Samenstelling lithiumbatterij battery

Samenstelling lithiumbatterij battery

Sinds de tweede helft van de 20e eeuw is over de hele wereld oplaadbare batterijtechnologie ontwikkeld (Nicd / NIMH / loodzuur / lithiumion, lithiumpolymeer, LifePo4).

Deze ontwikkelingen hebben enerzijds de recente ontwikkelingen van verschillende draadloze apparaten en die mobiele stroom nodig hebben (laptops/mobiele telefoons, etc.) vergen en anderzijds willen we dat onze wereld groen en schoon blijft zonder lucht. vervuiling door het gebruik van elektromotoren voor voertuigen die werken met mobiele stroomsystemen: Lithium-ion accu's.

Deze wereld van batterijen is vrij eindeloos, met veel fabrikanten, talloze celgroottes, veel soorten chemicaliën en een nieuw begin dat de volgende stap laat zien. In de meeste gevallen vindt u 1 of 2 soorten cellen die aan uw behoeften zullen voldoen + 1 bedrijf dat een product belooft achter uw stoutste dromen …

samenstelling van lithiumbatterijpakket

JB BATTERY heeft mensen op dit gebied aangeworven en produceert en verkoopt sinds 1989 allerlei soorten batterijen, volledig in overeenstemming met de eisen van de klant.

Deel dit bericht


en English
X