Zijn op maat gemaakte lithium-ionbatterijen gevaarlijk?

Zijn op maat gemaakte lithium-ionbatterijen gevaarlijk?

Zijn op maat gemaakte lithium-ionbatterijen gevaarlijk?
Er is veel nieuws geweest over lithium-ion batterijen met betrekking tot hoe ze de wereld van elektronica op veel manieren veranderen. Mensen en bedrijven lijken op dit moment niet te stoppen met praten over hun potentieel. In feite zijn er veel bedrijven die overwegen ze te gebruiken voor verschillende toekomstige producten vanwege de voordelen die ze hebben. Op basis van al deze steun en duimen omhoog van experts, is het heel gemakkelijk om te concluderen dat li-ionbatterijen de "next big thing" zijn in de wereld van technologie.

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Hier is de grote uitdaging
Er is echter een probleem ontdekt. Dit is het feit dat de meeste mensen deze batterijen nog moeten gaan gebruiken, ondanks hun enorme potentieel. Er zijn bijvoorbeeld mensen die geloven dat deze batterijen zeer gevaarlijk zijn voor de menselijke gezondheid. Met andere woorden, het gebruik ervan wordt op geen enkele manier aangemoedigd gezien de schade die ze kunnen veroorzaken.

Behoort u tot deze mensen die geloven dat li-ionbatterijen gevaarlijk zijn? Weet u dat deze batterijen veel beter zijn dan welke energieopslagtechnologie dan ook die u op dit moment gebruikt? Dit bericht zal enkele details over dergelijke batterijen onthullen. Het doel is om erachter te komen of ze werkelijk gevaarlijk zijn om te gebruiken of niet.

Zijn ze echt gevaarlijk?
Het eerste waar u op moet letten: li-ion batterijen is dat ze op geen enkele manier gevaarlijk zijn. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom ze veilig zijn, aangezien andere batterijen gevaarlijk zijn. De waarheid is dat ze zijn gemaakt om veel problemen op te lossen. In feite zijn ze een upgrade van alles wat je op dit moment weet over batterijen en stroomopwekking. Hieronder vindt u details om u het te laten begrijpen.

Ze zijn milieuvriendelijk
In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken over lithium-ionbatterijen, zijn ze milieuvriendelijk. Zoals u weet, worden er miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek met als doel een formule te bedenken om bedrijven te helpen bij het bestrijden van milieuvervuiling. Auto's stoten constant CO2 uit in de atmosfeer, waardoor het ongezond wordt. Het is slechts een kwestie van tijd voordat mensen aan dergelijke praktijken gaan lijden. Volgens deskundigen heeft het veel gevolgen voor de gezondheid, waarvan sommige op lange of korte termijn kunnen zijn.

Dit probleem is verholpen door de komst van lithium-ionbatterijen. Voor het eerst overwegen bedrijven, met name in de auto-industrie, de mogelijkheid om over te stappen op li-ionbatterijen als het gaat om de manier waarop voertuigen kunnen worden aangedreven. Dit betekent dat na verloop van tijd de productie van auto's die worden aangedreven door brandstof en diesel drastisch zal verminderen. Een dergelijke innovatie loopt stilaan achterop doordat batterijen momenteel de voorkeur hebben.

Het goede is dat voertuigen met batterijen betrouwbaarder zijn. De batterijen kunnen 8-9 jaar meegaan. Het beste van alles is dat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, zelfs als ze de motor van uw auto niet meer kunnen aandrijven.

Ze zijn veilig
Weet u dat li-ionbatterijen een van de veiligste opties zijn om te verkennen als het gaat om verschillende soorten batterijen op de markt? Ze zijn zo veilig dat iedereen er zonder complicaties gebruik van kan maken. Zo laden ze zonder problemen automatisch op. Als gebruiker heeft u geen speciale kennis of vaardigheid nodig om deze batterijen te gebruiken. Als u er momenteel een in uw huis gebruikt, zult u merken dat het oplaadproces eenvoudig en eenvoudig is. Het is vergelijkbaar met plug-and-play.

Loodzuuraccu's zijn wat dat betreft anders. Ze zijn niet veilig en kunnen tijdens het gebruik erg gevaarlijk blijken te zijn. Het is trouwens aan te raden dat je een aantal speciale vaardigheden hebt terwijl je ze gebruikt. Lithium-ionbatterijen daarentegen zijn ontworpen om door iedereen zonder enige angst te worden gebruikt. Dit komt omdat ze beschermende componenten hebben om ervoor te zorgen dat u niet in fysiek contact komt met die gevaarlijke onderdelen of items.

Onveilige omstandigheden voor lithium-ionbatterijen
Na het bovenstaande te hebben gezegd, is het nu duidelijk dat li-ionbatterijen een van de veiligste opties zijn die u vandaag kunt verkennen zonder enige angst om uw leven en dat van uw dierbaren in gevaar te brengen. Hieronder vindt u enkele van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat uw lithium-ionbatterij 100% veilig is.

1 – Vermijd blootstelling aan hitte
Dit is waarschijnlijk een van de manieren waarop a lithium-ion batterij gevaarlijk kan blijken. Bij blootstelling aan hitte is de kans groot dat zo'n batterij kan ontploffen. Een typisch voorbeeld is toen Samsung besloot zijn Galaxy Note 7 terug te roepen. Het probleem van kortsluiting is in de eerste plaats verantwoordelijk voor dit probleem dat wordt veroorzaakt door het falen van de plastic separator. Zodra dit gebeurt, is de kans groot dat er fysiek contact is tussen kathode en anode.

2 – Inspecteer ze regelmatig
Net als elke andere batterij die u in het verleden moet hebben gebruikt, moet u ervoor zorgen dat lithiumbatterijen regelmatig worden gecontroleerd. Het is een regelmatig proces om te controleren of het op enigerlei wijze is beschadigd. Dit kan zijn in de vorm van stijgende temperatuur, lekkage, sissen, kraken / uitpuilen en meer.

3 – Op koele plaatsen bewaren
Voor het geval u het niet weet, zijn lithium-ionbatterijen explosief, vooral wanneer ze worden bewaard op plaatsen met extreme temperaturen. Dit kan uw leven in gevaar brengen. Dit is de reden waarom de meeste experts hebben aanbevolen om dergelijke batterijen op geventileerde plaatsen te bewaren. Het helpt om elk probleem met betrekking tot explosie te voorkomen. Ook kan extreme hitte het vermogen van een dergelijke batterij in de loop van de tijd verminderen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 10 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 10 Pack

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat li-ionbatterijen niet gevaarlijk zijn, aangezien de meeste mensen proberen ze eruit te laten zien. In plaats daarvan vormen ze alleen een gevaar voor uw leven als niet aan bepaalde voorwaarden is voldaan met betrekking tot hun onderhoud.

Voor meer over op maat gemaakte lithium-ionbatterijpakketten, kunt u een bezoek brengen aan China custom ev lithium-ion batterij fabriek JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/aboutus.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X