China fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen en het gebruik van dergelijke batterijen in EV's

China fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen en het gebruik van dergelijke batterijen in EV's

China fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen en het gebruik van dergelijke batterijen in EV's

EVB of batterij voor elektrische voertuigen is een batterij die verantwoordelijk is voor het aandrijven van HEV- en EV-motoren. Meestal kunnen de batterijen gemakkelijk worden opgeladen en zijn ze voornamelijk: lithium-ion batterijen. De batterijen hebben een grote capaciteit en bieden tegelijkertijd veel vermogen. Dit is de reden waarom batterijen nu in de volksmond worden gebruikt in EV's.

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Er is een groot verschil tussen start-, verlichtings- en ontstekingsbatterijen. De belangrijkste rol van de eenheden is ervoor te zorgen dat er gedurende een aanzienlijke tijdsduur stroom beschikbaar is; dit betekent dat de eenheden deep cycle-eenheden zijn. De batterijen die zijn ontworpen voor gebruik in EVS hebben een hoge vermogens-gewichtsdichtheid en -verhouding. Ze zijn ook licht van gewicht en daarom kunnen ze worden gebruikt om de prestaties van EV's te verbeteren. In vergelijking met vloeibare brandstoffen hebben de andere technologieën lagere specifieke energieniveaus. Dit heeft een grote impact op de actieradius van het voertuig.

Momenteel wordt de lithium-ionbatterij het meest gebruikt in EV's. Dit komt omdat ze in staat zijn om een ​​veel hogere energiedichtheid te bieden wanneer rekening wordt gehouden met het gewicht. Er kunnen echter ook andere typen batterijen worden gebruikt, waaronder loodzuur, nikkelmetaalhydride en natriumnikkel-cadmium.

Gewoonlijk wordt de elektrische lading in batterijen gemeten in ampère-uren. Gewoonlijk wordt de totale energie weergegeven in kilowattuur. Deze technologie heeft deze technologie verbeterd, en dit is te wijten aan de toegenomen vraag naar draagbare elektronica, laptops, mobiele telefoons en elektrisch gereedschap, naast andere draagbare elektronica. BEV's en HEV hebben veel voordelen gehad na de vooruitgang, vooral op het gebied van prestaties en energiedichtheid.

Lithium-ionbatterijen zijn niet zoals nikkel-cadmium. De eerste moet dagelijks worden opgeladen, ongeacht hoe ze zijn opgeladen. De kosten van deze batterijen zijn in de loop van de tijd echter gedaald. De verbetering van de accu's heeft het mogelijk gemaakt dat verschillende elektrische auto's op één lading beter presteren over een lange afstand.

De bedrijfskosten zijn ook redelijk. Wanneer de elektriciteitskosten worden vergeleken met de brandstofkosten, is het gemakkelijk om te beseffen dat elektriciteit slechts een kleine fractie is van hoeveel brandstof zou kosten. Dit betekent dat de batterijen veel geld besparen.

Toen lithium-ionen voor het eerst op de markt werden gebracht, waren ze bedoeld voor gebruik in verschillende laptops en consumentenelektronica. De energiedichtheid van deze batterijen is vrij hoog en ze hebben een lange levensduur. Om deze reden worden ze beschouwd als een van de beste batterijtypes voor elektrische voertuigen.

Een van de nadelen van deze optie is hoe gevoelig ze kunnen zijn voor zeer lage of zeer hoge temperaturen en hoe de prestaties afnemen. Bovendien zijn organische elektrolyten meestal vluchtig. Wanneer metaaloxiden worden geoxideerd, zorgen ze ervoor dat de batterij meer vatbaar is voor vlam, vooral als ze worden geponst of verkeerd worden opgeladen.

Toen de technologie voor het eerst werd geïntroduceerd, kon de lading niet worden geleverd bij koud weer en daarom werden kachels gebruikt om dingen op te warmen.

Fabrikanten van lithium-ionfosfaatbatterijen hebben het voortouw genomen bij het verbeteren van deze batterijen om ze functioneler te maken.

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

JB Battery is een van de beste fabrikanten die zich bezighoudt met verschillende batterijpakketten voor verschillende behoeften. Bijvoorbeeld, 72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar, 24v lithium-ion deep cycle-batterij en 12v 105 ah lithium-ionbatterij zijn enkele van de batterijen die kunnen worden gekocht. Voor meer informatie over fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen in China, kunt u breng een bezoek aan JB Battery op https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X