Hvad er højspændingsbatteri energilagringssystem og højspændingsbatteri i hjemmet energilagringssystem

Hvad er højspændingsbatteri energilagringssystem og højspændingsbatteri i hjemmet energilagringssystem

Hvad er højspændingsbatteri energilagringssystem og højspændingsbatteri i hjemmet energilagringssystem

Batterisystemer er en vigtig del af hjemmets energilagringssystemer. De er blevet meget vigtige, især for vedvarende energisystemer eller solceller. Disse systemer tillader energilagring. Denne energi kan bruges i tilfælde, hvor der ikke er sol. De giver dig også mulighed for at købe energi direkte fra nettet og så gemme den på det tidspunkt, hvor kWh er lavest. Problemet ligger i at vælge det bedste batteri til et energilagringssystem i hjemmet, fordi der er mange muligheder på markedet.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

De mest populære batterier til solcelleanlæg er enten lav- eller højspændingsmulighederne. Der er dog nogle forskelle mellem højspændingsbatterier og lavspændingsmuligheder, der kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken der er bedst for dig.

Spænding
Spænding kan også kaldes elektrisk tryk eller elektrisk potentialforskel. Dette er ladningsforskellen mellem to punkter inden for et elektrisk felt. Når energiforskellen mellem de to pints er stor, vil spændingen også være stor. Derfor måles spændingen i volt.

Der strømmer mere elektricitet til en enhed, når der bruges højere spændinger. Men for elektroniske enheder er designet til at fungere inden for visse spændinger. Når der er for høj spænding, kan kredsløb let blive beskadiget. Når spændingen er for lav, sænkes ydeevnen.

HV systemer
Lithium-ion-batterier er meget populære i dag. I UPS eller uafbrudt strømforsyning og solenergilagringssystemer, højspændingsbatterier anbefales stærkt.
Højspændingssystemer er normalt batterisystemer, hvor spændingen er lig med eller højere end 96V. Batterisystemerne kan være i serieforbundne for at få den nødvendige spænding. Typisk er en 192v 50Ah 1P60S. I dette tilfælde er 60 celler forbundet. Celleforbindelsen er i dette tilfælde baseret på 50Ah enkeltcellekapacitet.

Hvorfor højspændingsbatterisystemer anbefales
Til batteriopbevaringssystemer til hjemmet anbefales højspændingsbatterisystemer. Dette er for at sikre, at den maksimale inverterudgangseffekt kan nås. Men i mange energilagringsapplikationer kan effektsystemets output være ret højt i kraftkapacitet. I et sådant tilfælde er det bedste batteri, den bruger, HV Lithium-batterisystemet til at sænke afladningsstrømmen.
Invertere DC-spænding og solcellepaneler har været stigende i strøm. På grund af dette er de nuværende PV-paneler tilgængelige mainstream steget fra 300 til 600 og endnu højere.

Højspændingssystemer i hjemmelager er vigtige og kan bruges efter til den stigende effekt af DC-inverterspænding og solcellepaneler. Denne strøm er steget til 600 W, hvilket nogle gange kan være endnu mere. Invertere har været i stand til at opnå 1500V. Så højspændingsbatterier er vejen at gå for det udviklende solfelt.

Hos JB Battery er vi dedikerede til at tilbyde dig de mest overlegne løsninger og sikre, at dine batterier er skabt på en måde, der matcher applikationer. Vi har eksisteret i over et årti, og i løbet af denne tid har vi engageret os i forskning og udvikling af nogle af de mest overlegne batteriløsninger på markedet.

producenter af elektriske køretøjsbatterier

producenter af elektriske køretøjsbatterier

For mere om hvad er højspændingsbatteri energilagringssystem og højspændingsbatteri i hjemmet energilagringssystem, kan du besøge JB Battery China på https://www.lifepo4golfcartbattery.com/what-is-a-high-voltage-battery-and-which-cell-and-battery-pack-has-the-most-voltage-for-energy-storage-system/ for mere info.

Del denne post


en English
X