Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til elektrisk AGV gaffeltruck og palleløfter

Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til elektrisk AGV gaffeltruck og palleløfter

Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri til elektrisk AGV gaffeltruck og palleløfter

gaffeltruckbatteri er en af ​​de vigtigste komponenter i maskinen. Men på grund af producentens præferencer kommer disse maskiner ikke med deres egne batterier. Det betyder, at du i mange tilfælde skal købe dine egne batterier.

Den bedste måde at øge ydelsen på din gaffeltruck er at bruge et lithium-ion-batteri. Lithium-ion-batterier giver en masse konsistens, når det kommer til produktivitet. Sammenlignet med andre gaffeltruckbatterier tilbyder de overlegne fordele. Den bedste måde at købe et lithiumbatteri på betyder, at du skal vide, hvordan du vælger et. Udover at forstå dens specifikationer, skal du vide, hvordan du vælger det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

En kort baggrund om oprindelsen af ​​lithium-ion gaffeltruckbatteriet
Lithium-ion gaffeltruckbatterier blev først kendt tilbage i 1990'erne. Disse batterier blev brugt til at flytte gaffeltrucks og brugte lithium-ion-teknologi. Det er det, der genererede kraften til gaffeltrucken. Disse batterier kunne også fremstilles på en sådan måde, at de er energieffektive og kompakte. Lige siden da har fordelene ved lithium-ion-batterier spredt sig til forskellige dele af verden.

Sådan vælger du det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri
Da lithium-ion-batterier har flere fordele end konventionelle gaffeltruckbatterier som bly-syre-optionen, betyder det, at mange mennesker foretrækker førstnævnte. Men før du bruger et lithium-ion-batteri til din operation, skal du vide, hvordan du vælger et. For at vælge den bedste mulighed skal du holde øje med flere elementer. Dette indlæg fremhæver nogle af de vigtigste ting at overveje, når du vælger et lithiumbatteri.

Levering af ensartet kraft til dine gaffeltrucks
En gaffeltruck er en uundværlig maskine i mange industrianlæg. Det er derfor, den har brug for en ensartet strømforsyning for at fungere, når den er ønsket. Det betyder, at du skal bruge en lithium-ion gaffeltruck batteri for konsekvent kraft. Men hvis du har brug for maskinen til at levere ensartet strøm, bliver du nødt til at oplade batteriet helt.

En accelereret opladningsfunktion
En anden ting at tjekke ud for det batteri, du køber til din gaffeltruck, er hurtigopladningsfunktionen. Lithium-ion gaffeltrucks batterier er generelt kendetegnet ved deres hurtige opladningsfunktioner, Batterierne kan nemt oplades på knap to timer. Det betyder, at i modsætning til bly-syre-batterier, der oplader et kvarters dag, vil nedetid og forsinkelser blive betydeligt reduceret. Funktionen til hurtig opladning har gjort det muligt for mange industrianlæg at opfylde kritiske daglige arbejdsmål, som tidligere var umulige, når der blev brugt bly-syre-batterier.

Mulighed for opladning til opladning af batteri
Lithium-ion gaffeltruckbatteriet er kendt for at bevare sin batteriladning i lang tid. Men på trods af dets overlegne batterikomponenter undergår det normalt afladning, når det bruges til arbejde. Det betyder, at når batteriopladningen er opbrugt, skal den oplades, for at arbejdet kan fortsætte. Det er her lithium-ion gaffeltruckens batteri skinner. I modsætning til bly-syre-batterier har lithium-ion gaffeltruckbatteriet mulighed for opladning. Det betyder, at når du løber tør for opladning, kan batteriet fyldes hurtigt op under enhver pausesession, eller når som helst du har lyst til at oplade det. En mulighedsopladningsproces tager ikke for meget tid. Det betyder, at batteriet nemt kan oplades mellem arbejdsskift og i pauser. På denne måde er operatørerne sikre på at nå deres daglige produktivitetsmål.

Der er ikke behov for batterivedligeholdelse
Hvis du vælger det rigtige lithium-ion gaffeltruck batteri, skal du være sikker på, at den ikke behøver vedligeholdelse. Et lithium-ion-batteri til en gaffeltruck produceres normalt i et forseglet og lukket kabinet. Det betyder, at du ikke behøver at tilføje vand eller udligne. Desuden betyder et forseglet hus, at det ikke udleder nogen farlig væske, som du kan rengøre hele tiden. Et lithium-ion gaffeltruckbatteri leveres i et lukket og kompakt kabinet for at sikre, at operatører ikke har svært ved at kæmpe med batterivedligeholdelse.

Tjek for kompatibilitet med dine gaffeltrucks
Der er mange lithium-ion gaffeltruckbatterier på markedet. Markedet for lithium-ion-batterier er et stort, som du skal tjekke og blive enige om, før du køber et til din gaffeltruck. Der er forskellige lithium-ion-batterier lige så meget, som der er forskellige gaffeltrucks. Det er også godt at vide, at ikke alle gaffeltrucks er lavet til at bruge lithium-ion-batterier. Det betyder, at før du køber et lithium-ion gaffeltruckbatteri, vil du måske gerne bekræfte, at det er kompatibelt med din maskine. Der er specielle lithium-ion-batterier lavet til stilladssystemer, ATV'er, elbiler og så videre.

Hvilket driftstemperaturområde har den?
Alle lithium-ion-batterier er produceret til at være unikke. Det betyder, at hvert batteri kommer med sine klassifikationer. Det er også vigtigt, at du har brug for og forstår batterioplysningerne, før du køber det. Du bør finde ud af temperaturområdet for det anlæg eller miljø, hvor du vil bruge dit lithiumbatteri. Efter kontrol skal du sikre dig, at ethvert batteri, du køber, vil være egnet til dette temperaturområde.

Et lithium-ion batteri skal have en meget lang levetid
Intet batteri virker for evigt. Selv lithium-ion gaffeltruckbatterier har udløbsdatoer. Før du går i gang med at købe batteriet, vil du måske se, hvornår batteriet udløber. De fleste lithium-ion-batterier har længere arbejdstid på grund af deres kemiske sammensætning. Batterier er dog forskellige baseret på deres specifikationer, produktionstilstand og type. Du bør dog prøve at vælge et lithium-ion batteri af høj kvalitet. De har en tendens til at holde meget længere på grund af de fine materialer, som de er bygget med.

Den mængde strøm, du har brug for, bør overvejes
Hvilken type gaffeltruck har du i dit anlæg? Er din gaffeltruck en stor eller lille mobilitetsmaskine? Den kraft, du har brug for til at køre din gaffeltruck, er en enorm afgørende faktor for at sikre, at du køber det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri. Invester i det rigtige lithiumbatteri, der matcher effektspecifikationen for dine gaffeltrucks.

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

For mere om hvordan man vælger det rigtige lithium-ion gaffeltruckbatteri for elektrisk AGV gaffeltruck og palleløfter, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/choose-right-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X