Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed — Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed — Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed — Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed er et meget afgørende spørgsmål, hvis du har et stort lager eller produktionsanlæg. Mange industrielle miljøer kræver normalt flere gaffeltrucks, der arbejder på forskellige skift. Hvis du er leder af sådanne faciliteter, hvor flere gaffeltrucks arbejder, vil du være bekymret for dine arbejderes sikkerhed.

Ifølge OSHA dør 85 arbejdere hvert år af ulykker relateret til gaffeltrucks. Derudover er der næsten 35,000 ulykker, der fører til alvorlige kvæstelser. Mens der er yderligere 62,000 ulykker, der er klassificeret som ikke-alvorlige. Det er derfor, operatører skal vide vigtigheden af ​​sikkerhed, når de arbejder med en gaffeltruck. En af de farer, som arbejdere skal møde, når de arbejder med gaffeltrucks, er maskinens batteri.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Gaffeltruckene har gennemgået flere nye fremskridt. De er blevet omkonstrueret for at øge deres driftssikkerhed. Det er derfor, mange virksomheder søger at investere flere penge i materialehåndteringsindustrien. Dette skyldes, at de er afhængige af lithium-ion-batterier til at hjælpe med at drive deres maskiner.

Lithium-batterier er kendt for deres forskellige fordele. De har øget effektivitet og behøver ikke for meget vedligeholdelse. De er meget gode til at spare omkostninger. En af de største fordele ved lithium-batterier er, at de har forbedrede sikkerhedsfunktioner. Følgende er sikkerhedsfunktionerne for lithium-ion batteri:

1. De behøver ikke vanding
Lithium-batterier er designet på en måde, så de ikke behøver vanding. Batterierne er forseglet, hvilket betyder, at de behøver lidt eller ingen vedligeholdelse. På den anden side er blybatterier fyldt med elektrolyt-vand og svovlsyre. Det skyldes, at batterierne genererer elektricitet ved en kemisk reaktion af svovlsyren og blypladerne. De skal fyldes regelmæssigt med brug af vand. Enten gøres dette, eller også vil der ske en total nedbrydning af den kemiske proces. Det betyder, at batteriet vil svigte så tidligt i dets levetid. Vanding af batteriet har forskellige sikkerhedsrisici, og arbejdere skal være omhyggelige med at minimere mulige risici.

2. De gennemgår ikke overdreven opvarmning
Den største sikkerhedsrisiko ved at bruge et bly-syrebatteri er, at det kan overoplades. Hvis dette er tilfældet, kan dette medføre, at elektrolytten bliver overophedet. Dette fører normalt til dannelse af ilt og brintgas, hvilket fører til en stigning i trykket inde i bly-syrebatteriet. Batteriet er skabt til at modstå mulig intern trykopbygning. Dette kan ske med den overskydende ophobning af gas, dette kan få vandet til at løbe ud af batteriet, ved denne hændelse kan hele batteriet eller ladepladerne blive ødelagt. Der kan endda være tale om en eksplosion af batteriet. Dette kan forårsage alvorlig skade på dit produktionsanlæg. Ydermere kan eksplosionen få alvorlige konsekvenser for de ansatte i produktionsanlægget.

3. De behøver ikke en separat ladestation
Bly-syre batterier har normalt brug for ordentlig overvågning og en anden opladningsløsning. Dette er nødvendigt for at minimere risici under opladning. Hvis batteriet, der oplades, overophedes under opladning, kan det føre til dannelse af farlige gasser. Dette kan øge risikoen for en eksplosion, der kan forårsage skader på arbejdere. Derfor er der for bly-syre-batterier normalt behov for en anden plads til tilstrækkelig ventilation. Denne plads kan også bruges i tilfælde af detektering af gasniveauer. Det betyder, at besætningerne kan få besked på forhånd, hvis der er usikre niveauer af ilt og brintgasser.

Hvis du ikke oplader bly-syre-batterier i lokaler, der er sikre med passende forholdsregler, kan arbejderne muligvis ikke stoppe enhver mulig ulykke. Arbejdere kan muligvis ikke opdage den lugtfri udledning af gasser, der kan føre til brand. Dette kan blive meget farligt, hvis det ikke sættes ordentligt ud til tiden.

Der kræves et separat rum eller station for korrekt opladning af bly-syre-batterierne. Dette er dog normalt ikke tilfældet med lithium-ion-batterier. Dette separate værelse er ikke nødvendigt, fordi lithium-ion-batterier i modsætning til bly-syre-batterier aflader ikke potentielt farlige gasser, mens de oplades. Det betyder, at besætninger kan tilslutte det elektriske lithiumbatteri direkte til opladeren. På denne måde kan du blive ved med at oplade batteriet, mens det stadig er inde i gaffeltrucken.

4. Minimale gaffeltruckskader
For at batterierne kan oplades, skal du fjerne bly-syre-batterierne. Og det skal gøres mange gange i løbet af dagen. Dette er især svært for folk, der ejer adskillige gaffeltrucks, eller hvis de arbejder på forskellige skift.

Bly-syre i modsætning til lithium-batterier fungerer normalt i omkring 6 timer, hvorefter de skal oplades. De vil også tage omkring 8 timer at blive fuldt opladet og mere tid til at køle ned efter opladning. Det betyder, at bly-syre-batteriet ikke vil være i stand til at drive en gaffeltruck i hele arbejdsskiftet.

Dette fører normalt til hyppige batteriskift. Det er her, faren ligger. Batteriskift med bly-syre-batterier er farligt. Disse batterier vejer normalt omkring 4,000 pund, og de håndteres bedst med brug af materialehåndteringsudstyr. Når sådant udstyr bruges til at håndtere batteriet, er der mulighed for, at batteriet falder ned over en arbejder eller en operatør. OSHA har sagt, at håndtering af bly-syre-batterier på denne måde kan føre til dødsulykker blandt arbejdere.

5. Lithium-batterier bruger ikke syre
En af de væsentligste årsager til alvorlige ulykker på fabrikken er brugen af ​​blotlagt syre. Blysyrebatterier er afhængige af syre for at fungere korrekt. Denne afhængighed af syre gør dem meget farlige. Arbejderne er prisgivet disse ætsende syrer, der bruges af batteriet. Elektrolytten eller svovlsyren kan komme ind i øjnene på arbejderne og operatørerne. Udover øjnene kan syren også skade andre dele af menneskekroppen. Syre fra bly-syre-batterier er kendt for at forårsage alvorlige hudforbrændinger og skader på mange arbejdere. Førere af gaffeltrucks er heller ikke skånet for denne ulykke.

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed

For mere om lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhed — lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri, du kan besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/lithium-ion-vs-lead-acid/ for mere info.

Del denne post


en English
X