En sammenlignende guide – lithiumbatteri vs. andre batterier

En sammenlignende guide – lithiumbatteri vs. andre batterier

En sammenlignende guide – lithiumbatteri vs. andre batterier

I dag er så mange enheder bærbare og energikrævende for at forbedre ydeevnen. Derfor er det vigtigt at vælge det bedste batteri til energilagring. I branchen har en masse innovation ført til skabelsen af ​​alle slags batterier. Det er dog de mest populære batterier i dag lithium-ion-batterier. Disse omfatter blandt andet et lithium-ion-marinebatteri, golf- og RV-batterier.
Sammenligning af forskellige batterikemier hjælper dig med at afgøre, hvilken mulighed der er den bedste. Der er nogle forskelle mellem lithium-batterier og andre batterimuligheder med hensyn til ydeevne og teknologi. Disse forskelle kan besvare mange spørgsmål, og det er den eneste måde, hvorpå du beslutter dig for den bedst mulige løsning.

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Brug
Lithium-batterier er meget udbredt i dag i mange applikationer. De andre batterityper er dog også meget i brug. Når man sammenligner lithiumbatterier med andre som alkaline, nikkelcadmium og blysyre, er det let at bemærke de klare forskelle.

Spænding: Når den nominelle spænding for andre batterier sammenlignes med lithium-batterier, har lithium-batterier en meget højere ved 3.7V for tørre celler. Andre batterier har en spænding på 1.5 pr. celle for den højeste mulighed.

Kapacitet: når man sammenligner kapaciteten, litiumbatterier er meget bedre. Kapaciteten af ​​et lithium batteri kan nå 3500mAh.
Energitæthed: energilagringskapacitet måles i form af energitæthed og har normalt at gøre med batterivægt. Dette er et andet aspekt, der kan overvejes, når man sammenligner lithium- og andre batterier. Lithium mulighederne har en større energitæthed. Dette kan være mellem 100-250Wh/kg. Dette står i kontrast til andre batterimuligheder, der er meget lavere.

Cyklusliv: lithium batterier har en længere levetid. Lithium-batteriers livscyklus ligger på omkring 2000 til 4000 opladningscyklusser. Dette kan sammenlignes med under 300 opladningscyklusser for nogle batterier.

Omkostninger: når vi overvejer omkostningerne, er lithium-batterier dyrere. Men baseret på det faktum, at de ikke behøver for meget vedligeholdelse i løbet af deres aktive liv, er omkostningerne meget lavere i det lange løb. Du ønsker at skulle udskifte batteriet så ofte som andre muligheder.

Påføring: batterier kan finde applikationer i forskellige enheder og værktøjer. I bærbart udstyr og enheder er det klart, at lithium-batterier er mere populære og udbredte end nogen anden type batteri, vi har på markedet i dag.

Ydelse: når ydeevnen tages i betragtning og lithium sammenlignes med andre muligheder. Det er det mest overlegne valg. Dette skyldes, at lithium-batterier har en høj energitæthed, der hjælper med at bevare deres ydeevne meget længere end nogen anden mulighed. Dette fører til større effektivitet.

Vedligeholdelse: med lithium-batterier er der ingen behov for vedligeholdelse. Dette er noget, der giver den en fordel i forhold til andre muligheder. Med batterier som blysyre skal du vande og fylde syre på, for at de kan yde det optimale niveau.

lithium batteri vs. andre batterier

lithium batteri vs. andre batterier

Hos JB Battery forstår vi den værdi, som hvert batteri har at tilbyde. Vi forstår også alle lithium-batteriets kemi på markedet og de bedste anvendelsesområder. Derfor arbejder vi på at skabe de mest overlegne batterikemier for at sikre, at du får præcis det, du har brug for.

For mere om en sammenlignende guide – lithium batteri vs. andre batterier, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2021/08/11/the-pros-and-cons-of-lithium-ion-batteries-vs-lithium-polymer-batteries/ for mere info.

Del denne post


en English
X