12 volt palleløfterbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier og dets anvendelser i lagermaterialehåndteringsudstyr

12 volt palleløfterbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier og dets anvendelser i lagermaterialehåndteringsudstyr

12 volt palleløfterbatteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier og dets anvendelser i lagermaterialehåndteringsudstyr

Markedet for elektriske gaffeltrucks er vokset med en enorm hastighed. I dag er lithium-ion-batterier de foretrukne batterier for mange. De er bredt tilgængelige. Det vigtigste er dog at beslutte, om denne teknologi er den bedste for din palleløfter. Du skal evaluere palleløfterens specifikke krav og de operationer, den er beregnet til at udføre. At få det ideelle 12 volt palle jack batteri er det vigtigste.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Lithiumteknologiens idealitet
En af de største fordele ved at vælge et 12 volt palleløfterbatteri er, at du vil nyde muligheden for at oplade. Dette kan gøres i pauser eller mellem skift. Det er det perfekte valg til en start-og-stop-drift. For eksempel kan palleløfteren bruges til aflæsning af en trailer, og når der er behov for noget papirarbejde, kan den tid bruges til opladning.

Hvis du vælger denne type batteri, når det ikke er aktivt uanset varigheden, kan du bruge den tid til opladning. Du kan oplade og derefter fortsætte med af- og pålæsningen. Det betyder, at du ikke behøver at fjerne 12-volts palleløfterbatteriet fra normal drift for at oplade det, mens skiftet er i gang.

Det er vigtigt at sikre, at palleløfteren opfylder behovene for enhver applikation. En af de smukke ting ved lithium-ion-batterier er, hvor let de kan udvides.

Konstant brug
12 volt palle jack batteri bør vurderes på, hvor god den er ved konstant brug. Det er vigtigt at tilpasse batteriet til driften og sikre, at det giver den bedste batterilevetid. Disse batterier er dyre, men i det lange løb er de meget effektive. Dette er nogle af de ting, du bør tænke på, når du foretager et valg.

Antag, at du kører operationer, der kræver, at lastbilerne bruges konstant. I så fald skal du måske overveje et blybatteri, især hvis der ikke er mulighed for mulighed for opladning. Først skal du dog sikre dig, at du har batterier til udskiftning, når et løber tør.

Det eneste, der kunne få dig til at vælge lithium-batterier sammenlignet med de blysyre, er, at selv når du skal oplade, tager det ikke lang tid at opnå en fuld opladning. Når blybatterierne løber tør, skal de genoplades i et godt ventileret rum, hvilket tager tid at færdiggøre. Det skal også have tid til at køle ned. Lithium-ion-batterier er bedre end dette. Der er mindre nedetid, og der er mindre opladningstid. Det er det, der gør dem til det bedste valg til palleløftere.

Effektivitet
Et 12 volt palleløfter-batteri bør give effektivitet. Det er, hvad alle inden for materialehåndtering ønsker at nyde. Når du finder noget, der hjælper dig med at forbedre effektiviteten, bør du omfavne det. På grund af de modulære opladere bliver det nemmere at forbedre muligheden for at oplade batterier uden at skulle vedligeholde dem. Det betyder færre omkostninger i form af infrastruktur og håndtering af forskellige farer på arbejdspladsen.

At batterierne kan oplades hurtigt uden at påvirke livscyklussen er en stor fordel, som ikke kan ignoreres.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

For mere om 12 volt palle jack batteri fra producenter af industrielle gaffeltruckbatterier og dets anvendelser i lagermaterialehåndteringsudstyr, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X