Hvad er den højeste spænding et batteri nogensinde har opnået, og hvordan laver man højspændingsbatteri

Hvad er den højeste spænding et batteri nogensinde har opnået, og hvordan laver man højspændingsbatteri

Hvad er den højeste spænding et batteri nogensinde har opnået, og hvordan laver man højspændingsbatteri

I EV-verdenen udvikler tingene enhver efterspørgsel. Som et resultat er der mere kraftfulde, effektive og nye løsninger til elektrisk udstyr. Dette er ikke kun for industrilastbiler, men også for elbiler. Konkurrence og vækst i efterspørgslen har fået producenterne til at vælge høj batterispænding. Den højeste spænding, der nogensinde er opnået, er 800V i nogle applikationer.

Når du overvejer en batterimulighed, er det vigtigt at overveje, hvor gavnligt det batteri, du vælger, vil være for dig i slutningen af ​​dagen. Hvis du kan drage fordel af at adoptere højspændingsbatterier, er det det klogeste valg. Nogle applikationer kræver højspænding, mens andre fungerer perfekt, selv med lavspændingsbatterier.

højspændingsbatteristyringssystem

højspændingsbatteristyringssystem

Hvad er højspændingsbatterier?
I tilfælde af hybridbiler er batteripakker lavet af flere prismatiske eller cylindriske celler. Pakkerne kaldes højspændings- eller HV-batterier. Disse batterier har en energitæthed, der er ret høj baseret på forholdet mellem batterikapaciteten og batterivægten. De har også en højudledningsplatform.

De batterier, der er de mest energieffektive i dag, er lithium-ion-polymeren højspændingsbatterier. Disse batterier har en tendens til at bruge en meget større energimængde sammenlignet med de traditionelle LiPo eller lithium-ion polymer batterier. Batterikapaciteten er steget med 15 procent.

Materialehåndtering og højspændingsbatterier
HV-batterier bruges ikke kun i elektriske motorkøretøjer. Nogle off-highway køretøjer, der bruges i industrielle omgivelser, som transportere, slæbebåde og lette lastbiler, kan drage fordel af batterierne. I de fleste tilfælde kan en 80v HV-løsning være den bedste materialehåndteringsoperation. Udstyrets ROI og forretningseffektivitet maksimeres, når det bruges i et sådant tilfælde.

Gaffeltrucks og andet materialehåndteringsudstyr kræver ikke hastighed, men det mest kritiske er at yde deres bedste. Du skal vælge en batterispænding, der passer til dine strømkrav og udstyrsstørrelse. Disse skal opfylde kravene til operationer. I et sådant scenarie behøver du ikke at minimere vægten og øge din rækkevidde efter behov i bilindustrien.
Når du vælger det rigtige HV-batteri, skal du overveje arbejdstiden for hvert skift og hver dag, de gennemsnitlige afstande, der skal tilbagelægges, de rigtige højder og den gennemsnitlige lastvægt. Disse overvejelser kan hjælpe dig med at træffe en god beslutning baseret på batteriets kapacitet og spænding.

For virksomheder, der har brug for at bruge deres gaffeltrucks mere, og hvor sådanne gaffeltrucks skal håndtere tungere byrder i lange timer hver dag, er 80v batterierne inden for 650-850Ah intervallet et godt valg. Batterierne har en tilstandsområde på omkring 60 procent. I dag arbejder folk på at maksimere batteriernes levetid, samtidig med at de øger udstyrsudnyttelsen.

Sådan laver du højspændingsbatteri — Valg af JB-batteri
Hos JB Battery har vi skabt strømløsninger til forskellige indstillinger for at imødekomme forskellige krav. Ved at samarbejde med os kan du nemt få adgang til nogle af de mest overlegne produkter til den branche, du opererer i. Vi engagerer os i forskning og udvikling, hvilket betyder, at vi altid er et skridt foran og i stand til at give dig skræddersyede løsninger til forskellige applikationer.

Når du vælger dit HV-batteri med omhu, vil du altid have nok strøm, der kan styres til at give dig de bedst mulige resultater. Hos JB Batteri kan vi vejlede dig i at udvælge og sikre, at du får den bedst mulige løsning.

Hvad er forskellen mellem højspændings- og lavspændingsbatterier?

Hvad er forskellen mellem højspændings- og lavspændingsbatterier?

For mere om hvad er den højeste spænding et batteri nogensinde har opnået og hvordan man laver højspændingsbatteri, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ for mere info.

 

 

Del denne post


en English
X