Gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruckbatteri

Gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruckbatteri

Gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruckbatteri

Hvis du køber et batteri til dine gaffeltrucks, skal du forstå batteristørrelsestabellerne. Dette vil hjælpe dig med at vide mere om lithium batteri som du ville købe. Når du køber dit batteri, er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige størrelser. Hvis du køber den forkerte batteristørrelse, vil det nemt forårsage skade og skade på dine gaffeltrucks.

Når man overvejer gaffeltruckbatterier, er det vigtigt at bemærke, at alle specifikationer for gaffeltruckbatteriet ikke vil være ens. Der er en betydelig variation i størrelsen af ​​gaffeltruckens batterispænding, størrelse og vægt. Disse specifikationer afhænger dog af, hvilken type gaffeltruck du har.

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

I de fleste tilfælde vælger gaffeltruckejere og -operatører normalt den type gaffeltruck, de har brug for, baseret på arten af ​​deres operationer. Forskellige typer gaffeltrucks bruger forskellige typer batterispænding. Almindelige spændingsmuligheder for lithiumbatterier omfatter:
• 24 volt: Denne type gaffeltrucks batteri ville være ideel med de mindste typer gaffeltrucks som walkie palleløftere, walkie stackere, center ryttere, slutryttere
• 36 volt: Denne type gaffeltruckbatteri er nyttigt til mellemstort gaffeltruckudstyr, såsom 3-hjulede sit-downs, smalgangsgaffeltrucks og så videre.
• 48 volt: Denne type gaffeltrucks batteri er beregnet til relativt store gaffeltrucks, såsom 3-hjulede sit-downs, modvægts gaffeltrucks, og så videre.
• 80 volt: Denne type gaffeltruckbatteri er beregnet til tunge maskiner såsom store gaffeltrucks med modvægt.

Batteristørrelsesdiagrammer efter mærke af gaffeltruck
Der findes forskellige typer gaffeltrucks. Det betyder, at forskellige mærker normalt vil få deres batterier til at komme i bestemte størrelser. I øjeblikket er der forskellige gaffeltruckmærker på markedet. Du kan nemt finde mærker som Nissan, TCM, Komatsu, Kalmar/Allis Chalmers, Clark, Mitsubishi, Yale, Toyota, Raymond, Hyster, Crown og Caterpillar. Disse er de almindelige gaffeltruckmærker på markedet. At vide om batteristørrelserne vil give dig en god idé om, hvordan du vælger en til din gaffeltruck.

Før du køber et batteri til din gaffeltruck, er det vigtigt at kende guiden til batteristørrelsen. Denne vejledning bruges til at bestemme batterivolt, kapacitet, batteri, dimensioner og den samlede vægt af batteriet.

Sådan bestemmer du den rigtige størrelse til dit gaffeltruckbatteri
Hvis du købte et batteri til din gaffeltruck, skal du bestemme batteristørrelsen. For at gøre dette skal du kontrollere batterirummet og måle dimensionerne af dette område. Du kan tage ned dimensionerne på batterirummet. Dette skal være i tommer. Du kan registrere højde, dybde og bredde. Skal du købe et nyt batteri, er det vigtigt at måle rummets dimensioner. Stol ikke på størrelsen af ​​dit gamle batteri.

Gaffeltruckbatteri størrelsesskema: Sådan måler du gaffeltruckbatteriets dimensioner
For at forstå det rigtige batteri til dit batteri, skal du vide, hvordan du måler det korrekt. Det udvendige kabinet, der bærer de separate celler, er også et aspekt af batterisamlingen. Hvis du måler dit batteri op i gaffeltrucken, er det vigtigt altid at have de udvendige (udvendige) bakkemål. Batteriets dimensioner registreres således:
JEG). Længden (X): Mål fra det ene løftehåndtag på batteriet til det andet. Denne måling skal bæres på tværs af bredden af ​​din gaffeltruck.

II). Bredden (Y): Mål den samlede afstand fra forsiden af ​​din gaffeltruck til bagsiden.

III). Højden (Z): Mål ud fra bunden af ​​batteriet til den øverste del af løftehåndtagene (eller op til låget, hvis det er relevant).

Så igen, hvis din gaffeltruck leveres med sit batteri, skal du forstå stilen på låget.

Sådan læser du en batteristørrelsesspecifikation
At vide mere om lithium gaffeltruck batterier, skal du forstå, hvordan du læser deres specifikationer. I branchen har vi i øjeblikket hundredvis af forskellige gaffeltruckbatteristørrelser. Disse størrelser afhænger af gaffeltruckens model, mærke, mærke og størrelse. Generelt kræver større gaffeltrucks større batteristørrelser.

Dette er også det samme for mindre batterimodeller. Mange gaffeltruckbatterier kommer med navneskilte, der normalt viser størrelsen på batteriet. Hvis batteriet ikke har et navneskilt, kan du tjekke de battericellestik, der er tættest på dets positive.

På denne placering kan du nemt finde vægt, serienummer og modelnummer. Dette modelnummer er det, der bruges til at kontrollere batteristørrelsen. For eksempel bruges batterimodellen 18-85-17 til at betyde:
• Det første tal (18) bruges til at vise antallet af celler, som batteriet har. Dette tal bruges også til at angive batteriets samlede spænding. Da en celle leverer 2 volt strøm, betyder det, at et batteri med 18 celler vil være normeret til 36 volt.

• Det andet tal (85) bruges til at angive pladekonstruktionens kapacitet.

• Det tredje tal (17) bruges til at angive antallet af plader, du har i en celle. Dette er normalt et ulige tal.

I dette tilfælde er det muligt for dig nemt at se en batteristørrelse ved blot at se på batteripladerne for hver celle. Det betyder, at et batteri med et pladenummer på 18-85-29 normalt er større end 18-85-17.

JB Battery: En one-stop-shop for alle størrelser af lithium-batterier
Når det kommer til at købe lithium-batterier af enhver størrelse, er det passende at vælge den rigtige type batteri. En bedste måde at vælge den rigtige batteristørrelse på er at købe fra en pålidelig batterileverandør.

Selvom der er mange batterileverandører at købe fra, skal du vælge et passende firma. JB Battery er en pålidelig virksomhed, der har en bred vifte af lithiumbatterier på lager, som kan bruges til forskellige gaffeltrucks. Det betyder, at lageroperatører og materialehåndteringsvirksomheder har mulighed for at vælge et passende batteri ud fra størrelsen af ​​deres aktiviteter.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

For mere om gaffeltruck batteri størrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruck batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/07/forklift-battery-size-chart-to-let-you-know-more-about-lithium-ion-forklift-battery-types/ for mere info.

Del denne post


en English
X