6 factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aangepast vorkheftruckbatterijpakket van de Chinese fabrikant kiest

6 factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aangepast vorkheftruckbatterijpakket van de Chinese fabrikant kiest

6 factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aangepast vorkheftruckbatterijpakket van de Chinese fabrikant kiest

Als vorkheftrucks een onmisbaar onderdeel zijn van het productieproces in uw fabriek, is het kiezen van de juiste batterij van cruciaal belang.

Een batterij is immers een investering voor de lange termijn. Het heeft een directe impact op de efficiëntie van productieprocessen, bespaart u tijd en geld.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Deze korte handleiding geeft u een overzicht van de 8 factoren die u moet overwegen bij de aankoop van uw heftruckaccu.

Grootte. Elk heftruckmodel is geschikt voor een specifieke maat batterij. Daarom is het eerste punt om te overwegen welke maat vorkheftruckbatterij compatibel is met uw elektrische voertuig. Raadpleeg de afmetingen van het batterijcompartiment wanneer u probeert het juiste formaat batterij te bepalen.

Gewicht. Vorkheftrucks hebben een contragewicht in het achterste gedeelte om de lasten die aan de voorkant worden opgetild, uit te balanceren. Veel vorkheftrucks gebruiken het gewicht van de batterij als contragewicht. Begin daarom met het bekijken van de contragewichtvereisten van de vorkheftruck. Het kiezen van een lichtgewicht accu kan ervoor zorgen dat het voertuig instabiel wordt.

Batterij technologie. Loodzuur en lithium-ion behoren tot de meest gebruikte chemicaliën voor vorkheftrucks.

Van de twee zijn loodzuurbatterijen op grote schaal gebruikt voor het aandrijven van commerciële vorkheftrucks. Loodzuurmodellen zijn gemaakt van een elektrolyt met een mengsel van zwavelzuur en water. Deze basisvloeistof interageert met zijn loden platen om energie op te wekken. Terwijl loodzuur batterijen doe redelijk wat je vorkheftrucks in bedrijf houden, ze vragen meer onderhoud. Dit omvat het regelmatig bijvullen van de batterij met water.

Lithium-ion-chemie is relatief nieuw, met hun eerste modellen die in het begin van de jaren negentig werden gebruikt. In feite bevatten de meeste batterijen in vorkheftrucks die worden gebruikt in de material handling-industrie de lithium-ionfosfaatchemie. Ze zijn energiedicht en ontworpen in compacte en lichtgewicht profielen.

Ze hebben een langere levensduur, werken een redelijk aantal uren op een enkele lading en hebben een maximum van 2-3 uur nodig om op te laden. Dit is een geweldige functie als uw faciliteit XNUMX uur per dag in wisselende diensten werkt. Ook hebben lithium-ion heftruckaccu's geen verwijderbare bovenkant (zoals loodzuren) en hoeven ze niet te worden bijgevuld.

Vereisten voor spanning en stroomsterkte. De verkeerde spanning kan uw voertuig onherstelbaar beschadigen. Batterijen van 36 volt en 48 volt worden vaak gebruikt om vorkheftrucks aan te drijven. Controleer de spanning die uw heftruck aankan voordat u een accu kiest.

Het ampère-uur (AH) bepaalt de capaciteit van de batterij. Een hogere ampère-uurclassificatie vertaalt zich in een betere batterijcapaciteit. Koop een vorkheftruck met de hoogste ampère-uurwaarde om de operationele efficiëntie te maximaliseren en de looptijd te verlengen.

Specificaties oplader. De kans is groot dat u uw nieuwe heftruckaccu gaat gebruiken met uw bestaande laadsysteem. Niet alle laders zijn hetzelfde gemaakt, ook al zijn ze gemaakt voor hetzelfde voltage. Een goede leverancier van lithium-ionbatterijen zoals JB Battery zal u begeleiden bij kwesties zoals compatibiliteit met batterijladers. Om toe te voegen, overschakelen naar a lithium-ion vorkheftruck batterij van een loodzuur moet u de batterij vervangen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

Uiteindelijk, nadat u genoegen heeft genomen met een batterij, moet u mogelijk het totale aantal batterijen bekijken dat u nodig heeft om uw heftruckvloot draaiende te houden. U kunt ook kiezen voor gereviseerde of op maat gemaakte lithium-ion- en loodzuurbatterijen.

Dus of u nu een enkele vorkheftruck heeft of een vloot bedient, houd deze 8 punten in gedachten om ervoor te zorgen dat u de beste op de markt kiest.

Deel dit bericht


en English
X