Wat is de levensduur van 24v 100ah aangepaste lithium-ion-golfkarbatterij uit de fabriek van China?

Wat is de levensduur van 24v 100ah aangepaste lithium-ion-golfkarbatterij uit de fabriek van China?

Het lijdt geen twijfel dat de komst van 24v 100ah lithium-ion golfkar batterijen is door de jaren heen een baanbrekende innovatie geweest in de wereld van technologie. Deze batterijen zijn in feite zeer betrouwbaar, efficiënt en duurzaam bij gebruik in golfkarretjes en andere soorten voertuigen. Ze hebben de tekortkomingen gecorrigeerd waar traditionele/conventionele loodzuuraccu's in het verleden altijd om bekend stonden.

Ondanks alle goede kanten van 24v 100ah lithium-ion golfkarbatterijen, zijn er veel mensen die nog moeten geloven in de mogelijkheden ervan. Er zijn trouwens mensen die geloven dat deze batterijen niet zo lang meegaan als producenten/fabrikanten beweren. Zij zijn van mening dat dergelijke accu's net zo zijn als de conventionele loodzuuraccu's op de markt.

Behoort u tot de mensen die hierboven zijn genoemd? Wist je dat lithium-ion-golfkarbatterijen altijd populair zijn geweest vanwege de lange levensduur? Als je nog steeds twijfelt, zorg er dan voor dat je de details van dit bericht van het begin tot het einde leest. Het zal onthullen waarom li-ion golfkarbatterijen tot de beste behoren als het gaat om duurzaamheid. U zult ook andere voordelen ontdekken die ze kunnen bieden bij gebruik in vergelijking met loodzuurbatterijen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Hoe lang houden ze het vol?

24v 100ah lithium-ion-golfkarbatterijen kunnen zelfs langer meegaan in vergelijking met loodzuurbatterijen die ooit in zwang waren. Ze zijn gebouwd om zeer zware omstandigheden te weerstaan ​​die traditionele batterijen niet aankunnen. Sterker nog, de meeste li-ion golfkar batterijen kan tot 7 jaar duren. Ze zijn vervaardigd om aan uw behoeften te voldoen gedurende ten minste 5 jaar voordat de afschrijvingswetten van kracht worden.

Er zijn momenten waarop de batterij van uw 24v 100ah li-ion golfkar niet lang meegaat. Houd er rekening mee dat dit te wijten kan zijn aan bepaalde verantwoordelijke factoren. Zo wordt er altijd van je verwacht dat je li-ionbatterijen op koele plaatsen bewaart. Laad deze batterijen niet op op warme plaatsen. De reden is simpel, omdat ze in de loop van de tijd hun kracht zullen verliezen. Het wordt aanbevolen om de temperatuur van een plaats te controleren voordat u besluit uw li-ion-golfbatterijen op te laden.

Een andere factor die verantwoordelijk is voor slechte prestaties van uw batterij is onnodig opladen. Er is iets dat de meeste golfkar-gebruikers nog moeten begrijpen over lithium-ionbatterijen. Dit is het feit dat ze laad-/ontlaadcycli hebben. De meeste li-ionbatterijen hebben ongeveer 1000 laadcycli. Dit betekent dat ze gedurende hun hele levensduur naar verwachting 1000 keer moeten worden opgeladen voordat de energieopslag begint af te nemen.

Dit betekent simpelweg dat er niet van u wordt verwacht dat u een 24v 100ah oplaadt Lithium-ion golfkar batterij onnodig. Telkens wanneer u dit doet, wordt verwacht dat u één oplaadcyclus hebt gebruikt. De enige manier om dit probleem op te lossen, is door uw batterij altijd tot ongeveer 70% te laten ontladen voordat u de oplaadoptie verkent. De meeste mensen hebben de gewoonte om de batterijen van hun li-ion golfkar op te laden, zelfs als dat niet nodig is.

Andere voordelen van 24v 100ah lithium-ion golfkarbatterijen?

Het is waar dat 24v 100ah lithium-ion golfkarbatterijen bekend staan ​​om een ​​zeer lange levensduur van minimaal 5 jaar. Dit is echter niet de enige reden waarom het de laatste tijd de favoriete optie is geweest voor bestuurders van golfkarren. Hieronder staan ​​enkele andere voordelen die deze batterijen meestal bieden in vergelijking met traditionele loodzuurbatterijen.

geen onderhoud

In de tijd dat loodzuuraccu's in golfkarren werden gebruikt, hadden ze veel onderhoud nodig. U moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw batterij constant wordt bewaterd voor optimale prestaties. Alles wat minder is, betekent dat de levensduur ervan kan worden verkort. Er was ook het probleem van gecorrodeerde accupolen die ook verschillende problemen kunnen veroorzaken, waardoor u meer geld uitgeeft.

De komst van de li-ion-golfbatterijtechnologie heeft veel dingen veranderd. Dit is duidelijk gezien het feit dat er geen onderhoud nodig is om ze in perfecte staat te houden. Met lithium-golfkarbatterijen hoeft u zich geen zorgen te maken over de nachtmerrie van batterijonderhoud. Het is een installatie- en gebruiksproces. Het enige wat u hoeft te doen is de uwe opladen wanneer dat nodig is en dat is alles.

Makkelijk te gebruiken

Wanneer loodzuurbatterijen worden gebruikt in golfkarretjes, zijn er enkele technische details die u moet begrijpen. Dit is de enige manier om het beste uit hen te halen. Er zijn mensen die extra geld uitgeven om de diensten van experts in te huren om hun batterijen te laten werken zoals verwacht.

Wil je het goede deel weten? Het is het feit dat 24v 100ah lithium-ion golfkar batterijen ervoor hebben gezorgd dat een dergelijk proces niet langer technisch is. In feite kan iedereen zonder gedegen kennis van techniek ze aansluiten voor gebruik. Ze zijn ontworpen om door iedereen te worden gebruikt. Dit omvat ook hun installatieproces.

Minder gewicht

Wilt u dat uw winkelwagen efficiënter is qua werktempo? Weet u dat loodzuuraccu's er veel gewicht aan kunnen toevoegen? Dit heeft invloed op de werksnelheid die niet goed zal zijn. In feite is bekend dat lithium-ionbatterijen meestal tussen de 40 en 160 pond wegen. Dit is verre van het gewicht van normale loodzuuraccu's, die tussen de 340 en 390 lbs kunnen wegen. Zie je dat het verschil erg groot en duidelijk is? Overstappen op een lithium-ionbatterij die is ontworpen voor golfkarretjes zal u zeker veel goed doen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

Conclusie

Na het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat naast lithium-golfkarbatterijen met een levensduur van ten minste 7 jaar, er andere voordelen of voordelen zijn die ze heel speciaal maken in vergelijking met andere vormen van batterijen die in golfkarren worden gebruikt.

Voor meer over 24v 100ah aangepaste lithium-ion golfkar batterijpakket uit de fabriek van Chinachina, kunt u een bezoek brengen aan China custom ev lithium-ion batterij fabriek JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/aboutus.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X