Wat is de beste manier om een ​​aangepast lithium-ionbatterijpak op te laden?

Wat is de beste manier om een ​​aangepast lithium-ionbatterijpak op te laden?

Wat is de beste manier om een ​​aangepast lithium-ionbatterijpak op te laden?
Als je een lithium-ionbatterij hebt gekocht en je vraagt ​​je nog steeds af of je de juiste batterij hebt gekocht, stop dan met schuldgevoelens omdat je de juiste keuze hebt gemaakt. Je verdient een schouderklopje omdat je lithium-ion tot je keuze hebt gemaakt. Maar dat is niet alles.
Prima, je hebt de juiste soort batterij voor je apparaat gekocht, maar je moet nog steeds weten hoe je het het beste kunt opladen. In de loop van dit bericht leert u hoe u uw op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak. Deze nieuwe tips helpen je batterij gezonder te blijven en langer mee te gaan.
Gedeeltelijk opladen, uw beste keuze
We kunnen dit deel niet genoeg benadrukken als we het hebben over lithium-ionbatterijen en hoe ze worden opgeladen. Het bijgeloof dat je je telefoon volledig moet laten leeglopen voordat je hem oplaadt, is volkomen onwaar. Als je er nog nooit van wist, dan deed je dat gewoon. Afzien van deep-cycle opladen. Het doet geen goed aan een lithium-ionbatterij. Integendeel, het vermindert de levensduur van die batterij.
Voor degenen die loodzuurbatterijen gebruiken, is de mythe zeer waar voor hen. Maar als je tot hun behoort? lithium-ion batterij les, dan zijn die dagen voorbij. Gedeeltelijk opladen is uw beste keuze om de levensduur van uw batterij te maximaliseren.

Aangepaste lithium-ionbatterij 10 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 10 Pack

Niet meer inactief opladen
Het is begrijpen waarom je geen minuut voorbij kunt laten gaan aan je mobiele apparaat. Van degenen die de nieuwste videogames spelen tot degenen die hun nieuwste tv-programma's inhalen, het is allemaal nodig om aan te blijven en maximale voldoening uit uw apparaat te halen.
Hoe graag je ook wilt dat dit gebeurt, je moet voorkomen dat je je telefoon nutteloos oplaadt. Als uw smartphone of mobiele apparaat 100% bereikt, haalt u de stekker uit de oplader. Laat het daar niet liggen, want je wilt niet dat de batterij een percentage verliest. Je doet jezelf geen goed door dat toe te laten. U moet voorkomen dat uw apparaat 's nachts aangesloten blijft als u slaapt. Leer uw apparaten op te laden als u wakker bent. Zo kun je hem gemakkelijk in de gaten houden en loskoppelen als hij vol is.

Warmte en batterijduur
De meeste mensen weten hier niets van. Hitte of hoge temperaturen hebben een ongelooflijk effect op de levensduur van je batterij. Hoge temperaturen zijn een van de grootste vijanden van de levensduur van de batterij. Batterijcellen staan ​​onder grote druk wanneer ze bij hoge temperaturen worden bewaard.
Een batterijcel die bijvoorbeeld tussen 77 en 86 Fahrenheit wordt opgeslagen, zal in een jaar tijd bijna 80 procent van zijn capaciteit behouden, wanneer hij van nul naar 100% wordt opgeladen. Verplaats die temperatuur naar een waarde van ongeveer 104 Fahrenheit, en je zou versteld staan ​​hoeveel capaciteit van de batterij in diezelfde periode zal verdwijnen. Probeer zoveel mogelijk om ervoor te zorgen dat u uw batterij altijd tussen de 20 en 50 graden Celsius oplaadt.

Opladen terwijl je video's kijkt is slecht
Het is aan jou om te beslissen of je al je tijd wilt besteden aan het bingewatchen van je favoriete films op Netflix. Of misschien blijf je alle video's bekijken die je hebt gedownload van YouTube en dergelijke. Wat ik in dit artikel onder je aandacht wil brengen, is dat het slecht is om tegelijkertijd te kijken en op te laden. Ja, het heeft een verstorend effect op de batterij. De film of het spel heeft een manier om het opladen niet zo natuurlijk mogelijk te maken.
Het beste wat u kunt doen, is de batterij loskoppelen wanneer het niveau enigszins is gestegen. Zo is je batterij veiliger en gezonder.

Apparaat uitschakelen tijdens opladen
Dit is misschien niet realistisch voor alle smartphone- of laptopgebruikers. Het feit is dat veel mensen hun apparaten gebruiken om het een of het ander te bereiken. En voor je het weet is de batterij leeg, waardoor ze geen andere keuze hebben dan het apparaat opnieuw op te laden.
Als alles gelijk is, is dit de beste manier om uw apparaten op te laden. Dit is waar u de ware status van uw batterij krijgt. Een batterij met een twijfelachtige levensduur kan 75% tonen terwijl deze is uitgeschakeld en nog steeds wordt opgeladen, maar toont u 100% op het moment dat u het apparaat aanzet. Als je je hebt voorgesteld waarom dat is gebeurd, is je puzzel opgelost. Wat u de meeste keren ziet terwijl u een apparaat oplaadt, is niet het geval. Dat is meer een rookgordijn.

De waarheid
Het maakt echt niet uit wat je hebt gehoord of wat je denkt over lithiumbatterijen. Als je het verkeerde blijft doen omdat je dat gelooft, is je batterij sneller leeg dan je denkt. U bent blootgesteld aan een paar tips die kunnen helpen uw batterij gezonder te houden. Uw lithium-ionbatterij heeft het potentieel om veel langer mee te gaan dan u denkt. Ze hebben hun tegenhangers en voorgangers achtervolgd op het gebied van prestaties. En die trend lijkt niet snel te veranderen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Conclusie
Fabrikanten van lithiumbatterijen verdienen een pluim voor hun werk aan deze batterijen. Ze hebben bewezen beter te zijn dan de andere batterijtypes. Als een gebruiker van een lithium-ionbatterij nog steeds klaagt over die van hen, is dat omdat ze zich nog steeds schuldig maken aan enkele van de dingen die hier zijn genoemd. Tenzij je games wilt spelen met je batterij, probeer dan de tips die je in dit bericht hebt geleerd te oefenen. Er is u verteld dat u niet volledig moet opladen. Het is niet nodig voor lithium-ionbatterijen. Hoe eerder u deze tips in de praktijk brengt, hoe beter uw batterijgezondheid zal zijn. En stop in het belang van Pete met het opladen van je telefoon terwijl je je favoriete videogames speelt. Die dingen hebben een slecht effect op het laadproces.

Voor meer over op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak, kunt u een bezoek brengen aan China fabrikant van lithium-ionbatterijen op maat JB Batterij bij https://www.lithiumbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X