Gaffeltrucks batterivægtdiagram og hvordan en gaffeltrucks batterivægt påvirker din drift

Gaffeltrucks batterivægtdiagram og hvordan en gaffeltrucks batterivægt påvirker din drift

Gaffeltrucks batterivægtdiagram og hvordan en gaffeltrucks batterivægt påvirker din drift

Enhver, der bruger gaffeltrucks i erhvervslivet, kan forstå, at de er vigtige, og batteritypen betyder noget. Problemet er, at mange ikke overvejer de mest kritiske ting, når de vælger batterier. Batteriets vægt har dog en meget væsentlig rolle i driftsomkostningerne.

A vægtdiagram for gaffeltruckbatteri er meget vigtigt at bruge og forstå. At udforske, hvordan batterivægten påvirker betjeningen af ​​gaffeltrucks, bør få dig til at forstå mere om din maskine og sikre, at du altid får det bedste for de bedste resultater.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Vægtgennemsnit
Et vægtdiagram for gaffeltruckbatterier kan hjælpe dig med at se, hvor meget et batteri vejer. De kan være op til et pund i nogle tilfælde. Vægten kan være alt mellem 1000-4000 pund. Dette afhænger normalt af den gaffeltruck, du bruger. Andre fakta vil hjælpe dig med at bestemme batteriets endelige vægt.
Normalt bruger elektriske gaffeltrucks batterier, der falder under tre spændinger. Der er et 36 volt batteri, der er perfekt til elektriske gaffeltrucks, smalgangsgaffeltrucks og center-/enderyttere. Der er også 80- og 48-volts muligheder, der er ret populære.

I mange tilfælde betyder en højere kapacitet og spænding, at batteriet er meget tungere. Der er dog nogle omstændigheder, hvor batteriets højde og bredde kan afgøre, hvor meget batteriet vejer. Gaffeltruckens batterivægtdiagram kan give dig flere detaljer om dette.

Batteriets sammensætning
Batterisammensætningen har også en rolle at spille for vægten. Normalt er batterierne, der bruges i gaffeltrucks, enten lithium-ion eller blysyre. Teknologien bag hver type batteri er dog ikke den samme. Dette påvirker effektiviteten af ​​gaffeltrucken samt batterivægten.

Den traditionelle mulighed for mange gaffeltrucks er blybatterier. Disse batterier har en væske indeni, og de har også en top, der kan tages af. Den aftagelige top er beregnet til at opretholde vandstanden og tilføre vand til det nødvendige niveau. Elektricitet genereres, når der sker en kemisk reaktion mellem svovlsyre og blypladerne. Disse batterier er større og derfor tungere. EN vægtdiagram for gaffeltruckbatteri kan guide dig til det bedste valg at træffe, hvis du vælger blysyre.

Lithium-ion-batterier er en meget nyere teknologi, som bliver forbedret nu og da. Denne kemi kan også indeholde andre kemier. Lithium-ion fosfat er det mest populære valg i materialehåndtering. Dens batterikemi er mere energitæt og kompakt end blysyreoptionerne. Cellerne forbliver i dette tilfælde lukkede, og der er ikke behov for vandvedligeholdelse. Disse batterier er meget lettere end blysyre med op til 40-60 procent.

Hvorfor lithium-batterier vejer mindre
Et vægtdiagram for gaffeltruckbatterier kan vise dig, at lithium-ion-batterier ikke vejer så meget som muligheder for blysyre. Dette skyldes, at lithiummetal er let. Derudover har disse batterier en højere densitet i forhold til energi, hvilket betyder, at de kan være mindre i størrelse og veje meget mindre.

Vægtbelastningskapaciteten for hvert stykke udstyr skal overvejes, og derefter kan gaffeltruckbatteriets vægtskema konsulteres for at finde det rigtige batteri, der er op til opgaven. Den kan tippe, når et batteri er for tungt til, at gaffeltrucken kan håndtere. Dette kan forårsage personskade og beskadigelse af batteriet.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

For mere om vægtdiagram for gaffeltruckbatteri og hvordan en gaffeltrucks batterivægt påvirker din drift, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/07/29/forklift-battery-weight-chart-and-forklift-battery-size-chart-aiding-you-pick-the-right-choice/ for mere info.

Del denne post


en English
X