Het leven en de dood van 24v 100ah lithium-ionbatterijen en andere li-ionbatterijen

Het leven en de dood van 24v 100ah lithium-ionbatterijen en andere li-ionbatterijen

Het leven en de dood van 24v 100ah lithium-ionbatterijen en andere li-ionbatterijen
Het verkrijgen van de ideale lithium-ionbatterij is belangrijk, vooral als men het beste van verschillende apparaten en gadgets wil ervaren. Er zijn verschillende gebieden waar de 24v lithium-ion deep-cycle batterij kan worden gebruikt. Het begrijpen van bepaalde toepassingen kan een goede zaak zijn om te bepalen wat er nodig is. Je bent misschien op zoek naar vervangingen en het vinden van een compatibele optie kan een hectische maar niet onmogelijke missie zijn wanneer het beste is Chinese fabrikant van lithiumbatterijen is geselecteerd.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Er zijn manieren om de levensduur van een ionenbatterij te verlengen en de redenen waarom deze kan ontploffen. Er zijn verschillende gevallen geweest waarin naar verluidt lithium-ionbatterijen in brand zijn gestoken of zijn geëxplodeerd. Meestal zijn deze batterijpakketten een beetje duur. Als ze lang meegaan, zijn er verschillende dingen om te onthouden.

1. De lithium-ion-chemie geeft meestal de voorkeur aan gedeeltelijke ontlading in tegenstelling tot diepe ontlading. Dit betekent dat men moet voorkomen dat de batterij tot nul wordt leeggemaakt. Gewoonlijk hebben de chemicaliën geen geheugen, dus gedeeltelijke ontlading veroorzaakt geen schade aan het pakket. Wanneer de spanning echter onder een bepaald niveau zakt, kan deze worden geruïneerd. Als u dit begrijpt, kunt u de juiste beslissingen nemen om de levensduur van de batterij te verlengen en te beschermen.

2. Deze batterijen verouderen. Deze batterijen hebben doorgaans een levensduur van ongeveer drie jaar. Dit is zelfs als ze niet worden gebruikt. Dit betekent dat de batterij moet worden gebruikt. Er mag niet van worden uitgegaan dat als het batterijpakket niet wordt gebruikt, het langer meegaat. Dit is niet het geval. Wanneer u een nieuw pakket aanschaft, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het inderdaad nieuw is. Als de batterij lange tijd te koop staat, betekent dit dat de levensduur al aan het afnemen is; het helpt om de productiedatums te controleren.

3. Vermijd de hitte: zoveel mogelijk, stel de verschillende niet bloot lithium-ionbatterijpakketten. Ongeacht hun spanning, warmte verslechtert batterijen.

Explosies
Meestal, wanneer de lithium-ionbatterij te heet wordt en elektrolyten ontsteekt, vat deze vlam. Deze branden kunnen behoorlijk ernstig zijn. In de meeste gevallen, wanneer een dergelijke brand optreedt, is dit te wijten aan interne kortsluiting in de batterij zelf. Lithium-ioncellen hebben een scheidingsvel dat bedoeld is om de negatieve en positieve elektroden uit elkaar te houden. Als het vel toevallig wordt doorboord, komen de elektroden in contact; hierdoor warmt de batterij behoorlijk snel op.

Wanneer de separator uitvalt, gebeurt er een kortsluiting in de lithium-ionbatterij. Door hoe energiek de batterijen zijn, worden dingen erg heet. De hitte zorgt ervoor dat de batterij gebogen organisch oplosmiddel wordt gebruikt om als elektrolyt te dienen. Deze hitte of vonken die zich in de buurt van de batterij kunnen bevinden, kunnen ervoor zorgen dat deze gaat branden. Als dit in de cel gebeurt, stroomt de vuurwarmte naar andere cellen en vlamt het pak op.

Branden zijn vrij zeldzaam, maar er zijn nog steeds een paar meldingen van hetzelfde. Dit maakt het kiezen van de juiste fabrikant van lithium-ionfosfaatbatterijen erg belangrijk als u de juiste keuze vindt.

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

JB-batterij is een van de beste fabrikanten van 72v 100ah lifepo4-batterijpakket 12v 105 ah lithium-ionbatterij, 48v-batterij en de 24v 100ah lithium-ionbatterij. De batterijen kunnen verschillende doelen dienen als ze compatibel zijn met het specifieke systeem.

Deel dit bericht


en English
X