Dingen die Chinese fabrikanten van lithium-ion golfkarren accu's zouden moeten begrijpen

Dingen die Chinese fabrikanten van lithium-ion golfkarren accu's zouden moeten begrijpen

Dingen die Chinese fabrikanten van lithium-ion golfkarren accu's zouden moeten begrijpen

Het beste Chinese lithium-ion golfkarren batterijfabrikanten hebben een diepgaand begrip van de li-iontechnologie, en daarom kunnen ze tegenwoordig enkele van de beste stroomoplossingen creëren. Dit is een zich ontwikkelende technologie die al enkele decennia bestaat. Het gebied heeft veel potentie en om de dag worden er nieuwe dingen ontdekt.

De verschillende componenten van de li-ionbatterij moeten in de juiste verhoudingen worden verwerkt en ingesteld om te werken zoals het hoort. Dit is iets dat de beste spelers op de markt, zoals JB Battery, goed weten en tot in de perfectie leveren.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Functionele elektrolyten
Elke li-ionbatterij moet functionele elektrolyten hebben. Een van de meest economische en efficiënte manieren om de beoogde elektrolyteigenschap af te stemmen, is door een derde component op te nemen, zelfs in kleinere concentraties. Dit wordt een additief genoemd. Wanneer een additief in kleine hoeveelheden wordt toegevoegd, worden de eigenschappen van het bulkelektrolytsysteem niet beïnvloed en zijn de beoogde eigenschappen zelfs nog beter.

Er zijn zoveel toevoegingen die al zijn hersteld, en ze kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit zijn:
1. De additieven die SEI-chemische modificaties gebruiken]
2. Additieven om de geleidingseigenschappen van de ionen te verbeteren
3. En additieven die de celveiligheid verbeteren, zoals het voorkomen van overladen

Opladen en ontladen
Tijdens het ontladingsproces dragen lithium-ionen batterijstroom van de negatieve elektrode naar de positieve via een scheidingsmembraan en niet-waterige elektrolyt. Tijdens het laadproces past de externe stroombron of het laadcircuit een hogere spanning toe dan die geproduceerd door de batterij, maar met dezelfde polariteit. Dit dwingt een laadstroom in de batterij, die van de positieve elektrode naar de negatieve elektrode beweegt. Dit is de omgekeerde richting onder normale omstandigheden. De ionen migreren vervolgens van de positieve elektrode naar de negatieve en ze worden ingebed in het elektrodemateriaal, dat poreus is. Het proces wordt intercalatie genoemd.

Onder normale bedrijfsomstandigheden kan het energieverlies dat ontstaat door elektrisch weerstandscontact op de interfaces tussen contacten met de stroomcollectoren en elektrodelagen ongeveer 20% van de energiestroom van de batterijen.

Procedure
De procedure voor het opladen van enkele Li-ion-batterijen en de volledige Li-ion-batterijen is een beetje anders. Enkele cellen worden in verschillende stadia opgeladen. Dit omvat constante stroom en constante spanning.

Een set lithium-ioncellen binnen een serie wordt meestal in drie fasen opgeladen. Deze omvatten constante spanning, balans en constante stroom. In de constante fase voert de lader een constante stroom naar de batterij en verhoogt de spanning totdat de limiet per cel is bereikt.

In de balansfase wordt de laadstroom teruggebracht tot het gemiddelde en worden de afzonderlijke cellen in balans gebracht.

In de constante fase wordt de spanning aangelegd tot de maximale celspanning maal het aantal cellen in de serie, waarna de stroom naar nul daalt.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

De beste lithium-ijzerfosfaatbatterij produceert lijn JB-batterij begrijpt alle dingen die verband houden met de li-ion-technologie. Deze kennis wordt toegepast om een ​​72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 24v 100ah lithium-ionbatterij en 12v 105ah lithium-ionbatterij te produceren. Voor meer informatie over Chinese lithium-ion golfkarren fabrikanten van accu's;, kunt u een bezoek brengen aan JB-batterij at https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X