Waarom kiezen voor een betrouwbare Chinese fabrikant van lithium-ionbatterijen?

Waarom kiezen voor een betrouwbare Chinese fabrikant van lithium-ionbatterijen?

Waarom kiezen voor een betrouwbare Chinese fabrikant van lithium-ionbatterijen?

Hoewel er veel voordelen aan verbonden zijn: lithium-ion batterijen, zijn er veel nadelen die moeten worden overwogen. Het belangrijkste is om een ​​batterij te krijgen die niet alleen functioneel is, maar ook efficiënt en duurzaam. Wanneer dit kan worden bereikt, komt het goed uit voor de koper.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is veiligheid. Wanneer niet aan de spannings- en stroombeperkingen wordt voldaan, is het zeer waarschijnlijk dat er een explosie kan plaatsvinden. Dit betekent dat lithium-ionbatterijen een gevaar en gevaar voor de gebruiker kunnen opleveren als ze defect zijn of niet op de juiste manier zijn gebouwd. Daarom is het belangrijk om de batterij zorgvuldig te kiezen. Een van de manieren om het optreden van storingen en explosies te beperken, is door de juiste lithium-ionfabrikant te kiezen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Extreme temperaturen
Fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen kan richtlijnen geven over hoe batterijen moeten worden gebruikt. Dit is inclusief de aanbevolen temperatuur; de oplaadtemperaturen zijn doorgaans strenger dan de bedrijfslimieten, terwijl de lithium-ion-chemie de neiging heeft om goed te presteren binnen verhoogde temperaturen in vergelijking met andere, wanneer er langdurige blootstelling aan hitte is, vermindert de levensduur van de batterij aanzienlijk. Daarom moeten fabrikanten zeer specifieke informatie geven over het gebruik van hun batterijen om dergelijke dingen te vermijden.

Als ze goed zijn gefabriceerd, bieden de batterijen geweldige oplaadprestaties, vooral bij lagere temperaturen, en daarom wordt snel opladen bereikt wanneer het temperatuurbereik tussen 5 graden en 45 graden ligt. Het opladen moet worden uitgevoerd binnen een specifiek temperatuurbereik voor het beste resultaat. Bij temperaturen tussen de 0 en 5 graden is het nog steeds mogelijk om op te laden. De laadstroom moet echter worden verminderd. Een lichte temperatuurstijging ten opzichte van de omgevingstemperatuur vanwege de interne celweerstand kan gunstig zijn bij een lading bij lage temperatuur. Als het opladen bij hoge temperaturen gebeurt, kan de batterij achteruitgaan. Het opladen van de batterij bij temperaturen boven 45 graden kan de prestaties van de batterij verminderen. Lagere temperaturen kunnen een verhoging van de interne weerstand van de batterij veroorzaken. Dit zorgt voor langere laadtijden en langzaam laden.

Fabrikanten kunnen specifieke aanbevelingen en richtlijnen geven over hoe batterijen van consumentenkwaliteit moeten worden opgeladen. In de meeste gevallen moeten de opties van consumentenkwaliteit worden opgeladen bij een lagere temperatuur. Accu's kunnen lijken alsof ze normaal worden opgeladen, maar galvaniseren op de negatieve elektrode kan optreden tijdens de lading onder het vriespunt, en het is misschien niet mogelijk om deze te verwijderen, zelfs niet met voorbereid fietsen.

Om veiligheidsredenen beperken apparaten met li-ionbatterijen het opladen buiten het bereik van 0-45 graden. Nogmaals, dit is om veiligheidsredenen. De enige uitzondering op deze regel zijn mobiele telefoons. Ze kunnen wat opladen toestaan ​​als een noodoproep wordt gedetecteerd.

De voor- en nadelen van lithium-ionbatterijen moeten goed worden begrepen om ervoor te zorgen dat de dingen werken zoals ze zouden moeten. Door de voordelen te omarmen en de nadelen aan te pakken, hebben Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen grote vooruitgang geboekt in de industrie.

Aangepaste lithium-ionbatterij 19 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 19 Pack

Het kiezen van een JB accu voor alle op maat gemaakte lithium-ion accu's is een groot voordeel. Het bedrijf levert de hoogste kwaliteit 72v 100ah lifepo4-accu's, 24v 100ah lithium-ionbatterij, 12v 105 ah lithium-ionbatterij en 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkarretjes. Er zijn veel andere soorten batterijen die op maat kunnen worden gemaakt voor specifieke doeleinden. Het kiezen van de juiste fabrikant kan een groot verschil maken. Voor meer informatie: Chinese fabrikant van lithium-ionbatterijen, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X