48 volt lithium-ion gaffeltrucks batteri og deres værdi i industrielt lagermaterialehåndteringsudstyr

48 volt lithium-ion gaffeltrucks batteri og deres værdi i industrielt lagermaterialehåndteringsudstyr

48 volt lithium-ion gaffeltrucks batteri og deres værdi i industrielt lagermaterialehåndteringsudstyr

Produktivitet og hastighed er meget vigtige ting, når det kommer til materialehåndtering. Det er vigtigt at drive en effektiv drift, fordi det betyder glade kunder og bedre avancer. Under det gennemsnitlige skift går produktiviteten tabt, fordi medarbejderne skal holde en pause for at oplade batterier eller endda vente på, at udstyret oplades.

Indtoget af lithium-ion-batterier har bragt en stor transformation til industrien og har haft stor indflydelse på, hvordan tingene gøres. Tiderne har ændret sig, og i dag skifter flere producenter til en 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteri. Brugen af ​​disse typer batterier er imponerende og kan ikke ignoreres.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Hvorfor du skal bruge dem

Du bør overveje at anskaffe dig et 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteri af mange grunde. Disse omfatter:

• Med lithium-ion-batterier på plads er der ingen grund til at have nogle opladningsrum. Det betyder, at du sparer penge og tid. Du behøver ikke bruge tiden på at vande og vedligeholde batterierne. Batterierne skal heller ikke udlignes eller renses.

• Ydeevnen er ensartet og længere, så spændingen falder ikke, selv når batteriet er ved at løbe tør. 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteri lagrer mere strøm sammenlignet med konventionelle batterier. Det betyder, at de tilbyder mere energi og en mere ensartet spænding.

• Sikkerhed: Disse batterier er ikke kun sikre for medarbejderne. De er også bedre for vores miljø. Livscyklussen er længere, og energieffektiviteten er også højere. Du behøver ikke bekymre dig om CO2-udledning eller syrespild.

• Opladning af lithium-ion-batterier tager kortere tid. Med disse batterier kan en time i nogle tilfælde være nok. Der er også mulighed for mulighed for opladning, når du holder pauser. Dette er grunden til, at muligheden er god, især for multi-skift operationer.

Er de det værd?
Når du vælger det bedste 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri, skal du overveje omkostningerne og identificere, om det er det værd. Det første er at lære mere om ladesystemet, og om det er det rigtige til applikationen. Du skal også overveje den nedetid, som dine operationer normalt oplever. Lønomkostninger skal også tages i betragtning. Når vi sammenligner alle disse faktorer med blybatterier, er lithium-ion-muligheden den bedste for dine operationer på lang sigt. Selvom startomkostningerne er høje, er det et af de mest omkostningseffektive batterier, du kan vælge.

Hvis du arbejder med flere skift, bør du vælge lithium-ion-batterier. Dette skyldes, at selv med deres oprindelige omkostninger, dækker de fuldt ud deres omkostninger inden for få år. Den anden ting, du skal være opmærksom på, er, at de holder meget længere sammenlignet med andre muligheder, hvilket betyder, at du ikke behøver at blive ved med at udskifte dem fra den ene gang til den anden.

Når du vælger et 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri, vil du bemærke nogle fantastiske resultater, især når du vælger det fra en producent, der er god til at skabe det bedste. Derudover bringer denne teknologi nogle store ændringer, som vi ikke kan ignorere.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

For mere om 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteri og deres værdi i industrilagermaterialehåndteringsudstyr, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/48-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X