Forskellen mellem 26650 lithium-ion-batteri og 18650 lithium-ion-batteri

Forskellen mellem 26650 lithium-ion-batteri og 18650 lithium-ion-batteri

Forskellen mellem 26650 lithium-ion-batteri og 18650 lithium-ion-batteri

Når du har en enhed, vil du altid have det bedste ud af den. Dette er ofte bestemt af den slags batteri, du får. Batterikapaciteten er med til at sikre, at din enhed fungerer bedst muligt.

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

26650 batterier
26650-batteriet har meget at byde på. Dette er en genopladelig lithium-ion batteri. På grund af den lave afladningshastighed og store kapacitet er det det bedste valg til gadgets, der bruger meget energi. Batterierne har også en lang levetid.

Batterierne er sikre og effektive, selvom de genererer energi med høj kapacitet. Derfor er dette et godt valg til LED-lommelygter, der er stærkt drevne. En af de mest interessante ting er, at 26650 og 18650 batterierne har rigtig mange ligheder i funktioner. Dette gør det så svært at skelne dem fra hinanden og fremhæve deres unikke og anvendelser. Men med det sagt, adskiller nogle funktioner dem.

18650 batterier
Denne type lithium-ion batteri har 18 mm gange 65 mm dimensioner. Dette gør den større end AA-batterier. Batteriet afgiver 3.2-3.7 volt og har normalt en kapacitet på mellem 2600mAh og 3500mAh. Det er et høj-effekt batteri designet til at generere en høj strøm og spænding for at opfylde kravene til en enhed. Den har en kvalitet, der gør det muligt at blive drænet, mens den stadig har kapacitet til at blive fuldt opladet. Dette er ikke en god ting for et batteris levetid, fordi det kan påvirke dets ydeevne.

Forskelle
For at skelne mellem 26650 og 18650 er der nogle kriterier, der kan bruges. Nogle af disse er:

• Størrelse: diameteren på 18650 er 18 mm gange 65 mm, hvilket repræsenterer henholdsvis diameter og længde. 0'et repræsenterer den cylindriske form, det bærer. For 26650 repræsenterer 26 dens 26 mm diameter, længden er repræsenteret af 65 mm, og 0 er den cylindriske form af batteriet. Til sammenligning er diameteren af ​​sidstnævnte større.

• Kapacitet: Kapaciteten af ​​et 18650 batteri ligger på mellem 1200mAH. Sidstnævnte har en større kapacitet, der står på 5200mAh.

• Spænding: Cellespændingen kan også hjælpe os til at kende forskellen mellem de to batterier. Dette afhænger af batterimaterialet. Spændingen af ​​a lithium-ion fosfat batteri er 3.2V. For et ternært lithiumbatteri står spændingen på 3.7V.

• Opladning og afladning: Batteriets kapacitet bestemmer, hvor længe det holder. Det vil sige, at hvis et batteri har en højere kapacitet, holder det længere. Hvis batteriet har en kortere kapacitet, holder det kortere tid. Med dette sagt har 26650 lithiumbatterier normalt en meget højere afladningskapacitet end 18650.

• Omkostninger: batteri priserne varierer normalt. Dog koster 26650 batterier mere i dette tilfælde.

• Ydeevne: Et batteris ydeevne er forbundet med dets kapacitet. I denne forstand yder 26650-batteriet bedre end 18650-batteriet. Kapaciteten er større, og den holder længe.

• Anvendelse: Begge batterier kan bruges i en lang række applikationer. Dette omfatter energilagringsstationer, elværktøjsbatterier, lampebatterier, solcelleopbevaring, elektriske cykler og kraftige lithiumbatteripakker. 18650-optionen kan dog klare flere applikationer, fordi det er et standardiseret og modent cylindrisk batteri.

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Hos JB Battery har vi et bredt udvalg af batterier, der kan bruges i flere applikationer. Vi arbejder altid på forskning og udvikling for at forbedre vores produkter og tilbyde de mest overlegne muligheder for vores kunder.

For mere om forskel mellem 26650 lithium-ion-batteri og 18650 lithium-ion-batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lifepo4golfcartbattery.com/tag/26650-vs-18650-rechargeable-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X