Wat zijn de veiligste manieren om een ​​48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar te gebruiken?

Wat zijn de veiligste manieren om een ​​48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar te gebruiken?

Wat zijn de veiligste manieren om een ​​48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar te gebruiken?
Als het gaat om het gebruik van li-ionbatterijen voor golfkarretjes, zijn er twee manieren waarop dit kan gebeuren. Ze kunnen bijvoorbeeld op een veilige of onveilige manier worden gebruikt. De eerste kan ervoor zorgen dat de mogelijkheden van dergelijke batterijen worden geoptimaliseerd. Dit betekent dat uw batterij een zeer lange tijd meegaat voordat deze moet worden vervangen. De tweede optie kan uw batterij echter kwetsbaar maken voor veel gevaren en risico's die anders hadden kunnen worden vermeden.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Hier is de uitdaging
Er is een probleem dat gebruikers van 48v 100ah lithium-ionbatterijen altijd ervaren. Dit is het feit dat ze erg in de war zijn als het gaat om hoe dergelijke batterijen veilig kunnen worden gebruikt voor de beste resultaten. Of je het nu wilt toegeven of niet, de waarheid is dat je zonder het juiste bewustzijn over dit onderwerp altijd moeite zult hebben om het meeste uit zo'n batterij te halen.

Bent u op zoek naar de beste manier om een ​​48v 100ah lithium-ionbatterij te gebruiken? Weet u dat het hebben van een dergelijk begrip ervoor kan zorgen dat de batterij zo lang mogelijk meegaat? Het is niet nodig om je hersens te pijnigen, want dit bericht zal je vandaag helpen. Het zal details uitleggen over de juiste manier om een ​​lithium-ionbatterij voor golfkarretjes te gebruiken.

Veilige opslag
Dit is een van de gebieden waar de meeste eigenaren van golfkarren het meestal bij het verkeerde eind hebben als het gaat om het gebruik van lithium-ionbatterijen op een zeer veilige manier voor optimale prestaties. Ze hebben het altijd over het bewaren van dergelijke batterijen zonder rekening te houden met een aantal belemmerende factoren of risico's waaraan ze onderhevig zijn, zelfs wanneer ze worden opgeslagen. Als uw golfkar bijvoorbeeld om de een of andere reden altijd warm is, is het raadzaam om dergelijke batterijen daar niet op te slaan. Dit komt omdat hun levensduur gemakkelijk kan worden verkort door hitte.

Er is ontdekt dat lithium-ionbatterijen gemakkelijk kunnen worden aangetast door hitte. Daarom moet je ze op koele plaatsen bewaren. Bewaar ze ook niet direct onder de zon. Dit kan veel meer verwoestende gevolgen hebben dan je je kunt voorstellen. Een ander ding om te overwegen is ervoor te zorgen dat dergelijke batterijen niet in de buurt van brandbare voorwerpen worden bewaard. Dit kan leiden tot het uitbreken van brand of zelfs een explosie, waardoor mensen in de buurt gewond raken.

Hier zijn enkele belangrijke punten die u altijd moet onthouden
48v 100ah lithium-ionbatterijen moet bij kamertemperatuur worden bewaard bij ongeveer 68-72 ° F (20-22 ° C).
• Ze mogen niet direct onder de zon worden bewaard
• Ze mogen niet worden bewaard in de buurt van een voorwerp dat ontvlambaar is

Gebruik compatibele batterijen
Dit is een zeer belangrijke manier om een ​​48v 100ah li-ion batterij in uw golfkar te gebruiken. Het probleem is dat de meeste eigenaren van golfkarren er geen rekening mee hebben gehouden. Wist je dat golfkarren meestal verschillen qua eigenschappen en functionaliteiten? Er zijn bijvoorbeeld golfkarren die zijn ontworpen om meer elektrische functies te hebben in vergelijking met andere. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat u mogelijk een hogere li-ionbatterij nodig hebt om dergelijke functies te laten werken en te laten werken zoals verwacht.

Een batterij met een lagere capaciteit proberen te gebruiken, is mogelijk niet goed genoeg. Dit komt omdat het niet zo lang zal duren als verwacht. Daarom is het altijd aan te raden om een ​​lithium-ionbatterij te kiezen die compatibel is met de functies van uw golfkar. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen, is door het aan de verkoper te vragen. Soms zijn ze in een zeer goede positie om uit te leggen of dergelijke batterijen perfect zullen werken in uw golfkar of niet.

Wat u ook doet, zorg er gewoon voor dat u een batterij koopt die van hoge kwaliteit is en is goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten.

Belangrijke punten die u moet onthouden zijn:
• Niet elke lithium-ionbatterij kan uw golfkar comfortabel van stroom voorzien. Zorg er daarom voor dat degene die u koopt compatibel is met de functies van een dergelijke golfkar.
• Koop batterijen die zijn goedgekeurd door de overheid en bevoegde autoriteiten.
• Vraag de verkoper naar de kenmerken van een dergelijke batterij om te weten of deze compatibel kan zijn met uw golfkar of niet.

Volgens de instructies van de fabrikant:
Normaal gesproken een hoge kwaliteit lithium-ion batterij kan tot ten minste 5 jaar meegaan voordat vervanging nodig is. Dit is echter alleen afhankelijk van het feit of de instructies van fabrikanten aan laatstgenoemde worden opgevolgd. De waarheid is dat als u dergelijke batterijen niet gebruikt op basis van deze instructies, hun levensduur wordt verkort. Fabrikanten kunnen u bijvoorbeeld aanraden om het probleem van diepe ontlading te vermijden.

Dit is een situatie waarbij uw li-ion-accu volledig kan ontladen voordat deze wordt opgeladen. Weet u dat elke keer dat dit gebeurt, de levensduur van uw batterij wordt verkort? Er is ontdekt dat de meeste eigenaren van golfkarren niets verkeerds vinden aan deze praktijk. Als je het moet weten, er is van alles mis mee. Normaal gesproken zou uw batterij ten minste 20-30% moeten bereiken voordat deze opnieuw wordt opgeladen.

Op dezelfde manier ontmoedigen fabrikanten diepontlading meestal; zo wordt volledige lading niet aangemoedigd. Met andere woorden, laat uw batterij nooit tot 100% opladen. In plaats daarvan wordt gewoonlijk aanbevolen om uw batterij tot maximaal 80-90% op te laden. Zolang u de instructies van een fabrikant volgt, lijdt het geen twijfel dat uw batterij het beste van de tijd meegaat.

Belangrijkste punten om op te focussen
• Fabrikanten adviseren altijd dat diepe ontlading moet worden vermeden
• Ze schoppen tegen het regelmatig opladen van li-ionbatterijen wanneer hun vermogensniveau niet is gedaald. Dit komt omdat hun laadcycli gemakkelijk kunnen worden verkort

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat er veel veiligheidsfactoren zijn om over na te denken: 48v 100ah lithium-ionbatterijen voor golfkarretjes voordat ze effectief kunnen worden gebruikt. Als u deze negeert, betekent dit dat u de uwe eerder zult vervangen dan verwacht.

Deel dit bericht


en English
X