Hvad er den typiske spænding i et højspændingsbatteri?

Hvad er den typiske spænding i et højspændingsbatteri?

Hvad er den typiske spænding i et højspændingsbatteri?

Højspændingsbatterier er blevet meget populære i den seneste tid. Dette inkluderer batterier til solenergi. Sammenlignet med lavspændingsbatterier er højspændingsbatterier bedre til at give bedre afladningshastigheder, der understøtter et meget højere belastningskrav. De systemer, der er højspænding, er normeret til 400v i de fleste tilfælde. Som et resultat kan systemerne oplade og aflade meget hurtigere end LV-batterier. De har også en tendens til at dække enhver hurtig efterspørgselsstigning, der er nødvendig, når udstyr starter.

Top 10 producenter af højspændings lithium ion batteripakker

Top 10 producenter af højspændings lithium ion batteripakker

Højspændingsbatterier er normalt højtryksbatterier. Det betyder, at batteritrykket er højt. Derfor, når der skiftes, er der et energiudbrud i starten. Dette resulterer i en meget hurtigere energiudledning. Af denne grund behøver højspændingsbatteriet ikke en stor leder.

Når et højspændingssystem er involveret, tillader invertere færre forbindelser. Især har disse individuelle batterier en tendens til at have en meget højere kapacitet. Når du vil booste et solcelleanlæg i hjemmet ved hjælp af et HV-batteri, øger du hele systemets effektivitet. Dette skyldes, at DC højspændingen normalt er omkring 300-500v. Som et resultat er strømmen, der løber fra batteriet til inverteren, normalt meget lavere. Når et lavspændingsbatteri vælges, skal inverteren arbejde meget hårdere for at sikre, at indgangsspændingen reduceres til under 100v. I dette tilfælde går mindre energi tabt, hvilket gør hele systemet mere effektivt.

Højspændingsbatterier er et godt valg til erhvervsejendomme og husholdninger med stort energibehov. Hvis du desuden har brug for hurtigere afladning og opladning, er højspændingsbatterier det ideelle valg.

Typisk spændingsområde for et HV-batteri
LiHV-batterier falder ind under lithiumteknologi, og batterierne tillader en meget høj spænding, end hvad der opfattes som normalt. HV betyder højspænding. Batterierne har en meget højere energitæthed sammenlignet med LiPo-batterier. Normalt har almindelige batterier en nominel spænding på 3.7V, og ved fuld opladning står LiPo-batterierne på 4.2V.

Lifepo4-batteriernes nominelle spænding er 3.2, mens den fulde ladespænding er 3.65v. LiHV-batteriers nominelle spænding er 3.8 eller 3.85v. Ved fuld opladning kan 4.35 eller 4.4V opnås ved fuld opladning.

Karakteristika for højspændingsbatterier

Der har været en stigning i efterspørgslen efter lithium-ion-batterier, især med høj kapacitet til forskelligt elektrisk udstyr. Det er derfor, der har været et behov for at øge energitætheden af ​​lithium-ion-batterier.

HV-batterierne har en god afladning og platform med højere energitæthed. Men når det kommer til sikkerhed, er de vurderet lavere end almindelige batterier. I øjeblikket er den mest undersøgte mulighed lithium-koboltoxid, der bruges som anode i højspændingsbatterier. Produktionen af ​​denne type system er enkel, og ydeevnen er elektrokemisk ret stabil.

Baseret på den begrænsede vægt og plads på den elektriske strømforsyning er det muligt at øge batterienergien. Dette kan opnås ved at øge batterispændingen. Når driftsspændingen øges fra det ene punkt til det næste, øges energitætheden også.

Top 10 lifepo4 lithium solenergi battericelleproducenter

Top 10 lifepo4 lithium solenergi battericelleproducenter

JB Batteri HV muligheder
JB Battery har været i drift i lang tid og har leveret de bedste batterier, der er tilgængelige i dag. Med en klar forståelse af efterspørgslen og markedets behov i forskellige brancher er vi bedst egnede til at skabe de mest overlegne muligheder, der involverer forskellige kemier.

For mere om hvad er den typiske spænding i en højspændingsbatteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-high-voltage-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-and-high-voltage-battery-management-system-bms-supplers/ for mere info.

Del denne post


en English
X