Kunnen al mijn apparaten met mij meevliegen, zelfs als ze op maat gemaakte lithium-ionbatterijen hebben?

Kunnen al mijn apparaten met mij meevliegen, zelfs als ze op maat gemaakte lithium-ionbatterijen hebben?

We weten dat fabrikanten van lithiumbatterijen veiligheidsprotocollen hebben voor hun producten, en omdat ze u willen vervoeren, willen ze dat deze te allen tijde worden gevolgd.

Het is bekend dat a Fabrikant van lithiumbatterijen: heeft een boot als hoofdtransport, omdat de partijen Aangepaste lithiumbatterijpakketten kan een percentage van het risico op brand hebben, wat een veel groter ongeval kan veroorzaken bij transport zoals een vliegtuig.

En niet alleen dit, maar om een Leverancier van lithiumbatterijen: om de batches van zijn te verzenden Aangepaste lithiumbatterijpakketten, het moet ervoor zorgen dat aan de belangrijkste veiligheidsvoorschriften wordt voldaan, het materiaal binnen de veilige normen blijft en dat dit geen negatieve reacties kan veroorzaken.

Aangepaste lithium-ionbatterij 10 PackFabrikanten moeten deze apparatuur niet alleen vervoeren, maar eindgebruikers zijn ook in situaties terechtgekomen die het rechtvaardigen om meer dan één lithiumbatterij mee te nemen.

Maar niet alleen een Fabrikant van lithiumbatterijen: kunnen aangepaste lithiumbatterijpakketten vervoeren, aangezien niet mag worden vergeten dat deze batterijen uiteindelijk in handen komen van gewone burgers, die een of meer apparaten van dit type hebben gekocht.

Deze burgers hebben ook de behoefte om te reizen, vaak in een vliegtuig, en ze moeten ook alle elektronische apparatuur meenemen die ze hebben, dus ze moeten ze in het vliegtuig laden.

Er zijn enkele veiligheidsvoorschriften die passagiers in staat stellen hun uitrusting te vervoeren zonder een bedreiging te vormen voor de veiligheid van vluchten en passagiers.

Gelukkig voor hen zijn er enkele veiligheidsvoorschriften die een beetje flexibel zijn, waardoor je het gezelschap van je elektronische apparatuur kunt houden, zonder dat dit als een klacht of een bedreiging voor de veiligheid van vliegtuigen wordt beschouwd.

Veel commerciële vluchten hebben strikte beveiligingsprotocollen opgesteld, waarin bepaalde normen zijn vastgelegd waar toegang tot bepaalde elektronische apparatuur is toegestaan, op voorwaarde dat ze kunnen voldoen aan de vastgestelde instapregels.

Er is een hoofdbeperking om sommige elektronische apparatuur aan boord te kunnen plaatsen, degenen die de limiet overschrijden, kunnen niet in het vliegtuig reizen.

Hoewel deze voorschriften in het begin vrij eenvoudig toe te passen waren (omdat er een beperkte hoeveelheid apparatuur met lithiumbatterijen was), moesten ze tegenwoordig worden bijgewerkt en gegarandeerd dat ze worden nageleefd, omdat we kunnen zien dat deze batterijen niet alleen telefoons telefoons of tablets, maar ook transportmiddelen zoals skates of hoverboards, en deze gaan verder dan wat in de regelgeving staat.

De belangrijkste beperking in de regelgeving voor bagage in vliegtuigen geeft aan dat apparatuur die een belasting van 100 Wh (Watt per uur) overschrijdt, niet in het vliegtuig kan worden geladen, omdat dit een risico zou vormen voor passagiers en bemanning.

Aangepaste lithium-ionbatterij 5 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 5 Pack

Eenvoudigere apparatuur met een belasting van minder dan 100 Wh kan echter zonder problemen reizen, en deze lijst bevat meestal: mobiele telefoons, tablets, sommige laptops en andere apparatuur die accessoires zijn die veel van de elementen aanvullen. voornoemd. U kunt ook reizen met batterijen die andere batterijen opladen, op voorwaarde dat ze de limiet niet overschrijden.

Voor meer over op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.lithiumbatterychina.com

Deel dit bericht


en English
X