Functionele componenten die worden gebruikt om China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakketten en andere te maken

Functionele componenten die worden gebruikt om China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakketten en andere te maken

Functionele componenten die worden gebruikt om China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakketten en andere te maken
De lithium-ion batterij bestaat uit drie functionele componenten. Dit zijn de negatieve en positieve elektroden en een elektrolyt. Gewoonlijk is de negatieve elektrode van conventionele cellen gemaakt van koolstof, terwijl de positieve elektrode van metaaloxide is gemaakt.

De elektrolyt die in de meeste gevallen wordt gebruikt, is lithiumzout dat zich in het organische oplosmiddel bevindt. Elektrochemische typen elektroden keren gewoonlijk om tussen de kathode en de anode, maar dit hangt af van de stroomrichting in de cel.

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

De commercieel meest gebruikte anode is grafiet. De anode is de negatieve elektrode. In gelithieerde toestand komt het overeen met een capaciteit van 372 mAh/g. Over het algemeen kan de positieve elektrode een van de drie materialen zijn. Het kan een gewijzigd oxide zijn zoals lithiumkobaltoxide, het kan een polyanion zijn zoals lithiumijzerfosfaat, of het kan een spinel zijn zoals lithiummangaanoxide. In recente ontwikkelingen zijn elektroden gebruikt die grafeen bevatten. Deze zijn meestal gebaseerd op 3D- en 3D-grafeenstructuren. Ze zijn gebruikt als elektrodecomponenten in lithiumbatterijen.

Gewoonlijk is een elektrolyt een mengsel van verschillende organische carbonaten zoals diethylcarbonaat en ethyleencarbonaat, waarbij enkele complexe lithiumionen worden gecombineerd. Dit zijn niet-waterige elektrolyten die anionzouten gebruiken die niet-coördinerend zijn. De zouten omvatten zaken als lithiumhexafluorfosfaat, lithiumtrifoliate, lithiumtetrafluorboraat en lithiumperchloraat.

De veiligheid, levensduur, energiedichtheid en spanning van lithium-ionbatterijen worden beïnvloed door materiaalkeuzes. Daarom zijn de grootste inspanningen gericht op het verkennen van nieuwe architectuur door nanotechnologie te gebruiken om de prestaties te verbeteren. De grootste interessegebieden zijn elektrodematerialen die op nanoschaal zijn, evenals alternatieve elektrodestructuren.

Zuiver lithium is zeer reactief en reageert vrij heftig met water waarbij lithiumhydroxide en waterstofgas worden gevormd. Dit betekent dat vaak niet-waterige elektrolyten worden gebruikt, en ze zijn stevig afgedicht om ervoor te zorgen dat er geen vocht in het batterijpakket komt.

Lithium-ion-accu's zijn meestal duurder dan NiCad-batterijen, maar ze werken meestal in een breder temperatuurbereik en hebben in vergelijking een grote energiedichtheid. Meestal is een beveiligingsschakeling nodig om de piekspanning te begrenzen.

Een typische lithium-ioncel voor een laptopcomputer omvat meestal:
• Spanningskraan
• Spanningsregelaar circuit
• Temperatuursensor
• Laadstatusmonitor

De bovenstaande componenten zijn bedoeld om de huidige stroom en laadtoestand te bewaken, de volledige laadcapaciteit te registreren en temperatuurveranderingen te bewaken.
Het ontwerp van lithium-ionbatterijen verkleint de kans op kortsluiting, en dat is een goede zaak.

Lithium-ion cellen zijn er in zoveel soorten en maten. Ze kunnen klein en cilindrisch zijn met een solide lichaam en zonder terminals. Aan de andere kant kunnen ze groot en cilindrisch zijn met vaste lichamen en met draadeinden.

Ze kunnen een buidel of plat zijn met een plat zacht lichaam zoals die in mobiele telefoons worden gebruikt. Ze kunnen ook plastic koffers hebben met aansluitingen met schroefdraad, zoals het geval is bij pakketten voor elektrische voertuigen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 8 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 8 Pack

JB Battery is een van de beste Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen die zich bezighouden met batterijen en in verschillende capaciteiten. 48v lithium-ionbatterijpakket voor de golfkar is een van de batterijen van deze fabrikant van lithiumijzerfosfaatbatterijen. Andere opties zijn onder andere 24v lithium-ion deep-cycle batterij, 12v 105ah lithium-ion batterij. Voor meer informatie over China 24v lithium-ion deep-cycle batterijpakketten en andere, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X