Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre gaffeltruck batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre gaffeltruck batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre gaffeltruck batteri

Lithium-ion batteridrevne gaffeltrucks er blevet meget populære på grund af de fordele, de bringer til bordet sammenlignet med blysyre.
De oprindelige omkostninger ved at få lithium-ion gaffeltruck batterier er lidt høj. Alligevel indser du med tiden, at det ikke er så dårlig en investering, levetiden er længere, og deres effektivitet og miljøvenlige funktioner er også gode, hvilket gør dem til et klogt valg.

Sammenligning af lithium-ion gaffeltruckbatterier med blysyre kan hjælpe dig med at træffe det klogeste valg til dine operationer. Hvert sæt har sine fordele og ulemper, hvilket betyder, at du kan vælge det bedste efter din mening.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre

Koste
Du skal overveje omkostningerne, når du sammenligner lithium-ion gaffeltruckbatterier vs. blysyre. Når du tænker på de indledende omkostninger, er lithium-ion-batterier dyre. Du bør få blybatterier, hvis dette er dit hovedproblem. Du bør dog tænke på batteriernes levetid. Med lithium-ion-batterier er der omkostningsbesparelser gennem hele levetiden. Dette gør, at de indledende omkostninger balancerer tingene.

Tilknyttet prisen er opladningstiden. Med lithium er opladningstiden kortere, og du sparer penge i denne forstand sammenlignet med blysyre-mulighederne, der tager timer at fuldføre opladningen.
Lithium-ion-batterier er de bedste til længere skift. Blybatterier skal udskiftes, når de er løbet tør. Det betyder, at du skal bruge arbejdskraft for at få tingene til at fungere, som de skal. Derudover skal du betale folk for at vedligeholde og rense batteriet. Også i dette aspekt er lithium-ion overlegen.

Operativt liv

Lithium-ion-batterier vs. blysyre har en anden sammenlignelig egenskab: driftslevetid. Driftstiden for lithium-ion er længere end blysyre. Dette betyder omkostningsbesparelser, da du ikke behøver at foretage batteriudskiftninger ofte.

Mulighedsopladning
Når du får blybatterier, skal du muligvis have flere batterier for at fungere korrekt. Dette skyldes, at det ikke er muligt at lejlighedsvis oplade disse batterier. Med lithium-ion-batterier, dette er meget muligt. Du kan oplade batterierne, når du har mulighed for det. I pauser eller mellem dine opgaver kan du udnytte den ledige tid og lade batterierne op. I slutningen af ​​dagen er lithium-ion sammenlignet med blysyre overlegne i denne forstand. Det korte opladningsudbrud, når der er en kort pause, bidrager normalt til driftens længde, hvilket kan være en god ting til lange vagter.

Konsekvent præstation
Lithium-ion gaffeltruck batterier vs blysyre kan også sammenlignes med hensyn til deres ydeevne. Enhver inden for materialehåndtering forstår, hvor vigtigt det er at opnå ensartet ydeevne. Når et blybatteri bliver drænet, bliver spændingen også inkonsekvent. Som et resultat falder spændingen, hvilket betyder, at du får mindre strøm. Med lithium-ion-batterier er dette ikke et problem. Spændingskurven er meget konsistent, og du kan opretholde en meget jævn strømforsyning, selv når batteriet er ved at løbe tør. Dette er en af ​​de største fordele ved batterier.

Sikkerhed
Den anden ting, vi skal overveje, er sikkerheden. Lithium-ion gaffeltruck batterier vs. blysyre skal betragtes på denne måde. Vedligeholdelse af blybatterier kan føre til syresprøjt til frigivelse af brintdampe. Dette er et sikkerhedsproblem, da syrerne kan blive sprøjtet. Dette er ikke tilfældet med lithium-ion-batterier. De kommer forseglede og har BMS for at opretholde sikkerheden.
Med alt taget i betragtning er den mest overlegne mulighed lithium-ion.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre gaffeltruck batteri

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs. blysyre gaffeltruck batteri

For mere om lithium-ion gaffeltruck batteri vs blysyre gaffeltruck batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/lithium-ion-vs-lead-acid/ for mere info.

Del denne post


en English
X