Beperkingen van het aangepaste 72v 100ah lifepo4-batterijpakket en andere li-ionbatterijopties

Beperkingen van het aangepaste 72v 100ah lifepo4-batterijpakket en andere li-ionbatterijopties

Beperkingen van het aangepaste 72v 100ah lifepo4-batterijpakket en andere li-ionbatterijopties
Er zijn veel typen li-ionbatterijen op de markt verkrijgbaar, waaronder een 72v 100ah lifepo4-batterijpakket. Dit is een groot voordeel omdat met de juiste technologie verschillende toepassingen naar behoefte kunnen worden aangedreven. Sommige batterijen hebben een hoge stroomdichtheid. Dit maakt ze een goede keuze voor elektronische apparatuur. Anderen hebben een veel hoger stroomniveau, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elektrisch gereedschap en elektrische voertuigen.

Ondanks de vele voordelen die aan lithium-ijzerfosfaatbatterijen zijn verbonden, zijn er nog enkele beperkingen die moeten worden begrepen. Hoewel dergelijke nadelen bestaan, betekent dit niet dat ze niet kunnen worden verzacht of overwonnen om een ​​geweldige prestatie voort te brengen. Door de nadelen te begrijpen, is het gemakkelijk om dingen te omzeilen en het ontwerp aan te passen om de tekortkomingen te verminderen.

Beperkingen

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Bescherming
In vergelijking met andere technologieën zijn lithium-ionbatterijen robuust. Dit betekent dat ze moeten worden beschermd tegen overladen of te veel ontladen. Ook is het belangrijk om de stroom binnen bepaalde limieten te houden. Daarom hebben ze een beschermingscircuit nodig om ervoor te zorgen dat ze binnen de veiligste operationele limieten blijven.

Met de moderne technologie van geïntegreerde schakelingen kan de bescherming vrij gemakkelijk binnen de batterij worden uitgevoerd wanneer de beheerschakeling is inbegrepen. De Li-ion-batterijen kunnen zonder speciale kennis worden gebruikt. Ze kunnen worden overgelaten om op te laden en als ze vol zijn, wordt de toevoer onderbroken.

Veroudering
Dit is iets anders dat fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen; zijn goed op de hoogte van; deze batterijen worden aangetast door veroudering. Dit is kalender- of tijdsafhankelijk. Er zijn ook enkele factoren, zoals vele ontlaadcycli die van invloed zijn op hoe lang de batterij meegaat. In de meeste gevallen kunnen batterijen ongeveer 500-1000 ontlaadcycli doorstaan ​​voordat ze hun onvermogen verliezen. Met de technologie op zijn plaats, is dit cijfer omhoog gegaan. Het is waar dat de batterijen mogelijk moeten worden vervangen. Er kan een probleem zijn als een dergelijke batterij in de apparatuur wordt geïmplanteerd.

Een ding om op te merken is dat lithium-ionbatterijen verouderen, of ze nu worden gebruikt of niet. Er is ook een tijdgebonden limiet en dit leidt tot verminderde capaciteit. Indien opgeslagen terwijl het gedeeltelijk is opgeladen en bewaard in een koele opslagruimte, kan dit de levensduur aanzienlijk verlengen.

vervoer
Dit is ook een groot nadeel. De meeste luchtvaartmaatschappijen beperken het vervoer van lithium-ionbatterijen op een bepaald moment. Daarom vindt het transport voornamelijk op schepen plaats. In veel gevallen moeten lithium-ionbatterijen tijdens vliegreizen in de handbagage worden meegenomen. Dit kan soms veranderen, afhankelijk van de beveiligingspositie. Het aantal batterijen dat op een bepaald moment is toegestaan, is vaak beperkt.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Wanneer lithium-ionbatterijen afzonderlijk moeten worden vervoerd, moeten ze worden beschermd tegen kortsluiting met behulp van beschermhoezen. JB Battery begrijpt de beperkingen van lithium-ionbatterijen en daarom worden de nieuwste ontwikkelingen en technologieën toegepast bij het vervaardigen van de batterijen. Met meer dan een decennium op de markt, 72v 100ah-batterijpakketten, 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar, 24v 100ah lithium-ionbatterij en 12v 105 ah lithium-ionbatterij en andere varianten kunnen gemakkelijk bij de fabrikant worden gekocht.

Deel dit bericht


en English
X