Kan een op maat gemaakt 36v 100ah LiFePO4-golfkar-batterijpakket in China worden gerepareerd?

Kan een op maat gemaakt 36v 100ah LiFePO4-golfkar-batterijpakket in China worden gerepareerd?

Kan een op maat gemaakt 36v 100ah LiFePO4-golfkar-batterijpakket in China worden gerepareerd?
Veel gebruikers van LiFePO4 golfkar batterijen hebben één groot probleem. Dit is begrijpen of dergelijke batterijen kunnen worden gerepareerd. Er zijn mensen die denken dat deze batterijen op geen enkele manier te repareren zijn. Met andere woorden, ze zijn van mening dat als deze batterijen eenmaal fouten beginnen te ontwikkelen, ze nauwelijks meer te repareren zijn. Deze negatieve mening heeft veel mensen afgeschrikt die in het verleden graag 36v 100ah LiFePO4-golfkarbatterijen hadden gebruikt. Niemand wil immers zijn zuurverdiende geld uitgeven aan iets dat niet meer te repareren is als het eenmaal defecten vertoont.

Vraagt ​​u zich af of LiFePO4-golfkarbatterijen na beschadiging gerepareerd kunnen worden? Weet u dat het niet begrijpen van dit onderwerp u de voordelen kan ontnemen die dergelijke accu's te bieden hebben aan golfkarbezitters. Natuurlijk zijn ze betrouwbaar, duurzaam en gaan ze al heel lang mee. Het beste is dat ze ondanks al deze voordelen zeer betaalbaar zijn.

Dit bericht zal elke twijfel over een dergelijk onderwerp wegnemen. Simpel gezegd, het zal uitleggen of 36v 100ah LiFePO4 golfkar batterijen kan worden gerepareerd of niet. Als u zo'n begrip heeft, kunt u zonder compromissen het beste uit een dergelijke batterij halen. Als u deze batterijen nog niet gaat gebruiken, kunt u met de onderstaande details de juiste aankoopbeslissing nemen.

Hier is het geheim
De waarheid is dat LiFePO4-golfkarbatterijen kunnen worden gerepareerd wanneer ze een fout beginnen te ontwikkelen. Het is heel goed mogelijk voor hen om terug te keren naar hun normale staat met behulp van een reparatie-expert. De reden waarom u de diensten van een expert moet gebruiken, is dat batterijen veel termen en terminologieën bevatten die moeten worden begrepen. Dit kunnen BMS (Battery Management System) en cellen zijn. Zodra u dergelijke termen begrijpt, wordt het gemakkelijk om de problemen waarmee dergelijke batterijen worden geconfronteerd, aan te pakken. U moet ook de verschillende componenten kennen, inclusief hun respectieve posities.

Hoe u uw batterij vandaag kunt repareren
In het belang van deze tutorial gaan we een 36v 100ah gebruiken LiFePO4 golfkar batterij. Het is hetzelfde concept en dezelfde procedure voor andere batterijcapaciteiten. Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen om dit proces te laten slagen.

Stap 1
Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat het batterijpakket is gedemonteerd. Er is één belangrijke reden waarom dit verplicht is. Het is om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende componenten in dergelijke LiFePO4 golfkar batterij. Met andere woorden, het zorgt ervoor dat u tijdens het hele reparatieproces geen giswerk doet.

Wanneer het pakket wordt verwijderd, ziet u alle componenten zoals kathode, anode, separator en elektrolyt. U vindt er ook de batterijcellen. In het belang van dit bericht gaan we ervan uit dat een van de batterijcellen is beschadigd. Hierdoor ontlaadt het veel sneller dan de andere cellen.

Belangrijke opmerking
U moet ervoor zorgen dat de laagspanningscel is ingesteld op ongeveer 2.1 volt. Zo weet je met behulp van een meter of het echt werkt of niet. Ook komen de cellen in verpakkingen. Elk van deze verpakkingen bevat ongeveer 4 cellen. Zo worden ze meestal gemaakt.

Stap 2
Dit is het stadium waarin u de slechte cel in een dergelijke batterij moet identificeren. Maak je geen zorgen, want dit proces is niet ingewikkeld als je eenmaal een voltmeter bij de hand hebt. Het is geen proces dat u zonder een dergelijke tool kunt uitvoeren, omdat er te veel giswerk zal zijn. Test bijvoorbeeld alle cellen een voor een met de voltmeter.

Degene die laag aangeeft (ongeveer 2.2 of 2.1) is onder andere de foutcel. De goede cellen lezen 3.1, 3.2 enzovoort. Dit is hoe u weet dat een batterijcel defect is en moet worden gerepareerd, omdat deze sneller ontlaadt in vergelijking met andere. De implicatie van het zo laten functioneren, is dat uw golfkar niet goed wordt aangedreven zoals verwacht. De duur van de energieopslag zal lager zijn.

Wat je hoort te weten
Er is iets dat de meeste mensen nog moeten begrijpen over het repareren van een LiFePO4 golfkar batterij. Dit is het feit dat er waarschijnlijk iets mis kan gaan. Dit is altijd gebruikelijk in gevallen waarin u niet begrijpt hoe u de slechte cel moet verwijderen. In feite zijn de bovenstaande stappen alleen bedoeld om u te helpen weten of uw batterijcellen defect zijn of niet. Als u daar eenmaal heel zeker van bent, is het hoog tijd om deze te laten verwijderen en vervangen.

Dit is geen taak die u alleen kunt doen zonder de hulp van een deskundige. Een verwijderen LiFePO4 golfkar batterij cel is vrij technisch. De kans op verdere schade is zeer groot en daarom is een deskundige nodig. Als de cellen eenmaal defect zijn, wordt het gemakkelijk om te weten waarom de LiFePO4-batterij uw golfkar niet lang van stroom kan voorzien voordat het een oplaadproces ondergaat.

Een voordeel dat de bovenstaande stappen u zullen helpen ervaren, zijn lagere reparatiekosten. De expert zal alleen de slechte cellen verwijderen en laten vervangen. Hij hoeft er niet over na te denken om ze opnieuw te testen, omdat je de defecte al hebt gezien. Dit zal de totale reparatiekosten aanzienlijk helpen verlagen. Zelfs als het je lukt om de beschadigde cellen te verwijderen, is het belangrijk om ze te vervangen door iets van hoge kwaliteit. Experts op het gebied van batterijreparatie begrijpen hoe dit probleemloos kan.

Conclusie
De bovenstaande tutorial is erin geslaagd iets boven alle twijfels te bewijzen. Dit is het feit dat een LiFePO4-golfwagenbatterij kan worden gerepareerd, ongeacht hoe deze is beschadigd. Huur gewoon de juiste handen in om een ​​dergelijk proces af te handelen.

Voor meer over op maat gemaakte 36v 100ah LiFePO4 golfkar batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan LifePo4 golfkar batterijpakket en andere industriële batterijfabrikanten JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/battery-applications.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X