Fabrikanten van lithium-ionbatterijen in China en de batterijen beter maken voor gebruik

Fabrikanten van lithium-ionbatterijen in China en de batterijen beter maken voor gebruik

Fabrikanten van lithium-ionbatterijen in China en de batterijen beter maken voor gebruik

Lithium-ion batterijen een verouderingsprobleem hebben, en dit is een gebied waar veel fabrikanten niet over praten. Er is sprake van capaciteitsverlies, meestal merkbaar als een jaar voorbij is, ongeacht of de batterij wordt gebruikt. Batterijen hebben ook de neiging om binnen twee tot drie jaar kapot te gaan. Het is belangrijk op te merken dat andere soorten batterijen ook degeneratieve effecten hebben die verband houden met de leeftijd.

JB Battery heeft hard gewerkt om zijn lithium-ionbatterijen te verbeteren om ze veiliger, efficiënter en betrouwbaarder te maken. De nieuwe chemische combinaties zijn verder verbeterd en nieuwe versies worden van tijd tot tijd in snel tempo geïntroduceerd. Vanwege hoe vaak batterijen worden geïntroduceerd en nieuwe wijzigingen worden aangebracht, is de leeftijd van de batterij nog steeds een beetje moeilijk in te schatten.

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen raden aan om de batterijen op koele plaatsen te bewaren om veroudering te vertragen. Dit wordt ook aanbevolen voor andere chemicaliën. De aanbevolen opslag is bij een temperatuur van 15 graden Celsius. Het wordt ook aanbevolen om de batterij speciaal op te laden voordat deze wordt opgeborgen, een lading van 40% werkt goed.

Er zijn veel soorten lithium-ionbatterijen die toegankelijk zijn via JB-batterijen. Waaronder 72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 24v 100ah lithium-ionbatterij, 12v 105 ah lithium-ionbatterij en 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar. Er zijn ook andere soorten batterijen, allemaal met verschillende capaciteiten. Deze kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende toepassingen met verschillende vermogensvereisten.

Er zijn cellen die ideaal zijn voor toepassingen die geen ultradunne geometrieën nodig hebben, zoals mobiel computergebruik. Er zijn echter momenten waarop slanke pakketten nodig kunnen zijn, en in dat geval kan een prismatische lithium-ioncel een goede keuze zijn. Wanneer dergelijke specificaties vereist zijn, kost het misschien meer, maar de functionaliteit en opgeslagen energie maken het de moeite waard.
Lithium-ionbatterijen bieden een hoge energiedichtheid en er is het potentieel om in de toekomst nog hogere capaciteiten te bereiken.

Als de batterijen nieuw zijn, is langdurig vullen niet nodig. Het enige dat moet worden gedaan, is een normale lading, en al het andere valt op zijn plaats. De zelfontlading is vrij laag in vergelijking met op nikkel gebaseerde batterijen. Dit is een van de grootste voordelen en wat lithium-ionbatterijen zo superieur maakt ten opzichte van andere batterijopties.

Hoewel het waar is dat lithium-ionbatterijen circuitbeveiliging nodig hebben om stroom en spanning binnen veilige limieten te houden, is het nog steeds een bijkomend voordeel omdat het ervoor zorgt dat ongevallen aanzienlijk worden verminderd. Als ze niet worden gebruikt, hebben de batterijen ook de neiging om te verouderen, maar het verouderingseffect kan ook worden gecontroleerd.

Een van de grootste problemen is dat er transportbeperkingen zijn. Zendingen met grote hoeveelheden kunnen onderhevig zijn aan enkele controlemaatregelen, waardoor het wat lastig is om de batterijen te vervoeren. Aan de andere kant zijn handbagagebatterijen in de meeste gevallen niet beperkt.

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

Het is verstandig om zaken te doen met de beste fabrikant van lithium-ionbatterijen. Een fabrikant die de voor- en nadelen van lithium-ionbatterijen zoals de JB-batterij begrijpt, kan gemakkelijk aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat de nadelen laag blijven en dat batterijen nog functioneler worden. Voor meer informatie over fabrikanten van lithium-ionbatterijen in China, kunt u een bezoek brengen naar JB Battery bij https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X