Hvorfor bruge en 24 volt palleløfter-batteripakke fra producenten af ​​lithium-ion-batterier til industrielt materialehåndteringsudstyr

Hvorfor bruge en 24 volt palleløfter-batteripakke fra producenten af ​​lithium-ion-batterier til industrielt materialehåndteringsudstyr

Hvorfor bruge en 24 volt palleløfter-batteripakke fra producenten af ​​lithium-ion-batterier til industrielt materialehåndteringsudstyr

24 volt pallejack batteripakker er designet på en måde, så de kan køre effektivt og optimalt selv med strenge operationer, samtidig med at de giver meget konsistent strøm, når det er nødvendigt. På grund af muligheden for mulighedsopladning sænkes genopladningstiden, hvilket betyder besparelser i form af energiomkostninger uden at påvirke batteriets levetid.

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Palle jack
En palledonkraft kan defineres som en grundlæggende gaffeltruck, der bruges til at flytte paller inden for en trailer eller et lager. Det er et væsentligt værktøj, som er nødvendigt i forskellige brancher. De bruges til transport af små læs over korte afstande.
Normalt er elektriske og manuelle palledonkrafte beregnet til af- og pålæsning af lastbiler. Elektriske palledonkrafte er dog de bedste til vandret transport på lagre.

Motoriserede muligheder
De elektriske palleløftere kaldes også elektriske palletrucks, power jacks eller walkies. Disse er motoriserede for at gøre det muligt at flytte og løfte stablede og tungere paller. De håndteres normalt ved hjælp af et gashåndtag placeret på håndtaget. De kan vendes og flyttes fremad. De kan også styres ved hjælp af håndtaget til at styre dem i den tilsigtede retning.

Grunde til, hvorfor du bør anskaffe lithium-batterier til palledonkrafte
Det er ikke overraskende, at lithium-ion-batterier hurtigt erstatter ældre teknologier. Det 24 volt pallejack batteripakke er en populær mulighed i dag. Denne nye teknologi kan drive palledonkrafte, som er blevet meget populære på det seneste.

Nogle af grundene til, at de er en god mulighed inkluderer:

• Vanding: 24 volt pallejack-batteripakker er populære, fordi de ikke skal vandes og vedligeholdes. Når du bruger blybatterier, skal du vande dem for at undgå eksplosioner. Du skal også oplade dem i et område, der er godt ventileret. Ved at vælge lithium-ion bemærker du, at batterierne er godt forseglede. Du behøver ikke at vande, og der er et batteristyringssystem til at overvåge, hvordan batteriet fungerer. Du behøver heller ikke bekymre dig om farlige emissioner.

• Hurtig opladning: Når du vælger den bedste 24 volt pallejack-batteripakke, er dette den anden fordel, du nyder godt af. Dette er det faktum, at de oplader meget hurtigere sammenlignet med andre. Opladerens output, kemi og kapacitet afhænger normalt af opladningstider. Blysyrebatterierne producerer normalt varme, mens de oplades, og du skal lade dem køle ned efter opladningen. Typisk tager det otte timer at oplade blysyre og yderligere otte downs at køle ned. Hvis du kører på skift, bliver du nødt til at skifte batterierne, hvilket betyder, at du skal bruge flere batterier og flere opbevaringsområder og opladningsområder til det samme. Med lithium-ion er dette ikke et problem. Når du vælger 24 volt pallejack-batteripakker, er der ingen grund til at skifte batterierne. Opladningen er meget hurtig, hvilket betyder, at du kan udnytte muligheden for at lade op over pauser.

Når du vælger 24 volt pallejack-batteripakken, behøver du ikke bekymre dig om bly- eller syreforurening. Blyforurening og syrespild kan påvirke levering af drikkevarer, medicinal-, dagligvare- og fødevareindustrien. For at undgå kontaminering skal du vælge 24 volt pallejack-batteripakken.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

For mere om brug a 24 volt pallejack batteripakke fra industrielt materialehåndteringsudstyr, lithium-ion-batteriproducent, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/28/benefits-of-24-volt-lifepo4-deep-cycle-lithium-ion-forklift-battery-for-electric-pallet-jack-and-industrial-agv-forklift/ for mere info.

Del denne post


en English
X