Forskellige lithium-ion gaffeltruck batterityper fra batteriproducenter og leverandører til materialehåndteringsudstyr

Forskellige lithium-ion gaffeltruck batterityper fra batteriproducenter og leverandører til materialehåndteringsudstyr

Forskellige lithium-ion gaffeltruck batterityper fra batteriproducenter og leverandører til materialehåndteringsudstyr

Hvorfor litiumbatterier er almindelige til brug med gaffeltrucks, det har også andre anvendelser. Alsidigheden af ​​lithium batterier er på grund af de forskellige tilgængelige typer. Hver type lithiumbatteri har sin specifikke fordel. Disse typer batterier kan bruges til at drive forskellige enheder.

De kan findes i alle typer enheder som elbiler, elektriske køretøjer, bærbare computere og mobiltelefoner. Lithium batterier kommer i alle typer af størrelser og former. Det betyder, at der findes forskellige typer af batterier. Men før vi undersøger de forskellige batterityper, bliver vi nødt til at forstå, hvad et lithiumbatteri er.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Hvad er et litiumbatteri?
Et lithiumbatteri er den type batteri, der er afhængig af lithiumioner til at lagre energi. Det lagrer energi ved at skabe en potentialforskel (PD) mellem batteriets positive og negative poler. Dette batteri har normalt en separator, som er et lag af isolering. Dette lag sikrer, at begge sider af lithiumbatteriet konstant er adskilt. Dette isoleringslag virker ved at blokere elektronerne i at strømme. Men det tillader lithium-ionerne at strømme gennem hele cellen.

Under opladningsprocessen af ​​batteriet strømmer lithium-ionerne fra den positive side af dette batteri over til det negative område. Dette gøres via separatoren. Under batteriafladning strømmer ionerne i batteriet i den anden retning.

Da lithium-ionerne er under konstant bevægelse, fører dette til skabelsen af ​​en elektrisk potentialforskel. Denne PD, der skabes, er kendt som "spændingen". Når lithiumbatteriet er forbundet til en enhed, bliver elektronerne blokeret af separatoren. Disse elektroner tvinges derefter til at strømme gennem enheden. På denne måde bliver enheden tændt og forbliver tændt.

Lithium-batterier: Hvad er de mest almindelige typer?
lithium-ion gaffeltruck batteri kommer i forskellige typer og former. Da der findes forskellige lithiumbatterier, er de alle afhængige af forskellige materialer for at få dem til at fungere. Hvert af disse batterier har sine fordele og ulemper. Disse lithium-batterier er drevet af forskellige aktive materialer. Det er her de får deres navne fra.
Typer af lithium-batterier

1. Lithium jernfosfat
Lithium-jernfosfat-batterier er også kendt som LFP-batterier. De drives ved at bruge fosfat i katodeområdet. De bruger kulstofgrafit som deres anoder. LFP-batterier er kendt for deres lange levetid. De er også kendt for deres gode elektrokemiske ydeevne og termiske stabilitet. Lithium-jernfosfatbatterier bruges almindeligvis til at drive gaffeltrucks. Disse typer batterier er kendt for deres sikkerhed, lange levetid og holdbarhed. Mange LFP-batterier er klassificeret til 2,000 eller flere cyklusser.

2. Lithium Cobalt Oxide
Lithium Cobalt batterier er en anden type lithium batteri. De er også kendt som LCO-batterier. De har lave specifikke kræfter og høje specifikke energier. Det betyder, at de ikke er egnede til applikationer, der kræver høj belastning. De er dog velegnede til elproduktion over en længere periode. Disse typer batterier blev tidligere brugt i kameraer, bærbare computere, tablets og telefoner. De har dog kortere levetid og har mellem 500 og 1,000 cyklusser.

3. Lithium-manganoxid
Det er andre typer lithium-batterier. De kan også omtales som LMO. Disse typer lithiumbatterier har lithiummanganoxid som deres katodemateriale. Dette fører til en kemisk proces, der producerer et tredimensionelt gittersystem, der understøtter ionstrømmen. Dette sænker derefter batteriets indre modstand, mens det øger den strøm, det håndterer. Denne type batteri er kendt for sine sikkerhedsfordele og forbedrede termiske stabilitet. LMO-batterier er gode til brug som gaffeltruck batterier. De kan også bruges til elektriske og hybride køretøjer, medicinske instrumenter og bærbare elværktøjer. LMO-batterier er kendt for deres hurtige opladningsfunktion. De har også høje specifikke kræfter.

4. Lithium Nikkel Mangan Cobalt Oxide
Dette er en anden populær type lithiumbatteri. Lithium-nikkel-mangan-koboltoxid-batterierne kaldes også NMC-batterier. Disse er kraftige lithium-batterier, fordi de besidder fordelene ved alle tre elementer indeholdt i batteriet. Disse elementer kobolt, mangan og nikkel udgør katoden af ​​dette batteri. Nikkel er ustabilt, men kommer med høj specifik energi. Mangan er meget stabilt og har ikke nok specifik energi. En kombination af alle fordelene ved disse elementer producerer et batteri, der producerer høj specifik energi og mere stabil kemi. NMC-batterier minder meget om LMO-batterier med hensyn til anvendelse. De anvendes normalt i elværktøj, gaffeltrucks og drivlinjer til scootere, elektriske køretøjer og elektroniske cykler.

5. Lithium Nikkel Cobalt Aluminium Oxide
Dette er en anden almindelig type lithiumbatteri. Lithium nikkel cobalt aluminium oxid er også kendt som NCA batterier. De er kendt for deres høje specifikke energier. De har også lange livscyklusser og høje specifikke energier. Disse typer batterier er kendt for at levere en meget høj mængde strøm. De er også kendt for at generere strømmen i meget lang tid. Da NCA-batterier kan håndtere høje belastninger, er de populært anvendt på markedet for elektriske køretøjer. De giganter, der producerer elektriske køretøjer, Tesla, har valgt lithium-nikkel-kobolt-aluminiumoxid-batterier (NCA) som deres foretrukne strømforsyning. NCA kan også bruges som gaffeltruck batterier for forbedret produktivitet. Den største fordel ved NCA-batterier er, at de har en bemærkelsesværdig levetid og genererer høj energi.

6. Lithium Titanat
Alle de tidligere nævnte typer lithiumbatterier har et unikt katodemateriale. Men i tilfælde af lithium Titanate-batterier (LTO), bliver grafitten, som er anoden, udskiftet. Anoden, i dette tilfælde, er lithium-titanat. Mens katoden er NMC eller LMO. Dette skaber så et ekstremt sikkert batteri. Batteriet har en længere levetid og er kendt for at oplade meget hurtigt. Denne hurtige opladningsproces af lithium-titanat-batteriet er ikke til stede i nogen anden type lithium-batteri. LTO-batterier bruges i forskellige applikationer. De bruges normalt som gaffeltruckbatterier. Derudover kan de bruges som ladestationer til elbiler. De bruges også som batterier i elektriske køretøjer. De bruges også i militær- og rumfartsudstyr. Andre anvendelser af LTO omfatter solcellegadebelysningssystemer, sol- og vindenergilagring og uafbrudte strømforsyningssystemer.

Industrielt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri

Industrielt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri

For mere om forskellige lithium-ion gaffeltruck batterityper fra fabrikanter og leverandører af batterier til materialehåndteringsudstyr kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/correct-voltage-for-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X