Doodt 48v 50ah Super Performance oplaadbare lithium-ion-golfwagenbatterij als deze niet wordt gebruikt?

Doodt 48v 50ah Super Performance oplaadbare lithium-ion-golfwagenbatterij als deze niet wordt gebruikt?

Doodt 48v 50ah Super Performance oplaadbare lithium-ion-golfwagenbatterij als deze niet wordt gebruikt?
48v 50ah lithium-ion golfkar batterijen zijn zeer betrouwbaar als het gaat om functionaliteiten en efficiëntie. Ze kunnen uw golfkar dagenlang probleemloos van stroom voorzien. Deze batterijen zijn zeker zo goed als ze klinken. Dat is de reden waarom er de laatste tijd veel golfkarbezitters zijn die deze batterijen meer dan ooit gebruiken. Ze zijn betrouwbaar en duurzaam. Daarom zijn ze ontworpen om zonder compromissen aan uw behoeften te voldoen. Dit zijn waarschijnlijk enkele van de voordelen waar een 48v 50ah li-ion golfkarbatterij om bekend staat.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Dit is het probleem
Wil je weten wat de grote uitdaging is? Dat is het feit dat ondanks de populariteit van 48v 50ah li-ionbatterijen die in golfkarretjes worden gebruikt, er mensen zijn die hun twijfels hebben. Met andere woorden, er zijn mensen die de reden niet hebben gezien waarom deze batterijen in hun golfkarretjes moeten worden gebruikt. Een van de redenen hiervoor is dat ze denken dat de batterijen gemakkelijk leeg kunnen raken, zelfs als ze niet worden gebruikt. Er zijn door de jaren heen veel discussies geweest over dit onderwerp onder experts.

De meeste mensen zijn bijvoorbeeld van mening dat: 48v 50ah li-ion golfkar batterijen sterven meestal of ervaren vermindering van hun vermogen om vermogen vast te houden als ze eenmaal niet door hun eigenaren zijn gebruikt. Er zijn andere mensen die het tegenovergestelde geloven. Met andere woorden, ze beweren dat deze batterijen niet worden beïnvloed door gebrek aan gebruik.

De oplossing is hier
Als u een van deze personen bent die hierboven zijn uitgelegd, is het cruciaal om te weten dat er veel controverses zijn over lithium-ion golfkar batterijen in dit opzicht. In dit bericht wordt echter alles uitgelegd over het niet gebruiken van dergelijke batterijen en de verwachte implicaties van een dergelijke actie.

Gaan ze echt dood als ze niet worden gebruikt?
Zoals hierboven vermeld, is dit een van de moeilijkste vragen die ooit zijn gesteld door eigenaren van golfkarren. Er is echter niets ingewikkelds of moeilijks aan om te begrijpen, aangezien het antwoord altijd duidelijk is.

Het antwoord op zo'n vraag is "ja" a 48v 50ah golfkar batterij kan sterven als het niet wordt gebruikt. Dit betekent dat de stroomopname/opslagcapaciteit in grote mate zal worden beïnvloed. Opgemerkt moet worden dat dit niet betekent dat uw golfkar regelmatig moet worden gereden. De truc hier is dat als u van plan bent om er ongeveer 2-3 maanden niet mee te rijden, het wordt aanbevolen om de batterij los te koppelen.

Van Li-ionbatterijen is bekend dat ze ontladen, zelfs als ze niet worden gebruikt. Meestal worden eigenaren van golfkarretjes meestal wijsgemaakt dat het niet gebruiken van hun lithium-ionbatterijen de beste manier is om ze te behouden. Dit is erg verkeerd omdat het nog steeds stroom zal ontladen. De ontladingssnelheid zal echter laag zijn in vergelijking met wat het actief wordt gebruikt. Simpel gezegd, deze batterijen kunnen nog steeds ontladen als ze niet worden gebruikt. Het is alleen een kwestie van hoeveel stroom er zal worden gebruikt.

Hier is de onvertelde waarheid
Als mensen hier praten over het ontladen van batterijen, zijn ze meestal van mening dat zoiets "dood" betekent. Ontlaadsnelheid is niet hetzelfde als een lege batterij. Bijvoorbeeld, een lithium-ion golfkar batterij kan ontladen en toch stroom hebben. Het is niet dood, want de stroom wordt hersteld zodra het is opgeladen. U kunt een batterij 1-2 weken bewaren en de stroom zal ontladen. Als het echter 2-3 maanden wordt bewaard zonder te worden gebruikt, kan een dergelijke actie de batterij doden. Merk je het verschil tussen beide opslag? Het is grotendeels afhankelijk van de tijdspanne die u hebt besloten om een ​​dergelijke batterij op te slaan.

Daarom is het erg belangrijk dat u het verschil tussen beide kent. Lithium-ion-golfkarbatterijen kunnen niet zonder stroom blijven, zelfs als ze niet worden gebruikt. Het is de reden waarom ze laad- en ontlaadcycli hebben waar gebruikers rekening mee moeten houden. Er zijn er bijvoorbeeld die tot 1000 ontlaad-/oplaadcycli hebben. Er zijn batterijen die zelfs hoge cycli hebben. Dit betekent dat de batterij naar verwachting tot 1000 keer zal opladen/ontladen voordat deze kan worden vervangen. Het hangt er op geen enkele manier van af of een dergelijke batterij wordt gebruikt of niet. Kortom, ontladen is natuurlijk.

Een lithium-ionbatterij beschermen wanneer deze niet in gebruik is?
Het is erg belangrijk dat u enkele manieren kent waarop een 48v 50ah lithium-ionbatterij voor golfkarretjes kan worden beschermd tegen doodgaan. Nu je weet dat als je een batterij ongeveer 2-3 maanden laat staan ​​​​zonder hem te gebruiken, deze sneller leeg kan raken dan verwacht. Het is waar dat deze batterijen op een gegeven moment leeg zullen zijn, vooral na minimaal 3 jaar gebruik. Er is echter iets mis als het plotseling overlijdt nadat het maandenlang niet is aangeklaagd. Hieronder vindt u manieren om de levensduur ervan te behouden wanneer deze niet in gebruik wordt genomen.

Monitor om op te laden
Er is altijd een bepaald tarief of niveau dat lithium-ion golfkar batterijen worden niet verwacht te ontladen. Door ze onder een dergelijke snelheid te laten gaan, kan hun gezondheidstoestand op veel manieren worden beïnvloed. Als u batterijen enkele maanden niet gebruikt, is het beter om ze na ongeveer 1-2 weken op te laden. Dit zorgt ervoor dat ze niet helemaal leeglopen.

Bewaar op een koele plaats
Wist je dat extreme hitte kan helpen om je batterij sneller leeg te maken? Weet u dat warmte de levensduur van een batterij kan verkorten? Daarom moet je zo'n li-ionbatterij op een koele plaats bewaren. Dit zorgt ervoor dat het niet in een zeer snel tempo wordt ontladen. Het zal echt helpen om zijn leven te behouden.

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat lithium-ion-golfkarbatterijen kunnen sterven wanneer ze niet worden gebruikt. De bovenstaande tips kunnen helpen om de levensduur van uw auto op de meest effectieve manier te behouden.

Voor meer over 48v 50ah super prestatie oplaadbare lithium-ion golfkar batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan china aangepaste lithium-ion (Li-ion) batterij fabrikant battery JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X