12 volt palleløfter batteri til big joe palle donkraft batteri udskiftning og hvor længe palle donkraft batterier holder

12 volt palleløfter batteri til big joe palle donkraft batteri udskiftning og hvor længe palle donkraft batterier holder

12 volt palleløfter batteri til big joe palle donkraft batteri udskiftning og hvor længe palle donkraft batterier holder

12 volt palleløfter-batterier er populære i nogle applikationer, især i materialehåndtering. Sammenlignet med de traditionelle strømkilder, som vi kender dem, har lithium-ion vist sig at være den bedre løsning. Det er derfor, den nyere teknologi langsomt når de ældre muligheder. Materialehåndtering er en meget vigtig del af de fleste virksomheder og virksomheder. At vælge det rigtige batteri kan have stor indflydelse på virksomhedens overordnede drift og kan påvirke det endelige resultat.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Palledonkrafte er en vigtig del af materialehåndtering. Men flere og flere mennesker skifter og vælger at bruge 12 volt palle jack batteri af nogle tvingende grunde.

• Vedligeholdelse: dette er en af ​​de vigtigste grunde til, at folk vælger lithiumstien. Du behøver slet ikke at vande disse batterier. Med blysyre skal du vande batterierne regelmæssigt for at sikre, at batterisundheden er i top. Vanding sikrer, at batterierne oplades. Vand spalter og danner ilt og brint. Disse batterier har brug for ventilation. Udskiftning af vand betyder, at batteriet forbliver i den bedste stand. Dette er ikke nødvendigt med forseglede lithium-ion-batterier. De har et BMS til at overvåge opladning og cellebalancering.

• Hurtig opladning: 12 volt pallejackbatterier oplades hurtigere end blybatterier. Hvor hurtigt et batteri oplades afhænger normalt af opladerens output, batteriets kemi og dens kapacitet. Der produceres ingen varme under opvarmningen, og disse batterier behøver ikke en periode for at lette nedkølingen. Dette gør dem til en overlegen mulighed. Lithium-ion-batterier kan bruges kontinuerligt under skift, og operatørerne kan drage fordel af mulighedsopladning.

• Ingen forurening: ved hjælp af 12 volt pallejack-batterier, behøver du ikke bekymre dig om blyforurening. Blyforurening og syrespild kan påvirke forskellige industrier negativt som levering af drikkevarer, lægemidler og fødevareforarbejdning. At vælge lithium-ion eliminerer denne risiko.

• Holdbarhed: denne type batterier holder længe. Denne teknologi bliver brugt i så mange elektroniske enheder og har gode køretider og en god livscyklus. 12 volt pallejack-batterier holder så meget længere sammenlignet med andre muligheder som blybatterier.

• Strøm: batterierne kommer med flade afladningskurver. Med dette er den konstante effekt meget højere sammenlignet med hvad blysyre har at tilbyde. De flade afladningskurver gør, at du får konstant strøm, selv når batteriet begynder at tømmes. Med blysyre mærker du træghed, når batteriet begynder at tømmes. Dette er en af ​​de ting, der gør lithium-ion-batterier til et bedre valg til dine applikationer og aktiviteter.

• Grøn teknologikontakt: når du konverterer til lithium-ion, kan du glæde dig over, at det er en grøn løsning. Der er ingen syre, bly eller emission fra batterierne. Det er en af ​​de mest effektive kemier, du kan bruge. Med brugen af ​​12 volt palleløfter-batterier ender du med at bruge mindre energi og reducere udledningen af ​​kuldioxid til miljøet. Disse batterier er holdbare. Det betyder, at du ikke behøver at skille dig af med dem ofte, hvilket er godt for miljøet.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

I dag kan du skifte til alle de fordele, der er forbundet med den nyere og bedre lithium-ion-teknologi. For mere om 12 volt palle jack batteri for udskiftning af big joe palleløfterbatterier og hvor længe palleløfterbatterier holder, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X