Hvor meget koster et lithium-ion gaffeltruckbatteri?

Hvor meget koster et lithium-ion gaffeltruckbatteri?

Hvor meget koster et lithium-ion gaffeltruckbatteri

Hvis du har en pallestablemaskine eller en gaffeltruck på dit lager, ved du, hvor vigtige disse maskiner er. Elektriske gaffeltrucks er maskiner, der enten bruges som en enkelt maskine eller en flåde af materialehåndteringsmaskiner. På grund af deres økonomiske betydning kan mange andre virksomheder overveje at købe en. Men før de køber maskinen, skal de forstå prisen på en af ​​disse gaffeltrucks med lithiumbatteri. Med så mange elektriske gaffeltrucks på markedet, kan det være svært at bestemme gennemsnitsprisen på en lithium-ion gaffeltruck batteri. Derfor, hvor meget koster et lithium-ion gaffeltruckbatteri?

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Mange købere tror fejlagtigt, at køb af et batteri vil være den største udgift, de nogensinde vil have ved at betjene en gaffeltruck. Dette er dog ikke en realitet. De samlede omkostninger ved at eje et batteri er meget mere end købsprisen. Når det kommer til gaffeltruckbatterier, kommer forskellige typer med forskellige prisskilte.

En vigtig kendsgerning ved lithium-batterier er, at de generelt er dyre. Blysyregaffeltruckbatterier har en lavere indkøbspris sammenlignet med en lithium-ion gaffeltruckbatteripakke. For mange utrænede købere kan det virke som om bly-syre gaffeltrucksbatteriet er meget billigere end lithiumbatterier. Men uddannede lageroperatører ved, at bly-syre gaffeltruckbatterier er svære at vedligeholde.

Bestemmelse af de samlede omkostninger ved et bly-syrebatteri

Hvis du vil kende de sande omkostninger ved et batteri, skal du overveje dets levetids driftsomkostninger. Fra vedligeholdelse til lønomkostninger kommer blysyre med skjulte omkostninger, der skyldes flere elementer som lav brugstid, lønomkostninger, konstante udskiftninger og så videre. Bly-syre gaffeltruck batterier kan virke ret billige og overkommelige; dette er dog ikke tilfældet. Følgende elementer gør bly-syre gaffeltruck batterier meget dyrt i forhold til lithium-batterier.

Konstant vedligeholdelse: Blysyre øger normalt driftsomkostningerne gennem hyppige vedligeholdelsesprocedurer. Det øger hele tiden besætningens samlede arbejdsbyrde. På grund af dette skal arbejdspersonalet regelmæssigt udføre vedligeholdelses- og inspektionstjek på batteriet. Når det kommer til vedligeholdelseskrav til blysyre, kan det være at tjekke dens ventilationshuller, dens afkølingsperiode og vanding.

Lagerplads: Dette er en indirekte omkostning for din virksomhed, fordi bly-syre gaffeltrucks batterier kræver plads til opbevaring. Det betyder, at du bliver nødt til at skabe lidt plads i dit anlæg til vedligeholdelse/omklædning og opladningsrum. Det betyder, at du kommer til at bruge en ekstra sum penge på at sikre opbevaringsplads til bly-syre gaffeltrucks batterier,

Arbejdskraft: Blysyre fører normalt generelt til højere lønomkostninger. Når det kommer til gaffeltrucks blysyregaffeltrucks batterier, kan arbejdspersonalet bruge meget tid på at betjene og vedligeholde gaffeltrucks. Denne ekstra arbejdskraft øger prisen på arbejdskraft betydeligt, når det kommer til driften af ​​maskinen. Det betyder, at et typisk bly-syre gaffeltrucks batteri øger arbejdsbyrden for lagerpersonalet.

Prisen på et lithium-ion gaffeltruckbatteri

Mange lithium-batterier tilbydes til en høj pris på markedet. Det betyder, at de kommer i en gennemsnitlig prisklasse. Mens du kan få nogle lithium-batterier for så langsomme som $10,000. Premium lithium-batterier sælges på markedet for omkring mellem $17,000 og $20,000. Denne pris er omkring 3 gange højere end et bly-syre gaffeltruckbatteri med en tilsvarende kapacitet. Mange indkøbere og indkøbere spørger normalt, om denne pris er forsvarlig. Sikkert for en lithium-ion batteri. Disse batterier har indbygget effektivitet, der sikrer, at de er den rigtige type investering til dine gaffeltrucks. Batteriet har en dyr købspris, men det kan give massive afkast for at hjælpe køberen med at få sin oprindelige købspris tilbage. Til at begynde med har lithiumbatterier reduceret driftsomkostningerne. Dette giver en virksomhed en langvarig konkurrencefordel. Der er flere grunde til, at køb af et lithium-ion gaffeltruckbatteri kan være den smarteste investering nogensinde.

Fordele ved at købe et lithium-ion gaffeltruckbatteri

Hvis du tænker, at gaffeltruckbatteriet er så dyrt for dets prisklasse på $17,000 - $20,000, så vent, indtil du får en masse fordele. Batteriet byder på forskellige fordele, der gør det til det rigtige investeringsprodukt til din gaffeltruck. Disse fordele omfatter (men er ikke begrænset til):

Frihed fra farer: Mange bly-syre gaffeltrucks batterier forårsager skadelige farer, der kan kræve nogle udgifter at håndtere. Lithium-batterier er dog fri for sådanne farer. De afgiver ikke skadelige dampe som CO2. De forårsager ingen risiko for syrespild. Du vil også spare penge ved bortskaffelse af batterier, fordi du ikke behøver at købe udskiftningsbatterier oftere.

Produktivitet: Lithium-batterier kan bruges til at øge kapaciteten i dit anlæg. En øget gennemstrømning møder øget investeringsafkast. Det betyder, at batteriet kommer til at betale for sig selv inden for en kort tidsramme. Batteriet kan bruges i længere tid og oplever ikke nogen forringet ydeevne, når det begynder at aflades.

Minimale lønomkostninger: Dette er en anden fordel, der retfærdiggør dens heftige pris. Lithium-batterier til gaffeltrucks behøver ingen vanding eller vedligeholdelse.

Ingen nedetid: Din lithium-ion gaffeltruck batteri vil øge gennemløbet og afkastet, da det slipper for enhver mulig nedetid. Det betyder, at du ikke behøver at skifte batterier. Du kan også bruge muligheden for opladning til at tænde for batteriet.

Langtidsholdbare batterier: Dit batteri er lavet til at holde længere end bly-syre gaffeltrucks batterier. Med en driftstid, der er omkring 2 eller 4 gange længere end traditionelle bly-syre gaffeltruck batterier. Det betyder, at du kommer til at bruge dine gaffeltrucks i længere tid i forhold til, når du har blysyre-gaffeltruckbatterierne installeret i dem. Mange bly-scud-batterier holder kun i flere timer og tager derefter næsten ti timer at oplade helt.

Energiregninger: Når det kommer til dine energiregninger, er lithium-batterier blevet lavet for at øge besparelserne. De har 30 % energieffektivitet, der giver dig mulighed for at spare penge på dine energiregninger. Dette er muligt, fordi lithiumbatterier oplades omkring 8 gange hurtigere sammenlignet med bly-syre gaffeltruckbatterier. På den anden side er konventionelle blybatterier ikke så effektive med deres opladningstider, der varer næsten en halv dag.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

For mere om pris for lithium-ion gaffeltruckbatteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/17/how-much-does-a-lithium-ion-forklift-battery-cost-for-7-different-types-of-forklift-batteries/ for mere info.

Del denne post


en English
X