48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkar en waarom golfbanen ze nodig hebben

48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkar en waarom golfbanen ze nodig hebben

48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkar en waarom golfbanen ze nodig hebben van de fabrikant van 48V lithium-iongolfkarbatterijen

Golfkarretjes zijn op sommige plaatsen belangrijk, en veel mensen gebruiken ze liever voor vervoer op golfbanen. Het meest voorkomende type batterij dat op golfkarretjes is gebruikt, is een deep-cycle loodzuur. momenteel, lithium-ion batterijen lijkt de voorkeur te hebben voor de meeste golfbaanbeheerders vanwege de vele voordelen die ermee verbonden zijn. Het verkrijgen van de juiste batterij voor een golfkar kan grote voordelen opleveren voor de gebruiker als alles in overweging wordt genomen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Gewicht
Zoals eerder opgemerkt, werden loodzuureenheden vaker gebruikt in golfkarretjes. Lithium-ionbatterijen wegen echter zoveel minder in vergelijking. Dit geeft hen een voorsprong. Dit betekent dat wanneer lithium-ionbatterijen worden gebruikt, ze niet zo veel wegen, en dit betekent dat ze meer dingen en mensen kunnen vervoeren en sneller kunnen bewegen. De grootte van de batterij belemmert de prestaties op geen enkele manier.
Loodzuur aangedreven golfkarren hebben meestal de neiging om op heuvels te worstelen. Lithium-zuurbatterijen hebben dat probleem niet. Dit betekent dat er minder tijd nodig is om gebieden te bestrijken.

Opladen
Opladen kan de beschikbaarheid van een golfkar beïnvloeden, vooral gezien de omvang van de golfkarvloot. Normaal gesproken duurt het ongeveer 8 uur voordat loodzuuraccu's volledig zijn opgeladen.

Lithium-ionbatterijen daarentegen laden binnen een uur of minder tot 80% op. Dit betekent dat de golfkar een lage uitvaltijd heeft en dat het misschien niet nodig is om te veel karren tegelijk te hebben. Ook, in vergelijking met andere, beschadigen lithiumbatterijen niet omdat ze niet volledig worden opgeladen.

Onderhoud
Conventionele loodzuuraccu's hebben regelmatig onderhoud nodig. Er is meestal veel downtime waardoor golfers soms urenlang van golfbanen kunnen blijven. Voor lithium-ionbatterijen is geen onderhoud vereist. Dit betekent dat men voor onderhoud geen verschillende producten en gereedschappen hoeft aan te schaffen. Bovendien bevatten de batterijen geen zuur en kunnen er dus geen gevaarlijke morsen optreden.

Levenscyclus
In vergelijking met andere soorten batterijen is de levensduur van Li-ion-batterijen veel langer. De ontlaad- en laadcyclus kan oplopen tot 5000. Traditionele batterijen worden meestal onbruikbaar na duizend cycli. Dit scheelt na verloop van tijd aardig wat tijd. Lithiumbatterijen hebben meestal hogere prijzen, maar ze zijn ideaal voor gebruik op de lange termijn.

Technologie
De meeste lithium-ionbatterijen hebben een ingebouwde BMS-functie. BMS betekent batterijbeheersysteem. De rol van het systeem is ervoor te zorgen dat eenheden niet onbedoeld overbelast raken of leeg raken.

Als de stroomopslag toevallig opwarmt, voorkomen de circuits in de batterij dat het apparaat opwarmt. Dit is de reden waarom lithium-ionbatterijen het beste zijn voor golfkarretjes.

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

JB batterij handelt in de meest betrouwbare li-ion batterijpakketten. Dit omvat het 48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkarren. Er zijn ook andere li-ionbatterijpakketten zoals 72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 24v 100ah lithium-ionbatterij, 12v 105ah lithium-ionbatterij, onder anderen.

Het kiezen van de beste fabrikanten van lithium-ionfosfaatbatterijen betekent uiteindelijk betrouwbaarheid en functionaliteit.Voor meer informatie over: 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar, kunt u een bezoek brengen aan https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X