Wat is de ontladingssnelheid van een 24v 20 amp golfkar-batterijpakket wanneer het niet wordt gebruikt?

Wat is de ontladingssnelheid van een 24v 20 amp golfkar-batterijpakket wanneer het niet wordt gebruikt?

Wat is de ontladingssnelheid van een 24v 20 amp golfkar-batterijpakket wanneer het niet wordt gebruikt?
Ongetwijfeld de aandacht op lithium-ion batterijen zijn in de loop der jaren goed gegroeid. En toevallig beginnen meer mensen de efficiëntie ervan te onderzoeken door er verschillende vragen over te stellen. Een van die vragen heeft te maken met de afvoersnelheid.
Het is belangrijk dat u een idee heeft van hoeveel stroom er van uw batterij wordt ontladen wanneer deze niet in gebruik is. Als je er nog geen hebt gekocht, is het handig om deze informatie te hebben, omdat het je zal helpen bepalen of een bepaalde batterij de moeite waard is om aan te besteden. Om die reden neemt dit bericht je mee op een essentiële reis die te maken heeft met lithiumbatterijen en ontladingssnelheden.

power-tool-batterij

power-tool-batterij

Afvoersnelheden verschillen
Laten we eerst de lucht zuiveren door u te vertellen dat een batterij die overmatig ontlaadt wanneer deze niet wordt gebruikt, niet de beste batterij voor u is. Luister niet naar wat een marketeer u misschien vertelt, blijf uit de buurt van dergelijke producten. Ze zullen je uiteindelijk geen goed doen.
Ontlaadsnelheden variëren sterk tussen verschillende batterijen. Met andere woorden, een 24v 20 amp golfkar batterij kan een zelfontladingssnelheid hebben die sterk verschilt van de afvoersnelheid van een ander product. Ze zijn niet allemaal hetzelfde, dus je moet voorzichtig zijn met wat je koopt.
De beste batterijen hebben een ongelooflijk langzame ontlading, dus ze laten niet al hun krachten los als ze slapen. Onze case study-batterij is een goed voorbeeld.

Zelfontladingslimieten
Overmatige zelfontlading was een echte strijd in de oplaadbare batterij-industrie vóór de opkomst van lithiumbatterijen. Helaas worstelen sommige productfabrikanten nog steeds met hoe ze dit kunnen omzeilen. Simpel gezegd, sommige batterijen die er zijn, gedragen zich nog steeds niet goed als het gaat om zelfontlading.
De meeste oplaadbare batterijen, zoals de 24v 20 ampère golfkarbatterij, zijn ontworpen om binnen bepaalde tijdsbestekken een deel van hun lading vrij te geven. In de meeste gevallen doen ze dat binnen een interval van 30 seconden. Op die manier verliest de batterij niet het grootste deel van zijn energie wanneer deze niet wordt gebruikt. Deze batterijen kunnen bogen op hoge prestaties omdat ze een handige zelfontlading hebben. U wilt niets betuttelen dat niet binnen deze energiekostenkaders valt.

Hoe overmatige ontladingssnelheden de batterij schaden?
Het is duidelijk dat er verschillende redenen lijken te zijn waarom het slecht is dat een oplaadbare batterij zichzelf in een alarmerend tempo laat ontladen. Maar omwille van de reikwijdte van dit bericht gaan we het over slechts één hebben.
Wanneer batterijen geen ontwerpkenmerken hebben die voorkomen dat ze in een snel tempo ontladen, is dit een indicatie van slechte dingen die komen gaan voor de batterij-eigenaar. Als het niets aan de batterij doet, zal het deze verzwakken, waardoor de capaciteit en prestaties afnemen. Zo erg is het. Dus je bent veilig met een 24v 20 amp golfkar batterij omdat het lang mee kan gaan, zelfs als u het niet gebruikt. Hoewel u mogelijk rekening moet houden met de instructies van de fabrikant door deze tot een bepaald niveau op te laden voordat u deze opzij legt.

De spanning van een batterij die is ontladen
Een van de zekerste manieren om te weten hoe erg uw batterij is ontladen, is door de batterijspanning af te lezen met een voltmeter of iets dergelijks. Veel mensen beheren hun batterijen in zo'n slechte staat en denken dat hun batterij nog steeds goed is. Als u denkt dat het kennen van de spanning van uw batterij de enige vereiste is om een ​​slechte batterij te kennen, dan vergis u zich ten zeerste.
Er is slechts een dunne lijn die een goede oplaadbare batterij scheidt van een defecte in termen van cijfers. U kunt dus alleen zeker zijn van uw batterijstatus als u dit eerder is verteld.
Wat wil je weten? Het is eenvoudig - weet u dat een slechte 12V-batterij tot 11.4V kan lezen als deze wordt gemeten met een voltmeter? Een 2V-batterij kan ongeveer 1.9V meten? Klinkt het belachelijk? Je kan dat opnieuw zeggen.
Met andere woorden, op het moment dat u bevestigt dat er 11.4 V uit uw batterijpolen komt, moet u overwegen dat de batterij leeg is. Alleen als je onwetend bent, denk je nog steeds dat dergelijke batterijen effectief zijn.

Sloot auto-accu's
De wereld en toekomst van traditionele autobatterijen loopt snel ten einde. Het beste wat we kunnen doen, is deze zich ontvouwende realiteit accepteren. Gewone auto-accu's hebben een kortere levensduur omdat ze niet lang bestand zijn tegen deep cycle-laden. Na een paar honderd cycli van dergelijk opladen, beginnen ze te verslijten.
Een batterij zoals de 24v 20 ampère golfkarbatterij heeft alles wat nodig is om dergelijke oplaadroutines te weerstaan ​​en toch hun hoge prestaties te behouden. Het idee van autobatterijen moet worden vergeten als je het mij vraagt. We moeten doen wat we kunnen om het tijdperk van moderne batterijen zoals de lithiumbatterijen te omarmen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan tijdens deep-cycle opladen en gaan nog steeds de tand des tijds door zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteiten.
Lithiumbatterijen kunnen tot 80% van hun batterij ontladen en nog steeds intact zijn.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Samengevat
De zelfontladingssnelheid van een batterij blijft een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden voordat u genoegen neemt met een product. Het laatste wat iemand zou willen doen, is een batterij kopen die overmatig ontlaadt wanneer deze inactief is. Dat zal het begin zijn van de persoon ellende want de batterij gaat niet lang mee. We hebben het ook gehad over hoe u de ware status van uw batterij kunt aangeven nadat u deze een tijdje hebt verlaten. Het kennen van de spanningscijfers alleen is niet goed genoeg. U moet weten welke cijfers wijzen op een lege batterij. Een 12V-batterij kan nog steeds 11.4V lezen als deze al slecht is. Als het je niet wordt verteld, zou je denken dat het nog steeds goed is. U kunt een 24v 20 amp-golfwagenbatterij krijgen en uzelf alle hartzeer besparen.

Voor meer over 24v 20 amp golfkar batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan china lithium-ion golfkar batterij fabrikant JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X