Hoe houd ik mijn aangepaste lithium-ionbatterijpak gezond?

Hoe houd ik mijn aangepaste lithium-ionbatterijpak gezond?

Hoe houd ik mijn aangepaste lithium-ionbatterijpak gezond?
Een recent uitgevoerd onderzoek toonde aan dat de meeste mensen niet begrijpen hoe ze hun lithium-ionbatterijen moeten onderhouden. Sommigen geloven dat dergelijke batterijen niet eens onderhoud nodig hebben om gezond te blijven. Dit is op geen enkele manier waar, omdat ze regelmatig onderhoud vereisen, net als elke andere batterij die u eerder moet hebben gebruikt. Het enige verschil is dat het handhaven van een lithium-ion batterij is niet veeleisend in vergelijking met wat u verwacht te doen in het geval van andere batterijen.

Houd er altijd rekening mee dat hoewel deze batterijen naar verwachting ongeveer 3 jaar meegaan, dit sterk afhankelijk is van hun toestand. Met andere woorden, als de jouwe niet gezond is, is de kans groot dat hij niet tot 24 maanden zal duren voordat hij wordt veroordeeld. Daarom moet u al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat het in de beste omstandigheden is om aan uw behoeften te voldoen zonder enig compromis.

Als je nog steeds moeite hebt om te begrijpen hoe een lithium-ionbatterij kan worden onderhouden, zal dit bericht dit tot in detail uitleggen. Het zal enkele van de middelen onthullen waarmee uw batterij gezond en perfect kan blijven. Dit betekent dat het zonder enig probleem tot 3 jaar meegaat.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Uw batterijen op de juiste plaats bewaren
Wist je dat temperatuur de levensduur van een li-ionbatterij kan bepalen? Met andere woorden, het is mogelijk dat uw batterij op dit moment niet gezond is vanwege waar u moet hebben besloten om deze te laten opslaan. Hoe eenvoudig dit ook klinkt, het kan bepalen of het het verwachte aantal jaren meegaat. De truc hier is om uw batterijen niet op te slaan bij extreem te hoge of te lage temperaturen. In feite wordt een kamertemperatuur van ongeveer 250 en 300 het meest aanbevolen.

Alles wat lager of hoger is, moet niet worden aangemoedigd, omdat dit uw batterij op een nadelige manier kan beïnvloeden. Houd er rekening mee dat warmte de meeste invloed heeft op deze batterijen in vergelijking met koude. Het heeft een manier om hun levensduur in de loop van de tijd te verkorten. De eenvoudigste manier om uw li-ionbatterij gezond te houden, is door hem op te bergen op een plaats met voldoende ventilatie. Neem altijd de plaats van opslag in onder zware omstandigheden. Er zijn plaatsen die misschien goed lijken, maar dat zijn ze niet in de echte zin van dergelijke batterijen.

De meest recente batterij aanschaffen
Dit is een truc die de meeste mensen niet lijken te begrijpen. Weet je dat lithium-ion batterijen zijn als medicijnen die een houdbaarheidsdatum hebben? Het is niet nodig om te proberen een batterij te kopen die 5 jaar geleden is geproduceerd, omdat deze niet lang meegaat in vergelijking met die van 3 maanden geleden. Productiedatums zijn erg cruciaal, omdat ze kunnen bepalen of uw batterij op de lange termijn gezond zal blijven of niet.

Er zijn mensen die li-ion batterijen kopen zonder daar rekening mee te houden. Het zal je later alleen maar achtervolgen. Een andere tip die u altijd moet onthouden, is dat als u uw batterij niet gebruikt, deze niet lang meegaat. In plaats daarvan zal het na verloop van tijd waarde verliezen. Het beste is ervoor te zorgen dat u er regelmatig gebruik van maakt. Lithium-ionbatterijen zijn zo gebouwd dat ze, zelfs als u ze niet gebruikt, een manier hebben om te ontladen.

Gedeeltelijke ontladingen toestaan
Heeft u ooit besloten uw lithium-ionbatterij op te laden nadat deze ongeveer 5-10% moet zijn ontladen? Weet je dat dit slechts een recept is om de levensduur met de tijd te verkorten? Een ding dat u over deze batterijen moet begrijpen, is dat ze meestal geen geheugen hebben over ontladings- en oplaadniveaus. Met andere woorden, elke lading wordt geregistreerd als volledige lading. Vergeet niet dat ze naar verwachting ongeveer 500 cycli hebben. Dit is het aantal keren dat u een lithiumbatterij moet opladen voordat deze begint te vallen.

Het komt erop neer dat een van de gemakkelijkste manieren om een lithium-ion batterij gezond blijven, laat hem ongeveer 50% ontladen voordat hij besluit opnieuw op te laden. Maak alsjeblieft niet de fout om de stroom volledig te ontladen.

Opladen met de juiste spanning
Dit is een ander zeer belangrijk aspect dat de meeste mensen die li-ionbatterijen gebruiken in de loop der jaren niet hebben toegepast. Voor het geval u het niet weet, heeft spanning een manier om deze batterijen sneller te beïnvloeden dan u zich ooit kunt voorstellen. Het is waar dat deze batterijen meestal componenten hebben die kunnen beschermen tegen te hoge en lage spanning.

Het wordt echter aanbevolen om voorzichtig te zijn, aangezien dit op geen enkele manier 100% gegarandeerd is. Probeer ervoor te zorgen dat de laadspanning niet hoger is dan 220v. Ook als het te laag is, kunnen er problemen ontstaan. Het betekent dat uw batterij moeite zal hebben om op te laden. Een ander ding dat u zou willen doen, is dat u de batterijlader loskoppelt van de stroombron zodra deze volledig is opgeladen.

Vermijd mechanische schade
Als dit zo doorgaat, kunt u er zeker van zijn dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een dergelijke batterij wordt aangetast. Zorg ervoor dat het te allen tijde wordt beschermd. Het mag bijvoorbeeld om welke reden dan ook niet lek raken. Het mag ook niet vallen van waar het is opgeslagen. Dergelijke problemen zullen van invloed zijn op hoe het in de loop van de tijd werkt.

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat het probleem van ongezonde lithium-ionbatterijen op veel manieren kan worden opgelost. Om veiligheidsredenen kunt u beginnen met het toepassen van de tips die hierboven zijn onthuld. Ze zullen er zeker voor zorgen dat uw batterij in een zeer perfecte en gezonde staat verkeert. Het is absoluut niet nodig om je hoofd te breken over het verkrijgen van de oplossingen, aangezien alles is afgehandeld om je te helpen.

Voor meer over op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak, kunt u een bezoek brengen aan China fabrikant van lithium-ionbatterijen op maat JB Batterij bij https://www.lithiumbatterychina.com voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X