Hoe overschakelen naar een aangepast lithium-ion-golfkar-batterijpakket de prestaties kan helpen verbeteren?

Hoe overschakelen naar een aangepast lithium-ion-golfkar-batterijpakket de prestaties kan helpen verbeteren?

Hoe overschakelen naar een aangepast lithium-ion-golfkar-batterijpakket de prestaties kan helpen verbeteren?

Golfkarretjes zijn zeer functioneel. Deze kleine gemotoriseerde voertuigen hebben het verplaatsen van golfers en hun uitrusting over wijdverspreide golfbanen uiterst gemakkelijk gemaakt. Tot nu toe zijn de meeste golfkarren uitgerust met loodzuuraccu's. Moderne ontwerpen verwisselen nu echter de loodzuurvarianten met lithium-ionbatterijen.

Het komt neer op. Lithium-ion golfkar batterijen hebben een grote invloed op de prestaties. Hier is hoe.

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Hogere draagkracht
Als je een fervent golfer bent, heb je zeker in een situatie gezeten waarin het voelde alsof de golfkar langs de greens sjokte, vooral bij het tackelen van een helling. Kon je het maar sneller laten gaan!

De goede oude loodzuurbatterijen kunnen de schuldigen zijn.

In vergelijking daarmee zijn lithium-ionbatterijen gehalveerd. Niet alleen dat, ze zijn slechts een derde van het gewicht van loodzuuraccu's. Beide factoren vergroten het totale draagvermogen van de golfkar. Dat komt overeen met ruimte voor ongeveer twee volwassenen van gemiddelde grootte of hun equivalent in gewicht als we apparatuur overwegen.

Zo vergroten lithium-ionbatterijen het draagvermogen van de golfkar zonder afbreuk te doen aan snelheid of prestatie.

Het grootste voordeel van een lithium-ionbatterij is de mogelijkheid om door elk terrein te navigeren of hetzelfde vermogen te leveren, ongeacht het laadniveau.

Quick Charge
De laad-/ontlaadsnelheid van lithium-ionbatterijen is nog een andere factor die hen een voorsprong geeft op hun tegenhangers.

Elke golfkar in een vloot is een investering. En een hoge mate van onbeschikbaarheid, hetzij omdat het te lang duurt om op te laden of omdat ze vastzitten in onderhoud, heeft invloed op de winstgevendheid.

Loodzuur golfkar batterijen duurt gemiddeld 8 uur om volledig op te laden. Integendeel, lithium-ionbatterijen kunnen in ongeveer een uur tot 80% van hun capaciteit worden opgeladen en in 100 tot 2.5 uur tot 3%. Dat is bijna de helft van de tijd die loodzuur-tegenhangers nodig hebben. Het verschil betekent dat een golfbaan met een kleiner wagenpark kan opereren omdat de beschikbaarheid van de bestaande voertuigen automatisch toeneemt.

Een snelle oplaadcyclus betekent ook dat de meeste golfkarren na een snelle power-up weer op de baan kunnen komen. Een ander veelvoorkomend probleem bij het opladen van batterijen tot een capaciteit van minder dan 100% is dat ze beschadigd kunnen raken. Bij Lithium-ion accu's is dat niet het geval.

Weinig onderhoud
Als u wat kosten wilt besparen, kan het vervangen van een loodzuuraccu door een lithium-ionaccu helpen om de onderhoudskosten te verlagen. '

Om golfkarren in de beste operationele staat te houden, moeten hun gevarieerde componenten en batterijen regelmatig worden onderhouden. Aangezien lithium-ion-golfkarbatterijen geweldig zijn op alle soorten terreinen en lichter zijn, vermindert het de slijtage. Het stelt u in staat om de arbeid die nodig is voor regelmatig onderhoud en de aankoop van onderhoudsproducten en gereedschappen te elimineren.

 

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Lithium-ion golfkar batterijen voorkomen ook dat het voertuig de met gras begroeide oppervlakken schuurt.

Over het algemeen zijn lithium-ion-golfbatterijen veilig; ze bevatten geen zuren die per ongeluk kunnen morsen of lekken.

Deel dit bericht


en English
X