Is het raadzaam om mijn lithiumbatterij 's nachts op te laden?

Is het raadzaam om mijn lithiumbatterij 's nachts op te laden?

Batterijen zijn zonder twijfel de belangrijkste elementen in onze favoriete elektronische apparaten, ze stellen ons in staat om de apparatuur van stroom te voorzien, zodat we vol vertrouwen van al zijn functies kunnen genieten.

Tijdens de evolutie van de technologie van deze apparaten hebben we kunnen observeren hoe bepaalde elementen veranderen, waaronder de batterijen, die van verschillende materialen werden gemaakt, tot het gebruik van de Aangepaste lithiumbatterijpakketten, die grote vooruitgang bracht in de wereld van technologie, en ons in staat stelde te genieten van de modernste apparaten die we kennen.

Elke Fabrikant van lithiumbatterijen: heeft een belangrijke missie, namelijk het creëren van apparaten die in staat zijn te voldoen aan de behoeften van haar klanten, en op hun beurt die van hun gebruikers. De taak om de beste aangepaste lithiumbatterijpakketten te maken, was niet erg ingewikkeld en ze hebben alle doelstellingen bereikt die voor hen waren gesteld.

Veel mensen denken dat een Fabrikant van lithiumbatterijen: is degene die dit wonder van technologie op de markt heeft weten te brengen, maar is ook verantwoordelijk om iedereen op de hoogte te houden van alle informatie die ze moeten weten over deze kleine en krachtige energiehouder.

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

Er zijn veel mythen en overtuigingen die zich ontwikkelen rond alle soorten batterijen, en we spreken over "alle soorten", omdat veel mensen nog steeds denken dat alles wat voorheen op batterijen werd toegepast, ook vandaag de dag geldt, zelfs wanneer deze batterijen zelfs aan hun hoofd materiaal.

Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat u enkele oplaadcycli van 100% moet voltooien voordat u uw batterij normaal kunt gebruiken. Dit geldt gunstig voor de eerste batterijen die werden gebruikt voor mobiele telefoons, die voor gebruik 100% moesten worden opgeladen. Blijkbaar bepaalde deze methode de levensduur van de batterij en moest het verplicht worden gedaan.

Een andere populaire mythe heeft te maken met het verbod om de batterij 's nachts op te laden. IS het raadzaam om dit te doen?

Laten we eerder zeggen dat batterijen nogal wat intelligentie ontbeerden, dus deden ze hun werk specifiek, het verzenden en ontvangen van ladingen. Maar er was een probleem, de batterijen konden overladen worden door een hogere hoeveelheid spanning te ontvangen dan de capaciteit die ze hadden.

Om deze reden waren veel fabrikanten specifiek over het opladen van batterijen, ze moesten worden gedaan onder constant toezicht, en vooral, wanneer het hoogste laadniveau werd bereikt, moesten ze onmiddellijk van de spanning worden gehaald, waardoor permanente schade aan de batterij werd voorkomen.

Tegenwoordig zijn lithiumbatterijen apparaten met een hogere intelligentie, die hun oplaadcapaciteit goed kennen. Zodra ze zijn aangesloten op de spanning en ze hun belasting volledig hebben gevuld, voltooien ze hun cyclus automatisch, wat de doorgang van de spanning onderbreekt en overbelasting of iets dergelijks voorkomt.

Dit betekent dat de batterij in staat is om de spanningstoevoer te onderbreken zodra deze zijn maximale lading heeft bereikt. Hierdoor kan iedereen zijn apparaat 's nachts opladen, zonder het risico te lopen dat de batterij beschadigd raakt of de gebruiker verder schade berokkent.

36V20A-batterij

36V20A-batterij

Om deze reden kunnen we zeggen dat u uw lithiumbatterij zeker 's nachts kunt opladen, zonder problemen.

Voor meer over op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.lithiumbatterychina.com

Deel dit bericht


en English
X