Superioriteit van china 72v 200ah lifepo4-batterijen in vergelijking met andere

Superioriteit van china 72v 200ah lifepo4-batterijen in vergelijking met andere

Superioriteit van china 72v 200ah lifepo4-batterijen in vergelijking met andere

Lithium batterijen zijn uitstekend in vergelijking met andere soorten batterijen omdat ze een hoge energiedichtheid hebben. Ze kosten ook minder voor elke cyclus. Wat echter moet worden opgemerkt, is dat de term lithiumbatterij enigszins dubbelzinnig is. Hier zijn ongeveer zes veelvoorkomende chemicaliën voor lithiumbatterijen, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Waar het gaat om toepassingen van hernieuwbare energie, is de lithiumijzerfosfaatchemie het meest overheersend. Dit is chemie met grote veiligheid en thermische stabiliteit. Het heeft ook een lange levensduur, hoge beoordelingen in termen van stroom- en tolerantiemisbruik.

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Deze chemie is stabiel in vergelijking met andere lithiumchemie. Batterijen worden meestal geassembleerd met veilig kathodemateriaal, namelijk ijzerfosfaat. In vergelijking met andere opties kan ijzerfosfaat zeer sterke moleculaire bindingen bevorderen, waardoor het bestand is tegen extreme omstandigheden tijdens het opladen. Het verlengt ook de levensduur van de cyclus en zorgt ervoor dat de chemische integriteit gedurende de cycli behouden blijft. Het is dit dat een grote thermische stabiliteit aan de batterijen geeft. Het zorgt er ook voor dat ze tolerant zijn voor misbruik en een lange levensduur hebben.

De lifepo4-batterijen raken niet oververhit en worden niet afgevoerd naar de thermische runaway. Dit vermindert de kans op ontbranding of oververhitting na onderwerping aan ruwe omgevingen en rigoureus verkeerd gebruik.

Loodzuur wordt meestal overstroomd, net als andere batterijchemie. Lithiumbatterijen stoten echter geen gevaarlijke gassen uit zoals zuurstof en waterstof. Er is ook een laag risico op blootstelling aan bijtende elektrolyten, zoals kaliumhydroxide en zwavelzuur. In veel gevallen kunnen de batterijen gemakkelijk worden opgeslagen in besloten ruimtes zonder explosiegevaar. Als het systeem goed is ontworpen, is actieve ventilatie of koeling mogelijk niet nodig.

Net als loodzuurbatterijen zijn lithiumbatterijen gemaakt van veel cellen, voor loodbatterijen is de nominale spanning 2v/cel. Lithiumbatterijcellen hebben meestal een nominale spanning van 3.2 V. Dit betekent dat om een ​​12v-batterij te maken, er vier cellen nodig zijn en deze moeten worden aangesloten. Met acht cellen in een serie wordt de 24v lithium-ion deep-cycle batterij met een 25.6v bereikt.

De 48v lithium-ionbatterijpakket voor de golfkar is gemaakt van zestien cellen in een serie, waarbij 51.2 V de nominale spanning is. De verschillende spanningen werken meestal goed met de typische 48, 24 en 12v omvormers.

Deze varianten worden meestal gebruikt voor de vervanging van loodzuuraccu's. De reden waarom dit mogelijk is, is dat de laadspanningen vergelijkbaar zijn.
De 12v 105ah lithium-ionbatterij heeft meestal een maximale laadspanning tussen 14.4v-14.6v. Dit is echter afhankelijk van de aanbevelingen van de fabrikant.

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

fabrikant van lithium-ion golfkar batterijpakket

Wat lithiumbatterijen uniek maakt, is dat ze geen absorptielading hoeven te hebben. Ze hoeven ook niet gedurende lange perioden in een staat van constante spanning te staan. Wanneer de maximale laadspanning is bereikt, hoeft de batterij niet verder te worden opgeladen. Deze ontlader die kenmerkend is voor het 72v 200ah lifepo4-batterijpakket en andere batterijen, maakt ze zo uniek.

Tijdens het ontladen kunnen deze accu's een hogere spanning behouden in vergelijking met loodzuuraccu's. Het beste kiezen Chinese fabrikant van lithiumbatterijen kan een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat de aangeschafte batterij te allen tijde veilig en functioneel is.

Deel dit bericht


en English
X