilitet og sikkerhedsproblemer.

En gaffeltruckforhandler eller batteriproducent kan hjælpe med at finde det rigtige batteri til disse specifikationer sammen med eventuelle andre krav.

Dine valg

Når du har identificeret dine primære behov, kan du undersøge dine muligheder mere omhyggeligt. Kommercielle gaffeltrucks drives typisk af en af ​​to kilder:

De mest udbredte batterityper, bly-syre, er væskefyldte og har en let aftagelig top, der producerer elektricitet i tilfælde af en kemisk reaktion med svovlsyre og blypladen. I 1859, første gang denne type batteri har udviklet sig betydeligt siden da, men har nogle problemer for gaffeltruckførere, som diskuteres i de følgende afsnit.

Lithium-ion-batterier, tværtimod repræsenterer den mest avancerede teknologi af begge. De første kommercielt tilgængelige i 1991 Lithium-ion-batterier er meget udbredt i tablets, smartphones såvel som elbiler. De bliver også i stigende grad brugt til lufthavnsudstyr til at understøtte jordoperationer, såvel som lagerudstyr som gaffeltrucks.

Lithium Iron Phosphate (LFP) er blandt de mest efterspurgte kemier i håndtering af materialer. LFP er meget mindre og energitæt end blysyre, og cellerne er forseglede og kræver ikke vandvedligeholdelse.

Service liv

Du investerer penge. Du vil gerne sikre dig, at du får mest muligt ud af din investering. Derfor er levetiden på dit batteri afgørende.

Den type batteri, der bruges af en virksomhed, vil afgøre, hvor ofte arbejdere kræver udskiftning - et vigtigt aspekt, når man skal vurdere omkostningerne ved ejerskab af batterigaffeltruck. Lithium-ion- og bly-syre-batterierne har forskellige levetider. Den typiske levetid for begge batterier er:

Blysyre mellem 1,000 til 1,500 cyklusser
Lithium-ion: Mellem 2000 og 3,000 cyklusser

Hvad er betydningen af ​​disse livscyklusser er vigtige? Jo længere levetid en vare vil have, jo oftere vil den kræve udskiftning. Dette er et vigtigt aspekt at overveje, når du planlægger dit budget for vedligeholdelse og udskiftning af batterier.

Vedligeholdelsestid

Som tidligere nævnt kan batteriernes levetid blive alvorligt påvirket, hvis de ikke vedligeholdes godt. Det er dog dyrt at vedligeholde tid.

Mens du undersøger, hvilken type batteri der er ideel til dine behov, skal du tænke over mængden af ​​vedligeholdelse, der er nødvendig for batteriet.

For at forlænge dit batteris levetid Visse foranstaltninger skal implementeres for lithium-ion og bly-syre batterier. Bly-syre-batterier har dog brug for mere opmærksomhed. Her er nogle eksempler på måderne:

Cellebalancering: Blysyrebatterier kræver udligning eller cellebalancering for at bekæmpe syrestratificering og sulfatering. Sulfering kan reducere batteriets kraft og kan gøre batteriet ubrugeligt i nogle tilfælde. Syrelagdeling er den proces, hvor syren bliver mere koncentreret i bunden af ​​batteriet, hvilket får batteriet til at se ud til at være mere opladet, end det i virkeligheden er. Cellen skal afbalanceres for at opretholde sin balance, som udføres hver 5.-10. opladningscyklus. Lithium-ion-batterier sørger derimod automatisk for balancen i cellen, når de er fuldt opladede.

Væskeniveauer: Gaffeltruckbatterier lavet af bly kræver et passende vandniveau for at fungere på deres højeste niveau. Omkring hver 10 opladninger skal medarbejdere "vande batterierne" eller fylde dem op. Det kan være en ubehagelig og tidskrævende procedure – endda farlig, hvis den udføres på en sikker måde. Det er også tidskrævende for store flåder. Lithium-ion-batterier kræver ikke et vandingssystem til batterier.

Temperatur: Når temperaturerne er højere, vil bly-syre-batterierne miste cyklusser og også have en kortere levetid. Dette betyder, at der skal udvises ekstra forsigtighed ved opbevaring og brug af denne slags batterier til gaffeltrucks. Lithium-ion-batterier bliver derimod ikke påvirket af de negative virkninger på ekstreme temperaturer.

Run Times

Dette er et vigtigt aspekt at tænke over, når du leder efter et batteri til din elektriske gaffeltruck. Hvor længe batteriet kan holde i den daglige drift – eller driftstiderne – påvirker direkte effektiviteten af ​​din virksomhed.

På en typisk dag har lithium-ion batteripakker generelt en gennemsnitlig driftstid på 7 til 8 timer, hvorimod bly-syre batterier typisk har en driftstid på mellem 5 og 6 timer. Men der er mere at tage i betragtning, når man overvejer køretider.

Hvis batteriet skal genoplades, skal blybatterier bruge cirka otte timer, før de genoplades helt. Derefter skal de køles ned i yderligere 8 timer. Opladningsprocessen bør ikke forstyrres. Så i løbet af en enkelt dag kan et blybatteri kun bruges til et enkelt skift.

Gaffeltruck-batteri-kapacitet

Dette kan være et stort problem i multi-skift, 24 timers drift, der er afhængig af tre blybatterier til hver gaffeltruck for at sikre, at produktionen holdes flydende.

Lithium-ion-batterier kræver derimod omkring en time eller to for at blive fuldt opladet. De er "mulighed fuldt opladet." Det betyder, at du kan genoplade batterierne – i tilfælde af at den er hægtet på gaffeltrucks – både på skift og i pauser.

Energieffektivitet

Hvis du er en virksomhedsejer eller administrerer din flåde, ved du betydningen af ​​at være effektiv med energi. Ud over den mængde energi, du bruger til din virksomhed, påvirker det dit budget, men det vil også påvirke din virksomheds COXNUMX-fodaftryk. Og i dag lægger flere og flere virksomheder vægt på renere og mere miljøvenlig energi.

Lithium-ion-batterier kan holde og bevare større magt. Bly-syre-batterier derimod taber forstærkere, når de oplades, aflades, eller endda hvis de efterlades i tomgang. Når de begynder at aflade gaffeltrucks, kan de bremse på grund af, at spændingen i et blybatteri falder hurtigere.

Lithium-ion-batterier giver en uændret ladespænding gennem hele afladningsprocessen – hvilket kan resultere i helt op til 50 % energibesparelse sammenlignet med et blybatteri.

Sikkerhedsbekymringer

Når du forsøger at foretage en investering i din virksomhed, er sikkerhedsbekymringer for udstyr altid i højsædet.

Både bly-syre- og lithium-ion-batterier er drevet med kraftfulde kemikalier, hvorfor det er vigtigt at tænke over sikkerhedsfunktionerne for hver, inden du beslutter dig for, hvilken der kan køre din gaffeltruckflåde.

Bly-syre-batterier er lavet af svovlsyre og bly, som er giftige. Dette betyder:

– De bør vandes regelmæssigt for at mindske risikoen for spild.

– De genererer meget varme ved opladning, så et temperaturstyret og korrekt udluftet rum er nødvendigt.

– Risikoen er, at der er mulighed for eksplosive gaslækager, når de er på toppen af ​​deres magt.

Lithium-ion-batterier er konstrueret af stabile kemiske blandinger af lithium-ion og er fuldt forseglede, hvilket betyder, at der ikke er risiko for spild. Der er dog risiko for, at elektrolytten kan være meget brandfarlig. Lithium-ion-batterier kan også producere ætsende gasser, hvis den kemiske komponent indeni kommer i nærheden af ​​vand. Men da de er forseglede, er muligheden for syrespild eller forurening meget lav.

Priser

Lad os være ærlige – omkostninger betyder noget. Det er fristende blot at se på de oprindelige omkostninger for et batteri, når du køber, men det er vigtigt også at tage et kig på de langsigtede omkostninger.

I begyndelsen giver bly-syre-batterier normalt lavere forudgående omkostninger. Dette er en væsentlig faktor, især når du køber flere batterier til at drive flere gaffeltrucks.

Men smarte ledere forstår, at prisen på en vare går langt ud over den oprindelige pris. Mange faktorer påvirker den reelle pris på et batteri, såsom:

– Levetid

– Tidspunkt for den daglige løbetur

– Antallet af batterier for hvert udstyr

– Omkostninger til drift og vedligeholdelse (inklusive arbejdskraft)

– Effektivitetsgevinster

– Energiomkostninger

Hvis du bare ser på prisen på købet, vil du sandsynligvis se nogle besparelser, når du køber en syre-bly gaffeltruck batteri. Når alle ovennævnte punkter tages i betragtning, favoriserer de samlede besparelser lithium-ion-batterier.

I vores artikel Sådan vælger du det rigtige gaffeltruckbatteri finder du en fordeling af omkostningerne mellem disse to batterier, der viser det omtrentlige beløb, du ville betale baseret på en femårig tidsramme.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Afsluttende tanker

Valget af det ideelle elektriske gaffeltruckbatteri, der passer til din virksomhed, kan være en langvarig procedure. Der er mange ting at tage hensyn til, især for virksomheder, der skal gøre omkostningerne ved et køb så store.

Som du kan se, tilbyder lithium-ion-batterier til gaffeltrucks fordele på næsten alle områder. Selvom de koster mere i starten, når de vedligeholdes korrekt, vil de være meget billigere i det lange løb.

De har også brug for mindre opmærksomhed, kommer med færre sikkerhedsrisici og er også mere effektive i energiforbruget – hvilket er en win-win situation for miljøet såvel som effektiviteten af ​​din virksomhed.

For mere om, hvad du skal kigge efter i et elektrisk gaffeltruckbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/about/ for mere info.

Del denne post


en English
X