Hvad er det højeste spændingsbatteri til rådighed? — hvilken celle og batteriet har højere spænding?

Hvad er det højeste spændingsbatteri til rådighed? — hvilken celle og batteriet har højere spænding?

Hvad er det højeste spændingsbatteri til rådighed? — hvilken celle og batteriet har højere spænding?

LiPo eller lithium-ion polymer battericeller har normalt en normal spænding fuldt opladet ved 4.2V. På den anden side tillader lithium højspændings- eller LiHv-celler en højere batteriopladning til en meget høj afskæringsspænding ved 4.35, 4.4 eller 4.45V. Normalspændingsceller har en nominel spænding på 2.6-3.7V. Til højspændingsbatterier, den nominelle spænding er 3.8V eller 3.85V. Introduktionen af ​​højspændingsbatterier på markedet er stadig ret ny. Men de bliver nu brugt i nogle store applikationer.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Hvad er det højest tilgængelige batteri? — Populariteten af ​​HV-batterier
Et batteris energitæthed afspejler dets kapacitet til at lagre energi for hver enhedsvolumen. LiHv-batterier er tilfældigvis mere energikrævende sammenlignet med traditionelle batterier. Disse batterier kan oplades op til 4.34V. Denne spænding er et produkt af batterikapaciteten og den nominelle spænding divideret med batteriets vægt eller volumen.

Baseret på strømforsyningens vægt og begrænsede plads kan batterienergien nemt forstærkes ved blot at øge ladespændingen. Dette er grunden til, at den fuldt opladede spænding nemt kan øges fra de normale 4.35 v til 4.4 eller 4.45 v. Dette er en masseproducerbar metode. Som et resultat er det muligt at øge kapaciteten af ​​et batteri med op til 15 %.

Afladning
Vi ønsker alle at øge driftstiden for de enheder, vi bruger dagligt. Dette inkluderer ting som droner. En dronepilot ville normalt ønske at øge flyvetiden. Det betyder, at hvis batteriet, der bruges på dronen, ikke er i stand til at opfylde kravene, kan det hæmme udviklingen af ​​hele branchen.

Et standardbatteri på 22.2v i en sorbetdrone kunne holde 30 til 50 minutter. Flyvetiden kan nemt øges for at tilbyde meget bedre effektivitet til den samme enhed ved at bruge en batteri med højere spænding.

Hvorfor vælge højspændingsbatterier
HV-batterier er platforme med høj afladning og høj energitæthed. Derfor kan disse batterier levere meget højere kapacitet selv under de samme forhold. Det betyder, at batterilevetiden tilfældigvis er meget længere, og samtidig bliver der leveret mere strøm. Normalt er højspændingsbatteri levetid øges med omkring 15-25 procent.

Med højspændingsbattericeller kan du nyde godt af forskellige fordele såsom:
1. Højere tæthed og meget længere batterilevetid: batterilevetiden er omkring 15 procent højere end de almindelige batterier

2. Stabil og høj afladningsplatform: når højspændingsbatterierne bruges hyppigt, er batterilevetiden ikke så påvirket, som de almindelige batterier ville

3. Længere cyklusser: en ting, der skiller sig ud, er, at selv efter så mange cyklusser, nogle gange op til 300, kan disse batterier stadig tilbyde omkring 80 procent af den oprindelige kapacitet. Disse batterier er testet og har en levetid på 3 år. De kan også fungere i lave og høje temperaturer, mens de stadig opfylder kravene inden for elindustrien.

4. Batterierne har en god cellekonsistens og kan sikkert masseproduceres.
4.4V-batteriet har en meget højere kapacitet. Med samme strømcyklus kan batteriernes faktiske afladningshastighed reduceres, hvilket medfører en forlængelse af batteriets levetid. Selv i de samme cyklusnumre har højspændingsbattericellerne en meget højere procentdel af den oprindelige kapacitet end lavspændingsmulighederne.

lifepo4 lithium-ion batteripakke fabrikanter

lifepo4 lithium-ion batteripakke fabrikanter

Du kan få adgang til højspændingsceller og batterier hos JB Battery for at hjælpe i forskellige applikationer. Derudover kan vi specialfremstille dine batterier, så de opfylder dine specifikationer.

For mere om hvad er det højeste spændingsbatteri til rådighed? — hvilken celle og batteriet har højere spænding, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X