TOP 10 Lithium Iron Phosphate LifePo4 Power Battery Pack Producenter i Kina

TOP 10 Lithium Iron Phosphate LifePo4 Power Battery Pack Producenter i Kina

TOP 10 Lithium Iron Phosphate LifePo4 Power Battery Pack Producenter i Kina

Lithium-ion batteri udviklingen er blevet bedre gennem årene, og der er stadig bedre ting i vente. Denne udvikling er blevet motiveret af introduktionen af ​​nye energikøretøjer og vækst på markedet for fotovoltaisk energilagring. Denne vækst har ført industrien til endnu større højder.
Producenter i Kina

TOP 10 Lithium Iron Phosphate LifePo4 Power Battery Pack Producenter i Kina

TOP 10 Lithium Iron Phosphate LifePo4 Power Battery Pack Producenter i Kina

At kende de 10 bedste producenter af lithiumjernfosfatbatterier i Kina kan guide dig i udvælgelsesprocessen og hjælpe dig med at beslutte, hvem du skal arbejde med. De bedste producenter anvender den nyeste teknologi og forskning og udvikling for altid at bringe de mest overlegne resultater til deres kunder.

Nogle af de bedste på dette område inkluderer:

1. CATL
CATL står for China Aviation Lithium Battery Co ltd. Virksomheden har en kapacitet på over 1.4Ghw. Dette er en virksomhed, der er vokset og etableret sig som en markedsaktør og en af ​​Kinas mest betydningsfulde producenter af lithiumjernfosfatbatterier. Batteriet har stor salgsindtægt og beskæftiger sig også med F&U.

2. OptimumNano
Dette er en af ​​de største og mest veletablerede virksomheder i Kina med over 1300 ansatte. Den daglige produktion er høj. Det har været meget aktivt med at producere og udvikle lithiumjernfosfatbatterier.

3. Wanxiang A123
Dette er endnu et kinesisk firma, der skal nævnes. Dens registrerede kapital er 120 USD. Virksomheden er dedikeret til service, teknisk opgradering og design af lithiumjernfosfatbatterier. Det har været i spil siden 2011.

4. WINA
Shading WINA har været funktionelt siden 2006 og har afdelinger i forskellige dele af Kina. Virksomheden er en af ​​landets bedste lithiumjernfosfatbatteri producenter.

5. Guoxuan
Virksomheden har fungeret i over fem år, og hovedproduktet er lithiumjernfosfatbatterier. Virksomheden har også udvidet til andre baser over hele Kina. Dens kæde dækker katodematerialer, BMS, celleproduktion og pakkebehandling.

6. LiShen
Dette er et aktieselskab med batteribaser i forskellige dele af Kina. De strømprodukter, som virksomheden fremstiller, dækker blandt andet cylindrisk og firkantet lithiumjernfosfat. Kapaciteten er over 1Gwh, med sine kunder fra alle dele af verden.

7. BYD
De vigtigste produkter fra denne virksomhed er lithiumjernfosfatbatterier. Virksomheden har en kapacitet på 4.5Gwh. Væksten i virksomheden har været meget konsekvent, og virksomheden har hvert år genereret milliarder i omsætning. Det er en af ​​de mest konsistente virksomheder på markedet, der tilbyder produkter af høj kvalitet.

8. JB batteri
Dette er endnu en virksomhed, der har indtaget sin plads i produktionen af ​​lithiumjernfosfat og har gjort store fremskridt på dette område. JB Battery er blandt de 10 bedste producenter af lithiumjernfosfatbatterier i Kina.

9. Microvast
Dette er endnu en veletableret virksomhed med en høj produktionskapacitet. Det beskæftiger sig med produktionen af ​​de mest overlegne lithiumjernfosfatbatterier i Kina. Dens outputværdi har været stigende siden starten i 2006.

10. KALB
CALB står for China aviation lithium-ion batteri. Dette er en produktionsbase beliggende i Kina med en kapacitet på over 2Gwh. Virksomheden har investeret milliarder for at lette produktionen af ​​strømbatterier. Det står også som en af ​​de bedste producenter af lithiumjernfosfatbatterier i Kina.

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

Ovenstående er nogle af de mest indflydelsesrige virksomheder i Kina med en utrolig indvirkning på industrien. For mere om top 10 producenter af lithiumjernfosfat lifepo4 batteripakker i Kina, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-10-3-2v-100ah-prismatic-lithium-iron-phosphate-lifepo4-cell-manufacturers-and-suppliers-in-china/ for mere info.

Del denne post


en English
X