Mijn 48v 100ah lithium-ion-golfkar-batterijpakket weigerde op te laden - wat zou het probleem kunnen zijn?

Mijn 48v 100ah lithium-ion-golfkar-batterijpakket weigerde op te laden - wat zou het probleem kunnen zijn?

Mijn 48v 100ah lithium-ion-golfkar-batterijpakket weigerde op te laden - wat zou het probleem kunnen zijn?
In de wereld van golfkarbatterijen gaat het erom hoe snel je je EV kunt opladen en weer op weg kunt gaan. Als u ooit problemen heeft met het opladen van de batterij van uw wagen, kunt u een grote teleurstelling verwachten!
Daarom zal dit artikel de moeite nemen om naar een 48v 100ah lithium-ion golfkar batterij, en de mogelijke redenen waarom het mogelijk niet wordt opgeladen. Na dit te hebben gelezen, zou u moeten kunnen achterhalen wat er mis kan zijn met uw batterij.

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Uit positie?
Voordat u oplossingen voor deze uitdaging voorschrijft, wilt u eerst zeker weten dat al het andere op de juiste plaats staat. Het beste is om te bevestigen of de batterij om welke reden dan ook uit positie is geraakt.
Als de batterij door een ongeluk of wat dan ook uit positie is geraakt, zal hij nauwelijks worden opgeladen als hij is aangesloten. Ook kun je zien of de accupolen goed zijn aangesloten in de EV. Er gebeurt niets als de batterij verkeerd is aangesloten op de golfkar-terminals. Als je dit allemaal hebt opgelost en de batterij wordt nog steeds niet opgeladen, dan kunnen we doorgaan naar de andere oplossingen die in de volgende paragrafen zullen worden uitgelegd.

Zijn de draden gecorrodeerd?
U moet er ook rekening mee houden dat uw accupolen correct kunnen worden aangesloten, maar niet worden opgeladen. Het is belangrijk dat u uitkijkt naar eventuele corrosie op de draden. Ben je verrast? Veel mensen weten niet hoe belangrijk dit is.
Corrosie op uw draden zal bijdragen aan een verhoogde weerstand tegen de vrije stroom. Hoe meer corrosieve elementen zich op de draad ophopen, hoe meer dit van invloed zal zijn op het vermogen om 100% op te laden. Doe dus uw best om elke vorm van corrosie te verwijderen die de stroomtoevoer zou kunnen belemmeren. Het enige dat u hoeft te doen, is de roest van de draden te schrapen of deze te verbinden met een andere die niet is gecorrodeerd.

Verliezen overuren?
Het is ook mogelijk voor een 48v 100ah lithium-ion golfkar batterij om zijn laadcapaciteit te verliezen alleen omdat er geen ladingen meer in zitten. Lithium-ionbatterijen zijn ontworpen om te werken met een specifieke chemie. Elke keer dat ze door de oplaadcyclus worden gehaald, worden kristallen op de batterij afgezet, waardoor de efficiëntie van de batterij in de loop van de tijd afneemt.
Daarom, aangezien u uw batterij elke keer opnieuw oplaadt, zal er een dag zijn dat u hem zou opladen en hij zal niet opladen. Als uw batterij op dat punt is gekomen, kunt u niets anders doen dan nadenken over hoe u de batterij kunt vervangen.
Als u hiervan op de hoogte bent, zult u er niet bijzonder last van hebben als uw batterij stopt met opladen. Je gaat gewoon door en doet wat nodig is.

Controleer op onzuiverheden
Het zijn niet alleen corrosieve deeltjes die kunnen voorkomen dat een 48v 100ah Lithium Ion Golf Cart-batterij wordt opgeladen zoals het hoort. Onzuiverheden zijn een andere boosdoener die kan voorkomen dat een batterij wordt opgeladen zoals het hoort.
Uw accupolen zouden vrij moeten zijn van alle vormen van onzuiverheden. Er is dus een hoeveelheid vuil die de terminals kan overschaduwen en het zal gewoon weigeren op te laden. Zelfs als het een batterij is die je net hebt gekocht, kan deze je nog steeds teleurstellen vanwege de onzuiverheden. Gebruik droog materiaal om alle onzuiverheden te verwijderen. Verwijder er zoveel mogelijk van voordat u de batterij weer gebruikt.
Zolang de accupolen vrij zijn van vreemde materialen, zou u weinig of geen moeite moeten hebben om deze op te laden als er ladingen in zitten.

Vermijd waterdruppels
U wilt niet dat er zich ook waterdruppels op uw accupolen ophopen. Het zijn niet de waterdruppels die het probleem zijn. De druppeltjes zullen reageren met zuurstof uit de lucht om aanleiding te geven tot de corrosie waar we het eerder over hadden. Dus voor jouw 48v 100ah lithium-ion golfkar batterij om veilig te zijn, hoeft u geen waterdruppels op de batterij te laten bezinken.
De batterij moet altijd zo droog mogelijk zijn. U kunt een goed presterende accu verwachten als u alle waterdruppels die op de accu zijn gevallen wegwerkt.

Controleer van tijd tot tijd op ongewenste deeltjes
Een van de mooie dingen van elke 48v 100ah lithium-ion-golfwagenbatterij is dat ze niet zoveel onderhoud nodig hebben als sommige andere batterijmerken. In tegenstelling tot sommige batterijen, hoeft u er geen water uit te halen of andere technische taken uit te voeren.
In plaats daarvan moet u goed op de batterij letten door alle hierboven genoemde dingen te observeren. Controleer altijd op onzuiverheden als u daar een reden voor heeft. Stof, waterdruppels, roest, al deze dingen mogen geen plaats hebben in de polen van de accu. Je zou jezelf een hoop moeite besparen als je deze dingen getrouw zou kunnen controleren.
Gelukkig hoef je geen expert in batterijen te zijn voordat je de controles kunt doen en zelfs alle ongewenste deeltjes kunt verwijderen als die er zijn.

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

Samengevat
Als u uw 48v 100ah lithium-ion-golfwagenbatterij probeert op te laden en u ontdekt dat deze niet oplaadt, heeft dit artikel een aantal stappen beschreven en uitgelegd die u kunt nemen om vast te stellen wat het probleem is. Het artikel begon met te zeggen dat je de plaatsing van de batterij moet controleren als er iets anders is gebeurd. Het ging ook verder door te stellen dat onzuiverheden een grote rol spelen bij het voorkomen dat stroom in een circuit vloeit. Dus met die kennis weet je dat er kleine dingen zijn die kunnen voorkomen dat de batterij van je golfkar wordt opgeladen. Voor meer informatie over: 48v 100ah lithium-ion golfkar batterijpakket,u kunt een bezoek brengen aan u kunt een bezoek brengen aan china lithium-ion golfkar batterij fabrikant JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X