Welk type batterijcel is het beste voor een aangepast batterijpakket?

Welk type batterijcel is het beste voor een aangepast batterijpakket?

Welk type batterij is het beste?
Batterijen zijn in deze eeuw niet meer weg te denken uit ons bestaan. Als zodanig zijn mensen meer geïnteresseerd in hoe ze de beste batterij voor hun apparaten kunnen krijgen. Overal waar je komt worden kenmerken van producten getoond; hoe ze in staat zijn om hoge stromen te leveren en een lange levensduur hebben, en wat niet.
Helaas kan het zijn dat u iets koopt dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Op dat moment kun je teleurgesteld raken. De verschillende soorten batterijen hebben hun voor- en nadelen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 9 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 9 Pack

Dit bericht zal het allemaal voor u bevatten, zodat u gemakkelijk kunt beslissen welk type batterij het beste bij u past.

De nikkel-cadmiumbatterij
De nikkel-cadmiumbatterij is een puls- en snellaadbatterij. Het is betrouwbaar en werkt geruisloos. Het is goed genoeg met zwaarbelaste apparaten. Nikkel-cadmium-batterijen behoren tot de reeks batterijen die goed presteren, zelfs onder zware werkomstandigheden.
Deze accu wil je niet een aantal dagen constant opladen, terwijl je hem na het opladen maar korte tijd gebruikt. Het heeft u nodig om alle ladingen van tijd tot tijd op te gebruiken. Dat is vooral belangrijk als je niet wilt dat bepaalde korrels zich rond de celplaten gaan vormen. Dergelijke formaties helpen de batterij leeg te maken en ervoor te zorgen dat deze zijn leven verliest.
De nikkel-cadmiumbatterij wordt als zeer geschikt beschouwd voor elektrisch gereedschap, medische apparatuur en portofoons.
voordelen
• Hij laadt supersnel op
• Het heeft een groot aantal oplaadcycli
• Presteert goed, zelfs bij lage temperaturen.
• Een robuuste oplaadbare batterij
Beperkingen
• Het is een beetje milieuonvriendelijk
• Het heeft een lage energiedichtheid in vergelijking met anderen.

De nikkel-metaalhydride batterij
Deze wordt ook wel de NiMH-batterijen. Ze worden meestal gebruikt voor satellietapparaten en -apparatuur. NiMH-batterijen zijn groot van formaat, bestaan ​​uit stalen bussen met hoge druk en kunnen duizenden dollars kosten voor slechts één cel. In tegenstelling tot de eerste versies van dit type batterij, heeft het de afgelopen vier decennia een aantal enorme verbeteringen ondergaan. Het is nu stabieler geworden in vergelijking met hoe het toen was.
Het succes van de nikkel-metaalhydridebatterijen is te danken aan het feit dat ze zijn ontworpen met metalen die onschadelijk zijn voor het milieu. Ook is bekend dat ze een hoge energiedichtheid hebben. Er zijn NiMH-batterijtypes met een extreem hogere dichtheid, maar het punt is dat ze ook enkele negatieve bijwerkingen hebben. De NiMH-batterij is de laatste tijd een levensvatbare vervanging voor Ni-Cd-batterijen op de markt.
voordelen
• Het heeft een hogere energiedichtheid in vergelijking met Ni-Cd-batterijen
• Het is niet zo gevoelig voor geheugen als Ni-Cd-batterijen
• Eenvoudig opbergen en vervoeren
Beperkingen
• Het heeft een zeer beperkte levensduur
• Zelfontlading is relatief hoog
• Prestaties verslechteren sneller wanneer het wordt opgeslagen op plaatsen met hoge temperaturen
• Vereist regelmatig volledige ontlading om de vorming van kristallen rond de celplaten te voorkomen.

Lood zuur batterij
Na zijn uitvinding in 1859, kwam de loodzuurbatterij later naar voren als de eerste oplaadbare batterij die de commerciële ruimte bereikte. Tegenwoordig is de ondergelopen loodzuurbatterij een uitstekende keuze geworden voor vorkheftrucks, auto's en zware UPS-systemen. Naarmate de ontwikkelingen dit type batterij volgden, werden later twee typen geïntroduceerd. De grote loodzuuraccu en de kleine loodzuuraccu. Ze waren heel anders dan de ondergelopen loodzuurbatterijconfiguraties.
De loodzuurbatterij werd om één ding berucht; te veel opladen zal leiden tot uitputting van het water en gasvorming. Dat waren destijds serieuze tegenslagen voor de grote en kleine loodzuuraccu. Het loodzuur heeft nooit geheugenproblemen gehad. Het langdurig blootstellen van de batterij aan zwevende lading heeft nooit schade aan de batterij veroorzaakt.
Van alle oplaadbare batterijen van de laatste tijd, is de loodzuurbatterij degene met de minste energiedichtheid. Dat maakte het een slechte keuze voor draagbare apparaten, omdat ze beter zouden kunnen werken met iets compacts. Ook werd bevestigd dat het slecht deed onder lage temperaturen. Op het gebied van verwijdering zijn Ni-Cd-batterijen schadelijker om mee om te gaan dan loodzuurbatterijen, hoewel er nog steeds problemen zijn met de grote hoeveelheid lood die erin zit.

Lithium ion batterij
Tot ver in 1970 werden de lithiumbatterijen een begrip voor degenen die graag contact hielden, zelfs zonder stroom. Als eerste versie was hij niet oplaadbaar vanwege de instabiliteit van lithium. Lithium werd een goed vooruitzicht voor batterijontwikkelingen omdat het het lichtste metaal op de aardkorst was en is. Dat betekende een hogere energiedichtheid voor elk gewicht.
Het volgende decennium begonnen wetenschappers te onderzoeken hoe de oplaadbare versie van deze batterij kon worden ontwikkeld. De onderzoeksprojecten zijn om veiligheidsredenen grotendeels mislukt. De lithium-ionbatterijen waren het alternatief dat voorhanden was. Het was veilig in gebruik en bood een relatief hoge energiedichtheid. Net als in 1991, een commerciële versie van de eerste lithium-ion batterij voor het publiek beschikbaar was. Daarna voegden andere fabrikanten zich bij de bandwagon, en we kunnen vandaag duidelijk zeggen dat de lithium-ionbatterij ongeveer de snelstgroeiende batterij is met een opwindende batterijchemie.
Bijna alle draagbare apparaten van tegenwoordig gebruiken een of ander merk lithium-ionbatterij. Om het vermogensniveau constant te houden, worden grotere stromen getrokken. Het kenmerk van een lage celweerstand is een andere essentiële factor die nodig is om een ​​naadloze stroomstroom tijdens elke laadpuls te garanderen. De lithium-ionbatterij heeft niet al te veel onderhoud nodig om hem in goede staat te houden. Een functie die u niet kunt garanderen wanneer u andere batterijsamenstellingen bespreekt.
Hoe goed de lithium-ionbatterij ook is, hij heeft ook enkele tekortkomingen waarmee u rekening moet houden. Het is delicaat en vereist een veiligheidsmechanisme om te gebruiken. De piekspanning wordt sterk beperkt door het beveiligingscircuit.

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Voor meer informatie over de batterij, kunt u een bezoek brengen aan: China fabrikant van lithium-ionbatterijen op maat JB Batterij bij https://www.lithiumbatterychina.com

Deel dit bericht


en English
X