China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakket en hoe dergelijke batterijen werken

China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakket en hoe dergelijke batterijen werken

China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakket en hoe dergelijke batterijen werken

Miljoenen over de hele wereld gebruiken regelmatig lithium-ionbatterijen. Batterijen zijn tegenwoordig behoorlijk populair en worden in zoveel soorten apparaten gebruikt, zoals elektrische auto's, laptops en telefoons. De reden voor hun populariteit zijn de vele voordelen die ze hebben. Ze zijn niet alleen licht van gewicht, maar hebben ook een hoge energiedichtheid. Ze kunnen zo vaak worden opgeladen zonder ook hun effectiviteit te verliezen.

- Basisinformatie
Lithium-ionbatterijen zijn er in alle soorten en maten. Dit omvat 24v lithium-ion deep-cycle batterij, 72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkar en 12v 105 ah lithium-ionbatterij.

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Normaal gesproken heeft de batterij stroomcollectoren, een anode, kathode, separator en elektrolyt. Lithium bevindt zich meestal in de kathode en anode, terwijl de elektrolyt dient als de drager van lithiumionen die positief zijn geladen naar de anode en kathode via de separator.

Wanneer lithium-ionen bewegen, genereren ze vrije elektronen. De elektronen zijn meestal gebaseerd op de anode, en deze genereert stroom. Wanneer dit is gebeurd, vloeit de stroom vervolgens door het apparaat dat stroom zou moeten krijgen. Het kan elke gadget zijn en het wordt een negatieve stroomafnemer genoemd. In de batterij wordt de elektronenstroom geblokkeerd door de aanwezigheid van scheidingsblokken.

Opladen en ontladen
Tijdens het ontlaadproces wordt de stroom naar het apparaat verzonden zoals het is aangesloten. Vervolgens is er de verblijfplaats die ionen naar de kathode stuurt. Tijdens dit proces bewogen elektronen van het ene uiteinde naar het andere, bij het aansluiten van het apparaat gebeuren de dingen omgekeerd. Dit betekent dat de kathode lithium-ionen zal afgeven en dat de anode aan de beurt is om ze te ontvangen. Het proces gaat maar door tijdens de cyclus. Na elke cyclus neemt de levensduur van de batterij langzaam af. De beste batterijen kunnen nog steeds tachtig procent van de capaciteit behouden, zelfs als er 1000 cycli zijn voltooid.

Energiedichtheid en vermogensdichtheid
Lithium-ionbatterijen zijn nauw verbonden met veel concepten; een van de meest voorkomende is energie- en vermogensdichtheid. Gewoonlijk zou de energiedichtheid worden gemeten in termen van watturen per KG. Vermogensdichtheid daarentegen wordt berekend als massa. Dit betekent dat wat er gebeurt, is als het leeglopen van het zwembad. De poolmaat is de energiedichtheid. De vermogensdichtheid fungeert als afvoer van het zwembad. Het concept wordt een beetje gemakkelijk te begrijpen als het op deze manier wordt uitgedrukt. Dit wil zeggen dat wanneer een batterij een hoge capaciteit heeft, deze een elektrische lading kan bieden en voor een langere tijd.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Als u begrijpt hoe lithium-ionbatterijen werken, kan men begrijpen wat de batterij kan helpen bereiken in verschillende omgevingen. Kiezen fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen; met de knowhow en tools om het beste van deze technologie te creëren, is een bijkomend voordeel. JB-batterij is een van de meest ideale fabrikanten en leveranciers die zich bezighouden met verschillende lithium-ionbatterijen. De batterijen kunnen ook op maat worden gemaakt voor specifieke doeleinden. Dit is een van de belangrijkste dingen waar naar moet worden gekeken, vooral als het gaat om specifieke processen. Verschillende gadgets stelden verschillende eisen, en het is belangrijk om altijd de beste te kiezen voor optimale prestaties.

Deel dit bericht


en English
X